| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 54028  [Dalších 53938 >>]
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 22:30:35
Sém se zasekla ve vaně,drahá polovička už spí.........

Ale Marsel,M tady má u pc pozvánku,mají to 30.9,ale nevím,M asi nepůjde,neb má zrovna tento den Mirkova babička oslavu narozenin 80tých.....A taky je ten srazík né,vůbec nevím který den se tam za váma dostanu:-((

A gratulace k další sestřičce...Dovču jsme si nakonec užili,ale 1.den byl teda maso:-OOO...Ještě dobíráme s M atb,vyfasovali jsme je hned po příjezdu na přeléčení...Jak si to užila Terezka???Asi dobře,bude mít na co vzpomínat,nebo si ji bere babička každý rok???

Pídi,fotky jsou hezký,mně se ukázaly všechny heč,ale jen napoprvé,teď když se na ně vrátím jsou fuč:-)))

Shirin,koutek vypadá úžasně a okolí taky.

Jani,užijte si dovolenku!!!!!!!
Marsela+2 5307

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 22:16:25
Holky, ještě se vám musím pochlubit, že můj sourozenec bude HOLKA:)))
Taťka sice doufal, že to bude kluk, ale na třetí "babu" se prý těší:) Lídě to bylo jedno, ona má dvojčata holku a kluka.
Marsela+2 5307

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 22:03:31
Tak teď jsem ještě koukla na fotky do albíka
Petruše, Elis má tu ručičku krásně zahojenou, uvidíš nic tam nezůstane. Ale v tom obvaze vypadá Elinka fakt politováníhodně (fuj, to je slovo), bobínek malý:(

Katu, tak jaké byla dovolená. Koukám, že jste si to užili.
Nevíš kolikátého mají ti naši chlapi sraz? Jde tam Mirek?

Klaudinka měla neštovice? Ani nevím. A už je OK?

Ali, máš nový účes, Co? Moc ti to sluší!!!!! A Viki je frajer taky.
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 21:49:33
hi...at toho neni malo,chich:)

kralik jede

spolecna

brachovy bryle
Marsela+2 5307

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 21:43:40
Koutek je fakt skvělý a ty dětičky ještě více.

Marsela+2 5307

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 21:42:27
Ahojte ženy a děti:)
Moc nestíhám, vařím....zítra přijede návštěva, vlastně dvě.

Piškotku, tý jo, chudák Tom. Já měla aft asi před měsíčem, na horním patře a taky jsem nemohla ani jíst. A to jsem měla jeden!!!Auauau

Jinak, minulý týden jsme byli na dovče v Beskydech. Bylo super, jezdíme tam pravidelně 3 rodiny, takže děti mají zábavu. V úterý nám mamka přivezla Terezku z Egypta....je jako čokoládka a plná zážitků (první den mi málem hlava upadla:). Sbírali jsem houby...těch bylo, fakt tolik praváků jsem v životě nenašla.
Shiri, kterýsi den (no jo, už mám sklerozu) jsme byli na výletě na Pustevnách. škoda, že jsem nevěděla, že tam jste. Mohli jsme si dát společný výšlap:) Myslím, že jsme tam byli ve čt, nebo pá.

Včera jsme začali intenzivní tréning nočníkování. Kadění se Vikimu daří zatím jen do plíny, ale čůrací nehody byly dnes jen 2. Jinak pěkně hlásí "MAMI ČUÁT!!!"...překlad="Mami čůrat":) DOkonce i když si hrál s jeho nejoblíbenějšímy vlaky.
Akorát máme jen troje poděděné slipy, takže jinak nosí i kalhotky po Terezce:) Ovšem jen bez kraječek:)))

Holky, to je kosa a tma, co? Dnes se mi ani nechtělo jet za holkama do Brna. A ani nám nějak neteče horká voda, jen mírmě teplá.

Aji, Pídi krásné fotky
shirin 15589

29.8.2006 21:41:27
nejdrive tri fotky koutku

okousany,ale jedly

Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 21:09:30
Pído,
taky nevidím ani jednu fotku,mám to jak Shirin.:-( Ale určitě budou nádherné jako vždy.:-) Kouknu později na ten tvůj odkaz.

Shirin,bezva,že jste si to užili.My na chatě taky sbírali houby.Když náhodou nevím,co je to za houbu,tak se zeptám Jonáše,ten to ví zaručeně.Houby už uměl před rokem a učitelka ve školce z něj byla úplně hotová.:-D

Dneska jsem si s klukama udělala odpol. bezva výlet.:-( Vzala jsem si auto a jeli jsme ke známé.Hned jak jsme tam dojeli/asi 20km/,tak mi volal manža,kde je auto,že s ním musí jet k opravářovi na výměnu výfuku.Tak jsme tam byli asi 3/4h a jeli zase zpátky.Ale nakonec mi to ani nebylo moc líto.Pak jsme šli s klukama ještě ven a dobře se prolítali.

shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 20:59:32
Pido..ja nevidim ani jednu fotku:(nevim proc,ale zobrazuje se jen krizek)

Piskotku:nooo,tak to uplne chapu,jak muselo tomikovi byt,protoze ja jsem ted nedavno mela JEDNU aftu na osmicce a myslela,ze se zblaznim a ze je to od te osmicky..a byla to "JEN" afta..takze mit jich vic,tak se asi taky nehybu...:(,hlavne,ze je to za vama

a my byli v Tanecnici...a to z jedineho duvodu,sammy se tam pred rokem a pul zamiloval do toho koutku,ktery je opravdu uzasny(hodim foto) a nedavno si na nej vzpomnel a rikal,ze chce jet na ty hory,kde byl TEN koutek:)

sluzby pro deti bezvadne,ALE pokoje a vlastne cely hotel,kdyz mluvim o vnitrnich prostorech se od komancu nezmenil a pokoje jsou doslova strasne.Teda docela usla koupelka,ale ty pokoje:(..ale my s tim pocitali.
Myslim,ze ta cena je proste neumerna kvalite ubytovani..asi tak:)
A taky venku je jedna obrovska trampolina a houpacky a pisek...a pro nas ostravaky to nejdulezitejsi..CERSTVY VZDUCH:)

a to nejhorsi na pokoji je,ze kdyz mate male dite,ze neskutecne vrzou podlahy,tak,ze se ani nemuzete otocit v posteli,natoz jit v noci na zachod a nevzbudit zbytek hotelu:(

Ale jidlo a restaurace taky fajn.
A z venku je Tanecnice prekrasna:)
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 20:48:20
Jo Shiri, za 3 měsíce bude Sára mluvit taky uplně jinak!!Je to dlouhá doba.Já to pozoruji, že u nás se mluví každým dnem víc a víc.

Vinotéku v Buchlovicích znám, je fakt dost dobrá a zrádná:-)))
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 54028  [Dalších 53938 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.