Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
KacaK. | 18185 |
Rada30.8.2006 13:37:07
Ahoj, já bych potřebovala poradit. Jestli tam někdo jste a víte, prosím o radu.
Minulý měsíc jsem si zapomněla vzít antikoncepci (chci jí stejně zrušit, tak proč jsem to už neudělala, neměla bych teď nervy). Skoro dva dni jsem vynechala. Samozřejmě jsme se ten druhý den milovali. Navíc to byly plodné dny (jestli to teda s antikoncepcí vůbec platí). A teď je mi druhý den je mi divně od žaludku a pobolívá mě malinko podbříško. Můžu být těhotná? Je mi z té představy úplně špatně. Jsem celá vynervená. Ne protože by mohlo být mimčo, ale protože by mi ho přes tu anikon. asi nenechali. Mám si raději zavolat a gyndu? |
LenkaH,Mat a Ali | 18385 |
Re: Re: Re: zdar30.8.2006 13:34:54
Nazdar cestovatelko,
hlavne bacha na atentatniky.:( Uzivejte si more. My si vezmem zimni bundu a jedem na pisek.:))) |
Katuna | 31056 |
Re: Re: Re: Re: Re: zdar30.8.2006 13:34:10
Piškotku,ve Zlíně neprodávají "točený salám"...........chichi.
Irenn,pondělí,úterý mě dožralo,dneska jsem ho nechala vyjíst salám a odnesla spát........... |
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: Re: zdar30.8.2006 13:19:55
Iri a kam vy jedete na dovču??
My jsme teda v tom hotelu jak jsme byli měli pro děti naprosto vše.Dokonce v té jídelně bylo idliček 15!!A přebalováky na každém WC.Asi záleží na konkrétních místech. Sušu jsme taky jeden čas musely odbourat, páč byl na nich závislej:-))Ted už je zase jí, ale střídměji. |
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: zdar30.8.2006 13:09:40
jéé Simi nazdárek!!Ty jsi teda závislačka:-)))určo sleduješ politiku, at jsi potom s Petruš v obraze,co?:-))Moc si to tam užívejte!!!
Katu co je to točák???Fakt nevím:-)) Ivi, neber radši ani nužky nebo z té dovči budeš mít jeden velký melouch:-))) Pídi, mě je to osobně taky docela jedno, kde budeme.klidně nás dej třeba vedle vás, na ten dvojlužkáč, ale je to fakt jedno.Nemužeme to rozdělit až na místě??Jéé já už se ták těším!! |
Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
Re: zdar30.8.2006 13:07:00
Simi super, že si tak užíváte! Turci fakt mají rádi děti, sice nebyly nikde přebalováky, židličky na jídlo a tak, ale zase jsem měla pocit, že kamkoliv vlezeme, jsme vítaní. A v letadle se měl Natík jako král, neb se s ním letušky fotily a tak:-)))
chjo dítě zase nechce spát a řve v postýlce.... Katu, kašli na to, on zase začne jíst... Natík měl k obědu 2 párky, hrůza, co? K tomu ještě červený fazole a kukuřici. Polívky nejí asi 14 dní, jogurty taky nechce. Já zase omezuju sušenky, protože "šušu" by samozřejmě jedl furt. Ale včera vzorně snědl zeleninu, rýži, ostružiny a grahamovej rohlík. Takže to nakonec nebude s tím jídlem taková hrůza. Ivi, ty jsi kadeřnice? Škoda, že jsi až v Kolíně... |
simca |
• |
Re: Re: zdar30.8.2006 12:47:50
johjo taky nekompromisne s Jendou chodim do more. Jen jsou ted pomerne velky vlny. tak az navecer. vcera byly tak velky, ze Misu a me vyhodily na breh az jsme vzalı hubou pisek chicht.
na srazık se tesim hihihi |
Katuna | 31056 |
Re: zdar30.8.2006 12:44:25
Simčo,závidím,moře je jak kafíčko....A Kubas taky nechtěl,bál se,tak jsme ho tam pak nekompromisně hodili a ono se mu to zalíbilo.....užívejte si to....!!!!!!!
Ivo,že bych si jen přišmikla ofinku??? A moje dítě mi odmítá jíst obědy,dneska si ze zapečených brambor napichoval jen točák,grrrrr,šel spát hladový...Když jsem mu do pusy dala bramboru hned si ji vyndal:-(((nechci každý jídlo do něj prát pod nátlakem,stačí že takhle do něj rvu jogurty.A má zákaz bonbónů...... |
simca |
• |
zdar30.8.2006 12:35:43
zdarec holky
zdravim vas z turecka,z alanye. je tady krasne. vedro. super vlny chichi. turci maji prisernou klavesnici. Jenda do more nechce,boji se. v bazenku blbne vostosest. skace i do velkeho. turci jsou prijemni, miluji male deti. holky jsou jakztakz v pohode. obcas nejaky pubertalni vylev hehehehhehehe. u more je nejlepe rano a pak v podvecer.more je teple 30stupnu. zatim papa a doufam ze se v cechach jeste otepli. |
LenkaH,Mat a Ali | 18385 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 12:30:01
Katu, zkousim si nechat delsi vlasy.(Dneska jsem se rozhodla:)) Takze to bude tak akorat doba, kdy si to opet rozmyslim a pujdu na jezka.:))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.