Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
Re: ...3.10.2008 20:06:36
Kisli moc pěkný
HOLKY PROSÍM VÁS KLASICKÁ BAMBULKOVÁ ČEPIČKA OD NEXTU JE Z ČEHO? Z VLNY? NEBO SLABŠÍ NĚJAKÁ PŘÍZOVÁ? POTŘEBUJEME NĚCO NA TEĎ. |
Dita+4 | 18741 |
Re: ...3.10.2008 19:59:28
Jůůů, Kisli, to vypadá super, to by se mně taky líbilo, hlavně dětem, že jo, ale od nás trochu z ruky. A Klárka už je veliká, podle toho kočárku
Alčo, Gabčo, užijte si! Zítra má Niki testy (kraso) v Kopřivnici, musí je udělat, aby mohla závodit v další sezóně, takže asi pojedeme tam, i když nevím, jestli i já s menšíma dětma. Niki začíná až v 19,30hod, což se mně zdá hrůza na to, aby podala nějaký výkon, to už bývá grogy, no a navíc od včerejšího večera celou noc , chudina, nic samo nejedla, tak je oslabená ještě z toho, chjo. NO a jiný termín na testy prostě není, až někdy v lednu a do té doby by nemohla na závody. Takže k těm nervům, že to neudělá si přidala chudina ještě nervy z toho, že to neudělá, protože jí bude blbě |
Kislice+2 | 20254 |
...3.10.2008 19:44:51
jo, jeste tam byly ruzne tvorici a vytvarne dilnicky, takze Klarka se chtela zapojit do kazde, ale to bychom casove fakt nezvladli, bylo to dnes jen do 18ti hodin a my tam dorazili nekdy ve 14:30 po skolce...ale fakt to je supr, doporucuji...taky na skoro kazdem stanku maji koutek s hrackama, kde si deti hraji a vy muzete treba nakupovat...
|
Kislice+2 | 20254 |
...3.10.2008 19:39:47
ahoj, uf, na me vlezla naka hnusna ryma, je mi teda fujtajbl...radsi jsme vyrazili na vystavu hracek hned dnes, protoze buhvijak mi bude zitra....takze BLANI, tip pro Tebe, jo? Kdyz ma bejt stejne hnusne, ale pocitej s hafem lidi, jo?
treba takove tam meli vytvory z LEGA pak klasika ruzne masinky a silnice neco pro tatinky meli tam zviratka jako ziva, papouska, pejska, kocku, konika...dokonce ohlodaval pejsek kosticku a konika slo krmit mrkvi ....tak tam jsme si dobu pobyli no a takhle to dopadlo, odchazeli jsme obalonkovani, ze stanku s prevlekama jsme aspon museli koupit klobouk dyne za 50 Kc , protoze nase prevlekova kralovna by se asi jinak zblaznila...no a Pavlika jsem si musela vzit do naruce a Klarku jsme dali do kocarku, protoze jinak bychom se domu asi ani nedostali a to jsme tam stravili 3,5 hodiny, prosim pekne...Pavlik to nastesti skoro cele prospal prosim pekne, Pavel nebyl vubec nastvanej , to je jeho standartni vyraz, rekla bych.... |
makaz | 31812 |
Re: Ahoj, tak se mi zda, ze nas zas ceka hnusny vikend :-(3.10.2008 19:34:43
Tak to je super, že jste se tady tak skamarádily a navštěvujete se..Jak já říkám, kamarádů se stejně starejma dětma není nikdy dost..takže Alča a Gabča
Niki, cvičit jsem začala taky..jen jednou týdně a ta nám dává..břicho , zadek...a já přijdu domů a dám si čokoládu Ivčo, ty se máš. Já miluju ty chvíle po delším odloučení.Mě jednou odjel muž na půl roku do Ameriky.. Víkend u nás bude ve znamení koní..mám totiž jednoho doma a na podzim se pořádají Huberty, což je loučení se sezónou, takový sranda závody..tak skoro každý víkend někde něco je.. A s tím plakáním ve školce Alčo taky asi neporadím,u nás zabralo, že kamarádi a p. uč. se na ni těší, donesli jsme jim třeba bonbony, nebo dvd s pohádkou..Byla pak důležitá, že něco nese..Zkus to vždycky ho s něčím vyslat..Ale to se asi prodraží |
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
Re: Ahoj, tak se mi zda, ze nas zas ceka hnusny vikend :-(3.10.2008 14:59:37
Blanko, to překvapení sem přeci nemůžu napsat, co kdyby si to Jirka ještě někde na letišti náhodou přečetl Až bude po všem tak se pochlubím Teda jestli to vyjde
|
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
Re: Ahoj, tak se mi zda, ze nas zas ceka hnusny vikend :-(3.10.2008 14:46:03
BLANI, taky netuším co budem o takovém hnusném víkendu dělat. No asi to co vy, kousat se nudou. V neděli je sice drakiáda, ale jestli bude pršet, tak je to stejně pasé.
Jinak už jsem se konečně dokopala do cvičení, takže chodím 2x týdně cvičit. |
Blanka+Adámek | 17189 |
Ahoj, tak se mi zda, ze nas zas ceka hnusny vikend :-(3.10.2008 14:16:39
Aspon u nas to tak vypada - je zatazeno, kazdou chvilku prsi, takze na pisek to nepripada v uvahu, do zacny herny se mi nechce, tak se Adamek kouka na Vcelku Maju. Vcera jsme si ovsem uzili - staveli jsme domecky z kostek pro medvedy, Adamek je vozil traktorem z jednoho do druhyho na navstevu, desne sis tim vyhral a ja to dnes cely dopoledne likvidovala, pac tu byl strasnej bordel. Vecer jsem byla na kuzelkach, Jirka sice perfektne pohlidal, udelal veceri (teda ohral, co tu bylo), vykoupal, precetl pohadku, ulozil..., ale ze by ho napadlo taky trochu ten binec poklidit, to bych uz asi po nem chtela moc.
Nemam vubec zadny napadna vikend, hlavne jestli bude hnusne, to se tu asi ukouseme. Leda, ze bych delala ukol z obchodniho prava , sotva zacala skola, hned si na nas takhle vymysleji. Ivco, jakypak prekvapeni jsi vymyslela? Ten Jirka ma s tebou krasny zivot. Neco jsem chtela, ale uplne mi to vypadlo, tak zatim. |
aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
Re: Ahojky,3.10.2008 13:50:58
bolo mi tu prácu treba ???
nestíham, nesvačím... bola som s dievčatami u dr. a obe majú atb , takže ešte týždeň majú byť doma, ešte že mám mamku a tá ich včera aj dnes strážila a sľúbila, že zvládne aj ďalšie dni Miša, tebe to ide krásne a na angl. chodím aj ja, dnes mi síce hodina odpadla, ale v nedeľu bude zdvojená . Desty, ty si tiež akčná ! Pri tak malom babatku Ivča, aj ja by som plakala, ale čo už, hlavne,že to bol "len" mliečny zúbok dvojčatá užite si !!! pa, viac si nepamatám a nestíham, nesvačím... |
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
Re: Ahojky,3.10.2008 13:28:58
Ahojky, ahojky,
tak konečně pátek, uf uf uf, na dva dny klídek od školky Dnes zase bulel, hned jak jsme vešli do třídy Ale te´d si dva dny dáchneme a v pondělí půjdeme pěkně z vesela,... doufám Kisli, jůůůůůůůůů Klárka je borec s těma písmenkama Jejda a Verunka od Ivči taky To u nás nehrozí. On spoustu věcí umí, ale na mou prosbu o to aby řekl třeba básničku, řekne: : A PLOČ BYCH TO ŽÍKAL" A je po přednesu Ivčo, krásné obrázky, jsi šikulka Moc pěkně jsi to udělala Niki u každé základky fungují ranní a odpolední družiny. Ale stejně je to mrzuté děti budit a vodit je třeba na sedmou už z domu Já to s prací taky moc růžově nevidím. Když příjdu žádat o práci a budu chtít bu´d jen ranní směnu a nebo zkrácený úvazek a řeknu, že mám tři děti, tak se mi asi všeci vysmějí No ale příští týden chci sesmolit životopis a obejít kolem dokola fabriky a pokusit se něco hledat,... leden se blíží Tak a já mizím, Gabča psala, že už jsou na cestě z Brna, tak tu budou co nevidět. Hm, ale počasí je tedy na nic U nás od rána prší Tak co si tu počnem se sedmi dětmi vážně nevím Snad se vyčasí a něco vymyslíme. Papapa a pěkný víkend |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.