| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 74818  [Dalších 74718 >>]
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

Re: :-))))))))))))

5.10.2008 10:57:26
Klaudi,já mylsím že by manželovi měli dovolit, aby zam zůstal ikdyž jste z Brna.Já jsem neměla nejmenší problém zůstat s Matýskem v nemocnici a když mě Emil střídal také nebyl problém.Ať
to dobře dopadne~s~

Já jsem s evrátila s Matýsek z venku,byl na kole.Emil slíbil Honzíkovi,že pojedou jen oni dva na kolo,tak jeli někam dál.Včera bylo ale o poznání lépe,dnes je to hodně studené.
Kislice+2 20254

5.10.2008 10:48:12
jezismarja, choude, KLAUDIKU, drzim moc palce...to je fakt hruza, kdyz je prckum neco :-(((((((((((((
Klaudík a 3 holky 19750

5.10.2008 10:36:28
Ahojky,

tak se to vůbec nelepší:-( Dnešní noc ještě horší než minulá:-( Nikolka už vypadá jak kostlivec, je strašně hubená a má šílené kruhy pod očima. Snědla jeden piškot a ten hned vyzvracela:-( A dostat do ní pití je už taky problém:-( a stejně i tak léky:-(. Vysokou teplotu až tak nemá. Většinou se drží do těch 38 st. Jindy při této teplotě normálně řádí, teď už je šíleně apatická a spavá, takže za chvíli jedem do nemocnice, držte palce, mám o ni šílený strach. Vím jak salmonela je zrádná:-( Rozum mi jasně říká, že je už zralá na hospitalizaci. Míša měla salmonelu jako sedmiměsíční miminko a byl to děs:-(
Tak já jdu nakrmit Klaudinku,to mi pak vydrží bez jídla čtyři hoďky a mezitím sjedem s Nikčou do nemocky a já se pak, když tak sama vrátím domů. Míša mi mezitím bude hlídat Klaudičku. Moc mi chybí babičky ~;((~;((. Je mi hrozně, bulím tu jak želva. Doufám, že tam dovolí Tomášovi zůstat!
A taky se modlím ať to maličká nechytne! Chjo....
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

5.10.2008 9:32:26
Hezké dopoledne,

Klaudi,přeji rychlé uzdravení!!

Včera jsme byli také na veletrhu hraček s dětma jsme tam byli asi 3,5 hodiny a bez dětí hodinu,ty si vzala potom moje mamka,nakoupili jsme dárky pro děti to mě poprosila mamka.A s Emilem jsme koupil dárky pro neteř a synovce,takže máme první dárečky.Ikdyž pro ty dva mrňouse bych řekla,že je to to nejjednodušší,ale i tak je to příjemný,že už něco máme.Něco jsme nafotili tak se na to podívám,včera se mi do fotek nechtělo.

Ivčo,hezké překvapení ~;)
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

5.10.2008 8:04:45
Kisli, Klaudi, krásný fotky!

Klaudi držím moc palce ať už je to v pořádku. Z nemocnice vás vyhodit nemůžou, doprovod si kdyžtak vydupejte i kdyby měl taťka spát na židli. Ale snad to nebude potřeba!
Kislice+2 20254

5.10.2008 7:14:33
bre ranko, teda KLAUDIKU ~;(( to je situace!!! Drzim palce, at je NIKI lepsi a na infekcni nemusi, chudinka mala...a Tobe at je taky lip.
Jinak dvojcatka jsou krasna R^, no a mala Kittynka
:-)))) teda Klaudinka, taky ~:-D
Blanka+Adámek 17189

Jezis Klaudi, to snad neni mozny!!!

5.10.2008 1:40:48
dejte se vsechny rychle do poradku! 10 a pul kila, to snad neni mozny. A me se zda Adamek hubeny se 14 kg :-(.
Klaudík a 3 holky 19750

4.10.2008 23:40:30
Jinak jsme se před chvíli vrátili z pohotovosti:-(
Chjo:-(......Nikča začala být včera nemocná. Ráno po probuzení 2x zvracela, pak nic a až odpoledne ji začlaly horečky a průjem:-( Je to její první průjem v životě, takže to asi dost prožívám a je mi ji strašně líto:-( Včera celou noc proseděla na záchodě a dnešek vlastně taky :-(. je strašně zesláblá, kaká zeleně s příměsí krve (pardon za popis), takže jako zdravuše mi bylo jasné, že to není jen běžná střevní chřipka, ale bakteriální průjem, nejspíš salmoneloza. Od včerejška nic nejdla a samo už zhubla na 10,5 kg, je to děs:-( Tak jsme raději jeli do nemocnice.Naštěstí nezvrací, tak jsem do ní dostala dnes cca 1 litr tekutin, takže to nás zachránilo od hospitalizace. Pokud se to zítra nezlepší, tak budeme muset jít ležet na infekční.....tak nám držte palce. O to horší by to bylo, že já kojím, takže já bych tam s ní nemohla být a stejně nejspíš brněnské rodiče ani neberou na hospitalizaci s dítětem, jinak by tam byl s ní Tomáš. Si to fakt nedovedu představit, ona by to šíleně prořvala, protože i u babiček brečí, že chce maminku. No a já bych to samo ořvala taky. Takže do ni pořád cpu alespoň ty tekutiny. (a Hylak + smectu). Jinak musíme v pondělí na výtěr:-(

Netuším, kde to chytla. Ve školce byla jen ve čtvrtek., tak možná tam. Inkubační doba by tomu odpovídala. Od pondělka do středy byla doma, protože já jsem chytla šílenou chřipku a neměl by mi ji kdo po obědě vyzvedávat, já byla neschopná a Míša se ze školy vrací denně (mimo pátku) až mezi 15-16 hod. a Niki zatím chodí domů po o. Fakt mi chybí babičky:-(
nějak se té chřipky nemůžu zbavit, už ji mám 10 dní a pořád kašlu, jsem zahleněná a pobolívá mě ucho:-( A kojící skoro nic nemůžou:-( Mám dovolený jen Septisan a Hedelix.

Dituš, co Nikča????? Jak ji je? Jsem na ni dnes myslela. A co čepička? Sehnala jsi?

Jinak všem chválím fotečky. Je krása se na ně dívat!

Taky zdravím Mirku, dlouho tu nebyla!
Tak fajn, že už PC funguje.

A taky zdravím novou maminku Makaz.
Víc jsem bohužel nestihla dočíst.
Klaudík a 3 holky 19750

4.10.2008 23:16:27
Chi, tak nevím jestli si mě ještě pamatujete, ale taky patříme mezi ledňáčky~:-D~:-D~:-D......chi, si dělám srandu~j~~j~~j~.....všechny Vás cca po měsíci zdravím

Nejdříve jsme jeli na dovču (zrovna jak začala ta šílená zima) do Adršpašsko-teplických skal. Bylo tam moc krásně, naštěstí nám tam vůbec nepršelo, takže jsme denně výletovali i když teda byla slušná kosa, přes den cca 7st. a ráno jen 4 st. Klaudinku jsem nosila v šátku pod bundou, takže ji bylo naštěstí teplíčko a i ona mě pěkně zahřívala. Naštěstí jsme ty zimy přečkali bez onemocnění.
Ale stejně se tam jeden "mráček" objevil. Poslední den, když jsem balila věci domů, tak jsem zjistila, že Klaudinka celý týden spala na plesnivé matraci:-( :-( :-( byla jsem z toho pěkně v šoku. Naši postýlku jsme nebrali, protože to byl penzión "přátelský k dětem", takže postýlka tam byla samozřejmostí. Dva dny před odjezdem mi začala Klaudinka z ničeho nic kakčit i 6x denně, tak to byl nejspíš důvod jejich potíží. Průjem měla ještě dalších 10 dní:-( Nic jiného ji nebylo, takže naše dr. to ani nějak neřešila, jedla a pila normálně a i nadále byla tím spokojeným mimčem:-)

Akorát teda jsme museli kvůli jejím potížím posunout začátek příkrmů, protože nedávno měla už 6 měsíců (to šíleně letí:-(. Včera měla teprve první mrkvičku a moc ji chutnala.

Jinak jsme měli min. týden v pátek vítání občánků. Fotky zatím nemám, fotila nám je jedna fotografka a dodá je do 14-ti dnů. No ale nevím tedy jak Klaudinka na nich bude vypadat, protože celé vítání ji zajímali jen její botičky, které pořád strkala do puseny. Celou dobu měla nožku v puse a tudíž šatičky vykasané až někde po pažičkama:-)

jen jsem si všimla, že Pavlík bude dělat cvičitelku. Tak to je super, ty se na to přesně hodíš :-)

A taky je mi moc líto jak Alča s Honzíkem prožívají školku:-) Chjo, to je trápeníčko.

Tak tady nějaké fotky od nás na připomenutí
:-)~j~

naše dvojčata:-)

a tradičně s Kittynkou:-)
Kislice+2 20254

:-))))))))))))

4.10.2008 20:42:37
BLANI, tak stridava pece bez rozvodu me pobavila :-))))))))))) no, teeda, to ja bez fotaku nedam ani ranu...(to uz spis zapomenu vzit to dite ~:-D~j~)

IVCO, teeeda...srdickova romantika, hmmm ~s~ tak si uzivejte a Verunka fakt vypada ja predskolacka ~;)

MISTY, fakt takova kosa??? Tyblaho, tady bylo dopolko krasne, vsak koukej na fotky...nakonec jsme vyrazili do botanicke zahrady, byla tam jednak vystava dyni, druhak jsme si tam dyne koupili a nasledne mohli vydlabat (ale to my udelame az doma) a taky tam byly dilnicky s podzimnim tvorenim, cehoz Klarka nalezite vyuzila ...no a proste jsme se taky kochali tou podzimni botanickou zahradou, byla to parada, pak prijdeme zase ocihnout na jare :-)))

a tady uz tvorba, mame doma ruzne otisky a nastriky listu, vytvory z kastanu, krokodyla z fazoloveho lusku a taky nahrdelnik ze sipku...

[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 74818  [Dalších 74718 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.