| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 74818  [Dalších 74668 >>]
Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

Re: Dobré ráno:-)

2.10.2008 17:02:58
Ahoj, tak začínám balit, Adélka jede zítra brzy ráno směr Praha letiště-Tunis s našima. Vstáváme tak ve 4 ráno. To bude strašně dlouhejch 12 dní!!
Mám teda spoustu plánů, tak to třeba uteče.....

Ivčo, Verunky mi je líto, tak nakonec zoubek musel pryč? Taky bych asi zaslzela,ale hele, když to není nic horšího! Hele, ber to, ona vypadá stejně skoro jako předškolák ~;) takže u nich je to bežný.

Dnes jsme museli po 10 min ukončit plavčo, protože jedna holčička tam hodila děsnou šavli!! Škoda, Ani byla zrovna hezky naladěná!

Láďa jel s Adélkou koupit do okeye Doce gusto, dáme ho tchánovům k narozkám.

Pardon, jinak mám okno..
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

Re: Re:

2.10.2008 16:34:47
Niki,zatím to jde, tím že chodím jen na 6 hodin+oběd je to v pohodě.Ráno se stará Emil.Já večer připravím hromádku s oblečením a uvařím čaj do termokonvice.Né že by ho Emil neuměl,ale dlouho trvá než vystydne.Od ledna bych chtěla jít na celej úvazek.Tzn.do 15.30,pokud budu jezdit autem měla bych nejpozději v 16.15 děti vyzvedávat a to počítám i s dopr.zácpou.Busem by to trvalo asi hodinu.

Dneska jsem měla první hodinu AJ v životě.První hodina myslím ušla,tak jsem zvědavá na úterý.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

2.10.2008 15:12:49
MÍŠO a jak je v práci ? Dobrý ? Zase si mezi lidma konečně, že jo ? Na toto se těším, na druhou stranu vůbec nevím jak to budu s dětma zvládat, vodění do školy, školky, vidím to spíš na zkrácený úvazek.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

2.10.2008 14:48:27
AHojky,

Černá Hora je v Jánkách,jak píše Blanka~;)
makaz 31812

2.10.2008 13:55:37
Jejda Ivčo, to je škoda!!!Ale zas to ber tak, že je to první zoubek, ještě druhej narosteR^ Ale asi bych to taky obulela...~s~
Takže média zastoupený, jen nějaká televizní redaktorka tu chybí..Nechcete někdo třeba zastoupit těhotnou Borhyovou???Nějaká prsatá blondýna...~:-D Já ne, jsem černovlasá, plošší~Rv
Dani a vy na tu lyžovačku malýho berete?No kdyžtak budete mít plno hlídačů, ne?~;)

Kisli, já už s tím kojením sekla.Taky se mi furt budil, už jsem byla KO. A fakt se to hned spravilo, budí se max. dvakrát za noc. Teď už 2dny jen jednou~j~

Jo a Misty, hysteráky znám moc dobře ~;),jak pak všichni koukaj, co jako maminka na to..~;(( Já né, že bych ji řezala to ne, ale mám vyzkoušeno, že než furt řvát, napomínat a rozčilovat se, jedno lupnutí na zadek zabírá líp!
Mirka, dvě mláďata+// 2258

Re:

2.10.2008 13:22:19
Jéva Ivčo, tak to je mi Verunky líto... taková trampotka vás potkala. Snad to co nejdříve přebolí, určitě to spraví nějaké bolestné v podobě hračky nebo mlsky a zase bude líp. ~s~
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

Re: Cerna hora je snad v Krkonosich, ne?

2.10.2008 12:36:09
Ahojky,
tak my jsme bez zoubku. Ráno jsem s ní šla z zubařce, ta se na to koukla, zavolala si ještě druhou, obě naznali, že by se měl udělat rentgen a nakonec po poradě s primářem se musel zoubek vytrhnout. Je to fraktura horní části. Kdyby jsme jí ho tam nechali tak by jí buď překážel nebo by ho mohla vdechnout, takže jinak udělat by to nešlo. Verunka plakala a já s ní. Prostě jsem to nevydržela :-( Tak teď budeme bez zoubku než jí naroste druhý, ach jo.
Marky+Tomík a Klárka 21856

Re: Cerna hora je snad v Krkonosich, ne?

2.10.2008 12:16:51
Blanko OK!:-)~s~
Blanka+Adámek 17189

Cerna hora je snad v Krkonosich, ne?

2.10.2008 12:04:38
Je to ta hora, kam se jede z Janskych Lazni lanovkou. Ted doufam, ze nebudu za uplnyho zemepisnyho ignoranta. Ale mozna je jeste nekde jinde naka Cerna hora :-).
Blanka+Adámek 17189

Marky, to by bylo super,

2.10.2008 12:01:56
takovy uzasny program, to bysme si s Adamkem dali libit. Asi bysme prijeli sami, Jirka musi zazimovavat chatu a me se tam s Adou nechce. Kdyz je vsude jinde jakztakz, tak na Seci bejva hnusne, kdyz je jinde hnusne, tak tam superhnusne :-). A vzhledem k tomu, ze tenhle vikend to vypada na dest, tak budeme neco vymyslet v Praze, tak si od nas bude muset nejaky dalsi vikend odpocinout. Pisnu ti e-mail. Tak zatim predbezne pristi vikend???

Kisli, jestli jste zvykli na lyzovani v Rakousku a pod., tak to se samo neda srovnavat. Ale kdyz tam jedes s tim, ze hlavne jezdenicko pro Klarku, tak si to taky uzijete. A muzete ji soupnout i instruktorovi (me se to vloni osvedcilo) a jit se sklouznout vedle na kopec.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 74818  [Dalších 74668 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.