Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 9:34:29
Ahojky, holky, dávám dohromady ty pokoje, zatím to vypadá takto:
• Pokoj č.1 - 4 lůžka + 2 přistýlky ( patrové postele ) • Pokoj č.2 - 3 lůžka + 2 přistýlky Píďa Ája • Pokoj č.3 - 2 lůžka + 2 přistýlky • Apartmá č.4 - 3 lůžka + 4 přistýlky (z toho 1 x patrová postel)Shirin • Apartmá č.6 - 2 lůžka + 3 přistýlky • Apartmá č.7 - 3 lůžka + 4 přistýlky ( z toho 1 x patrová postel ) • Pokoj č.8 - 2 lůžka + 2 přistýlky • Pokoj č.9 - 3 lůžka + 2 přistýlky Kamyš • Pokoj č.10 - 4 lůžka + 2 přistýlky ( patrové postele ) Dada a Piškotek, kterej chcete pokoj? A co vy ostatní???? |
jutka |
• |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 9:30:01
Hola, kdo máte ten Infanrix hexa, tak Metal Alianz na něj prej 1500,- přispívá... Snad najdu ještě doklad:(((
|
Katuna | 31056 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 9:27:25
Ahojky...
Tak Píďo chceš vědět jakou mám fyzičku já...chichi.Jela jsem na tu krev ráno na kole,Svratka je rozkopaná kvůli čističce.A když jsem šlapala blbec v bahně na nejtěžší převod,muselo být i vidět jak se ze mě hulí....A to jsem ještě měla přinýst moč a vzpoměla jsem si na to bohužel až když jsem šla z wc,fakt doma magořím:-((( Jutko,teda to sis vzpomněla za 5 minut 12...... Irenn,kam letíte,já chci taký,každopádně si to užijte! Romčo,hezký název družstva. Ivko,jaká je kolínská nemocnice???Asi děs có?Před chvilkou jsme zjistili,že švagrův brácha je po operaci(byl si nechat podvázat žaludek)a je natom dost blbě,že snad v něm něco zapomněli,doufám,že ho dají dohromady.A bude ještě nakonec šťastný že má pár kilo navíc... A Mirkův taťka prý žádnou operaci zatím nepotřebuje,tak pro něj M zas dnes jel do Brna. |
Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 9:19:48
Romi, neboj, to už musí být ok!
Letíme do Chorvatska. Jasně, do kufru tě přibalíme! Romínek je šikulka. Natík zase umí říkat díky. Dneska dosnídal a řekl díky. A včera to bylo vtipný - vzal holčičce dřevěného dráčka a řekl díky... Taky umí říkat prosím (posí), ale to zatím říká jenom když chce pustit krtečka. N. se právě totálně zasr... Když jsem ho přebalovala říkal fija (fuj). Opravdu to bylo fuj... |
Romča+Romča12/04 | 25226 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 8:59:12
Irenn, mělo by to být už jen takové preventivní, tak snad nic jiného nenajdou, ještě to - a jdu se oběsit :-)))
Kam letíte? Chci do kufru :-)) Jo, musím se pochlubit ještě nečím s Romínkem, umí poprosit - nejen posunkem, ale i slovně a venku zdraví lidi "dobyden" a "nasadanou", teď mi to připomněl, protože prosí, aby mohl jít ke mně na klín :-)) |
Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 8:56:06
"Nejlíp" to vyřešila s dítětem v pase moje švagrová a její přítel - vůbec jim nedošlo, že by ho tam měli nechat zapsat. Až na letišti před odletem na dovču do Egypta. Švagrová ho tam chtěla dopsat propiskou:-))) Nakonec odletěl přítel sám a moje švagrová zůstala doma jako že ho tam nechá zapsat a pak přiletí. Nakonec skončil Eliáš u kamarádky a pak u rodičů a švagrová letěla sama. Vůbec jsme to nechápali....
Juti, kdy jedete? Naše dovča už se taky blíží, 12. letíme. Psala kamarádka, která už tam je, že tam je teplo, sluníčko, krásný móře... Už se těším. Snad tam to slušný počasí vydrží. Romi, jj, letí to. Tak ať dopadne kontrola dobře:-) |
Romča+Romča12/04 | 25226 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 8:50:53
ahooooj,
holky - nádherný fotečky, hned bych se taky někam vydala :-(( Jutko - my jsme do termálů jeli jen s občankou, mám tam Romču napsanýho a nic jiného po mně nechtěli, jeli jsme na Slovensko a byli jsme tam koncem dubna, tak snad to platí dosud. Sněhu, to je fakt, hrozně to letí, Ty budeš mít za chvilku druhého sviště doma, neuvěřitelné. Zrovna včera jsem říkala, jak ten čas letí, nedávno jsme byli na tom vyšetření v OL, za půl roku jsme měli jít na kontrolu ultrazvukem - a ono je to už příští týden :-)) Dádo - a to ještě neznáš celý název družstva - LIDOVÉ BYTOVÉ DRUŽSTVO !!! |
jutka |
• |
Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 8:47:44
Pídi, už jsem to taky zjistila:( Prej, že na občance neověří státní příslušnost dítěte:OO Nicméně dobrá zpráva je, že dneska je poslední den, kdy mi ji tam na počkání vepíší a já pracuju kousek od nich, tralaláááá. I. dovalí papíry a já si tam zajdu:) Lidí prej moc není, pře už nebereou žádosti na ty laciný pasy....
|
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 8:44:35
Při pohledu ven,mám náladu na nule a vypadám asi takto:
nějak se mi nechce nic!jo,kde je a co je Rejvíz???já to fakt nevím!sice si přijdu jako pitomec,ale prostě se zeptám,ať to na mě praskne,no! |
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
Re: Re: Re: Re: cestování30.8.2006 8:33:09
Juti platí to pro všechny země. A s tím dopsáním to je teda smůla, protože si myslím, že od minulýho týdne už se to asi nedělá, když zavedli ten dětskej pas:o( Jeďte na Rejvíz, Tatry jsou daleko a navíc tam jsou medvědi;o) Zjišťovala jsem si to na magistrátu. Každopádně se zkuste zeptat, jestli vám tam Emču nedopíšou, pokud má I. starej pas.
Jinak díky za pochvalu fotek, teď už se zase zobrazují, tak kdo jste je neviděl, můžete si najet o 2 stránky zpátky. Jó Ivi, víš kolikrát jsem Kubovi záviděla, že se nese... A to jsme nechodili víc jak 14km. Mám fyzičku v háji:o( |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.