Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
Re: Ahojky,3.10.2008 12:59:34
Niki, ubrousková technika to je, je to celkem jednoduché.
|
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
Ahojky,3.10.2008 11:31:21
IVČO, chudák Verunka, taky bych asi bulila. Hele a z čeho jsou ty obrázky ? Je to moc krásné.
MÍŠO, tak to máš dobré, že se Emil ráno postará. To právě u nás nehrozí, páč když já půjdu do práce, tak Tomík už půjde skoro do školy a Pavel taky nemůže denně chodit do práce až po osmé, když škola budeš až od osmi. V tomto je školka lepší, tak je už od 6.15. I když možná, že ve škole fungují nějaké ty družiny, to nevím. No a odpoledne taky bude muset děti někdo vyzvednout. Školka u nás je jen do 15.30 a ve škole bude končit ještě dřív. Každopádně bude muset hodně pomáhat babička, ale ty rána fakt nevím. Nejlepší by pro mě byl taky zkrácený úvazek a to od 9-15 hod. No ještě je čas, ale už o tom prostě přemýslím, páč fakt nevím jak to jednou uděláme. ALČO, holka, je mi vás líto a to obou. Páč já bych taky bulila jak želva, kdyby se Tomík takhle ve školce trápil. U nás už je to dobrý. Tomášek už do školky chodí rád, páč si tam konečně našel kamaráda Matýska. No a víkend si s Gabčou parádně užijte, i když má být hnusně. Jak jsme se tady bavili o těch kroužcích, tak taky o jednom uvažuju. Je tady takové cvičeníčko dětí od 3-6 let. Jenže je to v uterý a ve čtvrtek od čtyřech hodin a to asi moc nebudem stíhat. Páč je to dost daleko od nás, tak půl hodiny cesta a navíc buď spí dlouho jeden nebo druhý. No a taky nevím jestli by tam Tomášek vůbec chtěl být, páč je to bez rodičů. Takže je to spíš asi pasé nebo bysme chodili velmi sporadicky, podle situace. |
D e s t y | (IP adresa: 88.101.81.36) |
• |
Re: :-)))3.10.2008 10:42:21
Ahojky, nečtu, jen jdu pozdravit o přestávku a zase mažu...uf, ještě 3 hodiny. Ale dneska je to OK - mám hodný dětičky
|
Re: :-)))3.10.2008 9:42:08
Tak ještě vám jdu ukázat co jsem včera vytvořila v Mamma centru
Už je mám i pověšený a vypadají pěkně. |
Re: :-)))3.10.2008 8:48:30
A zapomněla jsem dodat, že Míša má ten dětský notebook želvík tak asi i z něj se to naučila. To je fakt šikovná věcička.
|
Re: :-)))3.10.2008 8:47:30
Dobré ráno, tak i já mám dnes po zubařce. Příští týden ještě jednou a snad bude na půl roku pokoj. Dneska musíme nachystat velké přípravy a překvapení pro Jirku. Už se na něj moc těšíme
Kisli, Klárka je dobrá, Verunka zná písmenka M, T, B, D, V, J, K a víc asi ne, zato Míša její sestřenice co jí bude v prosinci pět už válí na klávesnici písmenka všechny, taky jsem zítrala, když s tím náhodou začala. Jsou to šikulky. Verunka se hned dneska ráno chlubila p. učitelce se zoubkem |
Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
Re: :-)))2.10.2008 21:55:46
IvčoChápu, že Tě to musi mrzet, ale představa, že by to byl už druhý zubNo a Jirka Vás už 100%rozveselí!!!!
KisliJsem ráda, ale doopravdy!!!Jo a Tomík pozná už celou abecedu-nechápu jak je to možné, když jeho otec přečetl mimo učenic jen jednu knihu(ehm Klabzubovu jedenáctku)-snad bude holt po mně Blani-Tak S. nám vyklidí pole působnosti-v pátek bude do noci v práci a v sobotu zmizí už v devět ráno na turnaj a přijde v pozdních nočních hodináchDobrý neeééééé?!!!??? Dvojčata!Užijte si to!!!!!!!!My až za týden |
Re: :-)))2.10.2008 21:13:18
Děkujeme, že s námi tak soucítíte. Verunka to bere statečně, ale ze začátku to tak nevypadalo, byla z toho fakt nešťastná, že jí ho doktorka vytrhla, že to byl její zoubek. Ale už říká, že bude mít nový velký I já jsem si na to už téměř zvykla. ALe líto je mi jí furt, to víte, bude jí to několik let provázet :-(
Tak já jdu asi chrnět, zítra přijede Jirka, huráááááááááááááááá |
Kislice+2 | 20254 |
:-)))2.10.2008 19:48:10
ahoj, tak jsem tu zrovna mirne v soku, protoze jsem si dite vzala na klin (Pavel ji tu nechal otevrenej dokument ve wordu preplej na NADPISY - t.j. pismena velke tiskaci) a slecna, ze mi neco napise a naprosto bravurne napsala JANA KLARKA (i s tou mezerou mezi slovy)!!! To teda nevim kdy to s tatinkem natrenovali...no a tak jsem ji zkousela dal, at napise DEDA, PAVEL atp a ona to napsala, akorat jsem ji to musela hlaskovat, D jako deda, E jako eliska a tak...)))) jako urcite to zvladne kazde dite kteremu to nekdo parkrat ukaze, takze se nechlubim, jen si zkuste predstavit, ze si nic netusic vezmete dite na klin a ono natuka vase jmeno ))) sok
MAKAZ, no, kdybych vedela, ze to je tim kojenim, tak taky odstavim, ale u nas to bude spis zoubek...ja ho v noci vlastne uz ani nekojim, jen dam dudlik a odchazim...a on usne ale za chvilku je vzhuru...a tak dokola.No, uvidime...i dnes ve dne skoro neusnul. ALCO, achjo, chudineckove jste, at uz je to lepsi, hele, nase dcera dnes zahlasila, ze chce ve skolce jeste zustat, kdyz jsem pro ni prisla a nedavno to knouralo, ze skolka nee. A navstevu bych si tipla, juuuu, tak to se budete mit, supr...tak je pozdravuj, jo ? A Paje pak budeme hromadne drzet palce a urcite to zmakne. IVCO, tyyyjo, tak to si Verunka vytrpela, chudinka, si nedovedu predstavit, to jako celou dobu mela dobrovolne otevrenou pusu? a taky bych bulela... MARKY, no tak to je skoda, s tim pristim vikendem, ale hele, tak to budes mit na 2 x , jednou prijede Blanka, pak my ))) to mas radost, vid? |
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
Re: Dobré ráno:-)2.10.2008 18:32:14
Ahojky všechny zdravím.
U nás vrcholí montování nábytku klukům do pokojíčku. Vypadá to zatím moc dobře. Už se těším až to bude kompletní. Včera jsme byli s Pájou na dni otevřených dveří na škole, kam se chce pokusit dostat. Protože jde o školu s talentovkama, musí mít přihlášku do listopadu podanou a v lednu dělá talenotvky. Škola je nádherná to jo, ale je tam obrovský nával, tak nevím jestli se tam Pája dostane, když berou jen 15 studentů Honzík ve školce neustále pláče, chjo Ale já jsem vážně rozhodná a tvrdá a ví, že neustoupím. Před ním jsem silná, ale doma to pak obrečím Dnes hned po příchodu modelovali z plastelíny hrušky a jablíčka a tak sedl a hned pracoval, ale od dveří jsem viděla, jak šoulá jablíčko a kapou mu do toho slzy Kisli, nádherné fotečky Pavlíčka Blani, ještě, prosím ještě něco z Paříže Ivčo, jejda , jejda, chudák Verunka. Zatrolená kolize Tak snad bude vše OK a druhé zoubky už budou pevnější A se ti nedivím, že jsi brečela Foukáme Verunce na bebí, fuuuuuuuuuuuuuuuuuu Míšo, supr práce. A je fajn, že jsi se dala do cizího jazky Pavlíku, jůůůůůůůůů Á´da se má A ty nesmutni, budeš se moci víc věnovat Anince A rychle to uteče. Jo a cvičitelka budeš naprosto bezkonkurenční Jo jo jo a už mám okno, chjo Zítra k nám na víkend dorazí moc moc moc moc milá návštěva z Vysočiny. Kdo myslíte, že to bude? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.