| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 54028  [Dalších 53678 >>]
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Kámošky

24.8.2006 6:51:33
usinani..to je u nas taky zajimave..
Sice usina sarda v postylce,ale oznami MAMINKA HACI V POKOJICKU a ja si tam musim sednout a ona me prubezne,nez usne,kontroluje..
kdyz zjisti,ze tam nejsem,zacne hysterak..a usina mnohem dyl,takze to tam nejak preckavam a na jeji dotazy odpovidam ANO,MAMI JE V POKOJICKU...
a jakmile se chci zvednout a udelam sebemensi pobym,uz zase vola..

a od zitrka jsme na Pustevnach:)snad nam vyjde pocasi..v pondeli budeme zpatky.
ted se divam na pocasi..hruza:(
shirin 15589

Re: Re: Re: Kámošky

24.8.2006 6:45:54
dobre rano!!

Piskotku:super fotecky!!!:):)musi to byt sranda!!Pockej,az ti v osmi bude skakat z poschodovky..to jsme delaly my se segrou:D::D

Jinak u nas lip,mnohem lip,castecne jsme si to vyrikali,ale stejne se proste v tech argumentech navzajem nechapem..takze je lepsi to ani nerozebirat.
Ale na to nejpodstatnejsi bych uplne zapomnela....9.9.=20.9 letime do Turecka:)..uz jsem se zlomit nechtela dat,ale presvedcoval me 4x,ze jo a ze to mam jit zaplatit.Kamelya..
..takze ted se jen modlim,at se mu tam libi,snad joo:)

Snehu:tyhle triminutovky se mi staly za Sammikovy 4 roky asi trikrat....je to ten nejhorsi mozny pocit:(

A k tomu co se mu nelibilo,predevsim to,ze jsem to s nim nekonzultovala.
Noo a pak,ze pry ma rad veliky zeleny prostor,ktery ted ten chodnik kolem bazenu naboural..a pak taky hneda kura..ze je ji moc..vcera jsme tam zase staly s kamaradkou a ujistily se,ze je to tak,jak to ma byt:D:D..predtim,nez tam byl ten chodnik,tak tam bylo blato,seslapana trava..nevim,kde prisel na krasnou travu:)
Ale je fakt,ze ho ve spouste veci chapu,takze prakvapka konci...

joo a vcera mi "oznamil",ze ma pro me taky prekvapko...Vanoce letos travime ve Statech...noo,nechci svou "radost"komentovat.
Nechci ani uvazovat,jak tohle vysvetlim nasim,protoze segra bude na Kanarech,takze tady zustanou sami:(
Kazdopadne verim,ze ty Vanocni svatky tam budou krasne...jen kdyby me nezral ten pocit za rodice:(
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 22:34:10
Dneska mi to nějak blbne, fakt to sem neházím 2x naschvál.
Ale vidím, že v tom mejsem sama, že irčo?:-))
Kdybych náhodou měla v uterý auto ráda přijedu, nebo vás snad nikdy neuvidím:-))jedete na srazík?
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 22:28:49
kamyš jo je to obyč digitálem.
No a co se týká usínání, taky to občas zkouší, říká které chce písničky,básničky, ale jsem v tomhle neoblomná, prototže se děsím právě toho třeba hodinového uspávání.
Ale taky se to ve mě občas bije, vím jak by to bylo krásné s ním usínat, protože on se toho přes den moc nenamazlí:-)))
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 22:13:25
kamyš jo je to obyč digitálem.
No a co se týká usínání, taky to občas zkouší, říká které chce písničky,básničky, ale jsem v tomhle neoblomná, prototže se děsím právě toho třeba hodinového uspávání.
Ale taky se to ve mě občas bije, vím jak by to bylo krásné s ním usínat, protože on se toho přes den moc nenamazlí:-)))
Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 22:12:13
Piškotku, dobrý, bude z něj skokan:-)))

Sněhurko, to je teda zážitek, ten utečenej Olík, mojí kámošce se něco podobného stalo na chatě, mají tam kousek rokli, tak když šli lidi z vesnice malého hledat radši zůstala doma. Nakonec si spokojeně hrál někde v lese:-)))
A co vlastně čekáte za mimi?

Bar "U Lucky" je super, sousta místa, pěkné hračky, dobrá káva. A fakt bylo plno. Laurinka je kouzelná, všem dětem nabízela Nesquick jako správná barmanka:-) Takže jak vidíte, Lucka využívá dětské práce...

Kdyby mohl být srazík v út, bylo by to super, neb možná pojedeme už ve středu, dle tchánova auta.
Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 22:02:01
Piškotku, dobrý, bude z něj skokan:-)))

Sněhurko, to je teda zážitek, ten utečenej Olík, mojí kámošce se něco podobného stalo na chatě, mají tam kousek rokli, tak když šli lidi z vesnice malého hledat radši zůstala doma. Nakonec si spokojeně hrál někde v lese:-)))
A co vlastně čekáte za mimi?

Bar "U Lucky" je super, sousta místa, pěkné hračky, dobrá káva. A fakt bylo plno. Laurinka je kouzelná, všem dětem nabízela Nesquick jako správná barmanka:-) Takže jak vidíte, Lucka využívá dětské práce...

Kdyby mohl být srazík v út, bylo by to super, neb možná pojedeme už ve středu, dle tchánova auta.
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 22:00:34
Sorry za 2x.
No dadi ta třetí je docela klidná,ne?:-))
Malý takovéto akce vyhledává fakt často a kdekoliv.Ale doma se snažím mu aspon zařídit bezpečí, horší je to venku.

kaMyš 6886

23.8.2006 22:00:14
Tyjo Piškot s tím usínáním se ani nechlub! My to teď máme cca na půl hodiny, jak kdy... V žádném případě nebude spát ve svojí postýlce, to má hysterák (do nedávna v ní v klidu spal, možná už je mu malá??), takže ho dáváme do velké naší postele, když usne, tak ho přeneseme (po obědě ho samozřejmě nepřenášíme). Ale než usne, tak si 5x dojde vyměnit knížku, se kterou bude usínat, 7x se vztekne, že nebude ležet, dohromady 20x na něj musím přijít a hudrovat, že si musí lehnout... No, trochu to přeháním, ale docela mi to vadí... Na druhou stranu mi připadá, že už nějak vycítil, že budeme mít přírůstek, tak mě chce mít co nejblíž... Třeba ráno, když se probudí v té svojí postýlce, tak přeleze k nám, a když vidí, že ještě spíme, tak si lehne, nechá se přikrejt a spí normálně dál...
Dada+2 24860

23.8.2006 21:58:56
Piškotku, tak už tu jednu klidnou vidím.:-)

Kamyš, taky dobrý.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 54028  [Dalších 53678 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.