| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 54028  [Dalších 53948 >>]
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: cestování

30.8.2006 8:27:28
Jutko na pasovém je to otázka jednoho papíru a je to hned, ale mám pocit že to platí jen do konce srpna, pokud nebudeš mít do té doby zapsané dítě v pase, musí mít svuj vlastní.
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: cestování

30.8.2006 8:12:50
PÍĎO,FOTKY KRÁSNÝ!je vidět,že jste si to užili!!!ty děti se stejně maj,když se takhle vozej a nosej,co???o)
Iva a Klau 4781

Re: Re: cestování

30.8.2006 8:03:54
DOBRÉ RÁNKO!!
tak u nás je kosa,brrrr!já nechci!!!
MARSI,Klau měla neštovice v pátek to bude 14 dní!bylo to peklo,ale už je v pohodě!včera jsem potkala známou a ta mi řekla,že její syn je měl 2 krát!jen to né!!!
SHIRI,fotky krásný,koutek chci taky a vubec dovču chci taky!béé ne,moc vám to přeju!!!!!!!
na ty další fotěčky jdu mrknout teď,neb je fakt nevidím!a s tim pasem neporadím,neb nevím,
jutka
  • 

Re: cestování

30.8.2006 7:55:40
A jé :(( Nechce se mi to riskovat :( Pídi, to platí obecně s těma dětma, nebo má Slovensko svoje specifika? A kde jste to zjišťovali? Já Magistrátu moc nevěřím:( Zkusit celníky? :OOO
Téda a pas jsem zařizovala I. novej a věděli, že chceme vepsat dítě a chtěli doklady předem nebo nic...Že by šlo dítě dopsat nám vůbec neřekli:((( Jsem pěkně na...á. I na Ivoše, protože on se na to tehdy vykašlal (teda na Emču) než by se tam vracel :((
Hm, tak asi pojedem na ten Rejvíz, kam chci já, checht, a ne do Tater, kam chce on :DDD
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

cestování

30.8.2006 7:43:29
Juti tak to vím zcela přesně. Ty můžeš jet na Slovensko na občanku, ale dítě musí být zapsaný v pase. Zápis ti provedou na počkání, ale nevím, jestli už teď Ema nebude potřebovat ten novej pas. Každopádně jsme to teď zkoušeli a provezli jsme děcka v pohodě na OP. Ještě jsme to tomu celníkovi schválně zdůraznili, že to dítě je v OP. A nebyl problém, takže asi záleží, na koho narazíš.
Jutka 27795

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

30.8.2006 7:13:22
Dobré ránko:), holky, chci se zeptat, cestoval jste někdo s dětmdo ciziny na občanku? Stačí tam kde stačí občanka mít v ní zapsané dítě? Jedná se mi konkrétně o Slovensko:)
V létě jsem byla s kámoškou a jejím mimčem v Polsku, ale nejsem si jistá dávala-li OP nebo pas :/
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 23:02:32
Ahojky, Marsel vítej zpátky, koukám, že teď byly Beskydy plný prosinčátek:oDDD Škoda, žes nebyla na srazíku, bylo to moc fajn.
Shirin super fotky, ten koutek je krásnej a hrozně se mi líbí ta společná fotka S+S;o)
Jinak k těm fotkám asi se vám teď nezobrazují, protože na rajčeti je zrovna údržba. Tak si na ně zkuste najet zítra, nebo někdy koukněte na ten odkaz.
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 22:54:39
Marsi,chachá...srajda ne,ale odjížděli jsme s Mirkem s teplotou a pak jsme celou dovču chrchlali jak tuberáci.A protože měla Kristýnka ten zápal,Kuba průdušky,tak to dr pojistila těma atb.v tý době jsem ještě neznala výsledky tý krve co brali Kubovi.Měl ji nakonec ok,ty nějaký mykoplazmy co měla Kr pozitivní on měl negativní.no teď už je to ok....A naprosto si dokážu představit ty blbůstky co si Terezka přivezla,já děkovala Bohu,že nebylo v Chorvatsku za co utrácet,ale i tak se Kr podařilo vymyslet pár blbůstek....

Užij si návštěvu,jdu do hajan,dobrou noc.

Ráno jdu na krev,na sedimentaci,se mi nebude chtít vstávat.
Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Úterý

29.8.2006 22:51:58
Teda Marselo, ty budeš mít ségru??? takže ona bude teta tvých už narozených dětí, hihihi.
Škoda, že jsi nepřijela.

Piškotkku, to jsem ráda, že je Tomíkovi už líp. Jste si teda zobli.

Miri, no to jsou radosti se zubem:-( Tak držím palce, ať ti ty ATB zaberou a máš klid.

Romi, teda, babizny jedny.

Shirin, super fotky!
Ty Píďalčiny bohužel nevidím. Ale zato jsem viděla dnes Kubíka v reále:-D

Katu, Natík taky mlíko nepije, už asi 3 měsíce. Měl střevní chřipajznu, tak jsem mu ho nedávala a pak už ho nikdy nechtěl. Dávám mu proto k snídani kaše, ať do něj aspoň nějaký mlíko dostanu. Jogurty už moc nechce, tvaroh taky ne. Ještě tak tvrdej sýr jen tak, to mu jede:-)

Jinak u nás s jídlem podobně jako u ostatních - někdy vyloženě mastodontí, sní na co přijde, a pak má dny kdy sní za den třeba jenom trochu jogurtu, sušenku a pár lžiček oběda.
Marsela+2 5307

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 22:46:28
Tak jsem dovařila, moc se to teda nepovedlo. Je to spíše taková šlichtička:OO

No jo, já jsem zapoměla, že je ten megasraz.Tý jo, já ještě pořád nevím, jestli mi do toho nevlezou ty křtiny. Musím kámošku popohnat, ať už objedná nějaký termín. Ale na den dva se tam objevím.
Miloš na ten jejich sraz půjde určitě.

Katu, a co vám bylo? Srajda?

Terezka takto byla s mamkou poprvé a na dlouhou dobu asi naposledy. Mamka tam musela utratit šíleně peněz, bo Terezka si dovezla plno krámů:)

Tak já se jdu hodit do gala a do postele

Dobrou
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 54028  [Dalších 53948 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.