Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
LenkaH,Mat a Ali | 18385 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 12:23:06
Ivi, jsme z Uval, takze stejne asi budes muset na Parhu a pak na D1. Takze bychom to mohly nejak dat spolecne. Manza mi mozna pujci GPS, takze by to bylo vklidu.:) Jinak taky budu radsi, kdyz nepojedu sama.:)
Ted jsme potkali venku deti. Mates je uplne z nich n avetv. No uz se tesim az zacnou v zari nejake aktivity. Pac mi tady nemame zadny hriste.:( |
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 12:07:09
Katu,nužky beru!!!takže vydrž!!barvičky a mel. jen na požádání!o))abych se vubec zbalila!!!
|
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 11:45:31
hi,hi to jo!no vidíš,to mě nenapadlo!!!!
a jak pojedete!totiž abych byla přesná!nepojedete přes Kolín??já pojedu sama a bojím se,že to nenajdu,taže kdyby jo,tak bych se nechala vést o)) a jela v klidu!o)jinak určo zabloudim o) |
Katuna | 31056 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 11:20:34
Leni,Ty si Ivu nějako předcházíš....chichi.Já teda ale budu muset navštívit kadeřnictví dřív...:-((
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 11:10:56
To bude dobry. Na pokoji jedna kosmeticka a jedna kadernice. To bude skoro Beauty salon.:)))
|
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 10:50:12
Leni ahoj!
jsi hodná,díky!ráda s váma budu,jééé to jsi mi udělala radost!uvidíme jak to bude,ale děkuju mocinky! |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 10:42:26
Ivi, tak klidne muzes byt s nama. Pokud se nenaskytne nikdo volnej.:)
3 decka na pokoji, to by bylo neco.:)) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 10:35:06
Nazdarek devcata,
Pidi, my asi taky s MAtem budeme spat spolu na jedne posteli. Simca (ta moje kamaradka) nekoji a urcite bude mit s sebou postylku (nebo nejlepe, pokud se da tam pujcit). Jo a jedete vsechny na celou dobu? |
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 10:14:01
KATU,naše nemocnice???strašnej přístup k pacientum,všichni dobří dr. mizej!!já ji nenávidím!!vše honím přes známí a kdybych začla vypravovat....,prostě mě serou,šetřej uplně všude a na všem i na malejch dětech svině,ale když máš známí tak jde všechno,určo jsou i vyjímky,ale ty já neznám!je to bordel!!!
PÍĎO,JAK UŽ JSEM PSALA!nevím s kým budu spát,jen pro mě a Klau počítej s jednou postelí!budem spát spolu!já myslím,že se to stejně muže podělit na místě,nebo ne?chtěj to dopředu???to budou asi zmatky,ne???mě je to fakt jedno,nebudu nic komplikovat a prostě kam mě položej,tam spím! |
jutka |
• |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 9:45:29
Pídi, my byly domluvené, že budem s Petruší spolu... Pokoj je nám celkem jedno...ať tam prdnem 2 postýlky a ať nemusíme spát na patro, protože obě kojíme (Petra navíc bude možná spát s malou) a já bych fakt nerada 4x za noc lezla dolů malou nakojit :))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.