| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 74818  [Dalších 74708 >>]
Blanka+Adámek 17189

Jezis Ivco, to je krasna romantika :-)

4.10.2008 20:26:15
i kdyz je fakt, ze Jirku (toho myho) by asi kleplo, kdybych mu neco takovyho prichystala, no holt uz nejsme mlada laska ~j~.

my jsme nakonec dopoledne vyrazili do tech Pruhonic na Pohadkovy les. Dojeli jsme asi v 11, byla tam celkem fronta na listky, ale tu stal Jirka a my jsme zatim tancovali naky tanecky pro deti a delali masinku se zviratkama. Pak v lese se to uz rozprostrelo a navic jsme to nebrali poporade, takze jsme ani moc nestali. Na kazdy zastavce byl nakej drobnej ukol za ktery dostali lepitka na karticku a odmenu - bonbony, lizatka, DVD, casopis, lipanka atd., v cili bylo divadlo a skakaci hrad a balonky a kouzelny brcka. Ovsem fotky nemam, pac jsme debilni a nevzali fotak.

Ale byla jsem nak desne unavena, vcera jsem do pul treti psala ukol (a to ho jeste ani nemam hotovy) a Adamek vstaval v pul osmy!, takze jsem to hned po navratu zalomila a spala 2 hodiny a Jirka zatim varil pozdni obedoveceri. Ale ted je zas nekde na oslave, my mame takovou peknou stridavou peci i bez rozvodu :-D.

Jdu vytahnout Adu z vany a pak sem jeste juknu.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: ...

4.10.2008 19:50:36
Ivčo moc pěkný R^ Verunka je fešanda i bez zoubku.

Kisli tak tady teda byla kosa, ráno jsme byli ve městě a byly 4°C, vytáhli jsme zimní věci. Odpoledne foukala ledovka, sluníčko už moc nesvítilo, takže tady zima ~Rv
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

4.10.2008 19:46:54
Ahojky, tak my už máme Jirku doma, jsme moooc spokojený :-) Tak se tu teď asi budu zase ukazovat míň :-)

Blanko, tak jsem ti vyfotila to naše překvapení :-) Nechali jsme udělat v cukrárně dort ve tvaru srdce, pak jsem udělala z toustového chleba takové srdíčkové chlebíčky a Verunka namalovala obrázek ve tvaru srdce :-)

Tak pa a dobrou noc ~k~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

4.10.2008 10:12:01
Hezké dopoledne,

Emil šel s dštma na kolo,jsme překvapená jak je hezky,ikdyž chladno.Já vařím oběd- šunkofleky.
Po obědě jedeme do Leťňan jako Kislice~:-DNejdříve tam budeme s dětma,pak si je vezme mamka a doufám,že pokoupíme nějaké vánoce!!I mamka poprosila zda bychom něco vybrali,zakže Kisli,doufám,že je vybírat z čeho.
Kislice+2 20254

Re: Ahojky,

4.10.2008 9:18:40
ahoj holky, hele, NIKI ja myslim, ze tahla vystava (ITEA se to jmenuje) byva i v BRNE...alespon mam ten dojem, ze nekdy vloni nebo predloni davala taky fotky DANA...
a ke konickum se casem jiste vratis, az uz nas prckove nebudou vyzadovat dnem i noci...a treba zas i na ty Hubertovy jizdy...:-)

tak jim ta predpoved zatim moc nevychazi...tady je krasne slunecno a o moc chladnejc nez vcera mi to neprijde...mne uz je lip, ryma se spustila, jinak ok, takze uvidime co podniknem...
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

Ahojky,

4.10.2008 8:55:31
MAKAZ, no to sem ani nepiš, že máš doma koně. Těžce závidím. Já chci taky na Hubertovou jízdu, fňuk. Já jsem totiž od 16 jezdila na koni, sice na dostihových, ale pár Hubertových jízd jsem taky zažila a bylo to supr. Asi už to nikdy nezažiju, bééé, páč jednak na koně teď nějak není čas, jednak tam kam jsem chodila už se to zrušilo a o Hubertové jízdě si můžu nechat maximálně zdát. Já jsem vděčná, když si jednou za čas zajezdím na kamoščiném koni.

KISLI, to je fakt úžasné, taková výstava hraček. Proč tady nic takového není ? Do Prahy je to trochu z ruky.

Jelikož je dneska hnusně a v Hodoníně nemáme bohužel žádné zajímavé výstavy, tak asi po obědě pojedeme do Brna do Ikei.
Marky+Tomík a Klárka 21856

Re: Tak uz vim, co budeme delat!

4.10.2008 7:49:27
No a Blanko to má bt na západě ještě o tři stupínky víc:-)~;)
Blanka+Adámek 17189

4.10.2008 0:54:09
Snad nebude tak hnusne. Zima teda asi bude, ale minimalne nema prset, tak to asi zitra zkusime. Jestli se vylecis, tak je to i v nedeli.

Ale pristi tyden ma byt pres 20 stupnu!!!, to jsem teda zvedava ~:-D
Kislice+2 20254

3.10.2008 22:10:21
DITU, no to vis, ze by se ti to libilo, kor kdyz tam maji i veci pro miminka...kocarky, autosedacky, postylky, fusaky, ohradky...no proste vsechno mozne...ja si tam kdysi koupila na Klarku (kdyz jsem byla tehotna) spousty veci za vystavni ceny (slevy)...R^ jeje, NIKOLKY mi je lito, budu drzet palce.

BLANI, tak to my jsme nadsenci a fandove pohadkovych lesu, ale do Pruhonic se mi teda nechce...a taky si tu furt strikam cosi do nosu a zitra ma bejt hnusne...no, uvidime.Rano moudrejsi vecera :-)))
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

3.10.2008 21:08:55
tak jo díky, já ji objednám R^
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 74818  [Dalších 74708 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.