Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
Ahojky,2.10.2008 11:20:53
KISLI, Pavlík je šikula, že už tak pochoduje.
Holky, a v kterých horách je vlastně ta Černá hora ? Určitě v Krkonoších, co ? |
Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
Re: Dobré ráno!2.10.2008 8:49:30
Né tak Dinopark je otevřen ještě celý říjen!
Musim se domluvit se S., ale mám dojem, žee kolem toho 18. je zakončení fotbalové sezony-to je program od svazu na celý víkend...ještě písnu... jo a drakiáda je tady 12.října! |
Re: Dobré ráno!2.10.2008 8:45:26
Kisli kolem toho 11. je asi poslední víkend kdy je otevřen Dinopark-ten se pak zazimovává:-(
Jdu na to kouknout! |
Kislice+2 | 20254 |
Re: Dobré ráno!2.10.2008 8:38:23
MARKY, no pokud to nebude ten pristi vikend...11.mame tu drakiadu ...tak bychom se pridali
|
Dobré ráno!2.10.2008 8:33:11
Blanko-to by bylo super v ten pátek-můžem vyšlápnout na kostelní věž(je nejvyšší v republice), muzeum strašidel, podzemní muzeum, zootera(hmyz+plazy), pivovarsské muzeum, muzeum lokomotiv, na náměstí majkí být trhy uměleckých řemesel...na podzim je Plzeň docela bohatá na program-jo a ještě vojenské muzeum...no je toho tady spousta!
No a v sobotu Dinopark+Zoo-ukázky sokolnictví(z teho je Tomík v tranzu-páč si děti mohou zkusit držet na rukavici sovičku-dospělí sokola mořského)! To je program na celou sobotu No a kdyby se Vám tady líbilo hodně, tak můžete přespat na neděli a to pak už něco vymyslíme-plavčo-to bude nově otevřené po obsáhlé rekonstrukci! Blani přijedeš jen s Adámkem nebo všici? Kdo se přidá?Kisli?Misty?Další?určitě se vejdem! |
Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahoj, dneska jsme meli na softu2.10.2008 8:22:16
bre ranko, tak P. odvezl Klarku do skolky, protoze jsme s Pavlikem meli desnou noc, fakt se budil co hodina a v rozmezi od 1 do pul 4 co pul hodka...jako zub nema jeste ani 1, ani to teda nevypada, tak pak uz me napada jedine trapeni s briskem... no, jsem KO...a to mame jet na cvico a pak chceme s Pavlem poresit nake Van.darky na vystave hracek (dokud bude K.ve skolce), v sobotu ji tam pak vezmeme at si pohraje ...preci jen uz nejake nakupy a plne tasky bychom neuhajili...vloni jeste to Lego slo.
BLANI, jojo, je to 5 km od Harrachova, vlastne jsou to presne PŘÍCHOVICE...jo, tak rikas, ze si tam moc nezalyzujem? No, to neva, tak kdyz-tak zajedem do Harrachova, ja to chci kvuli ty skolicce...zkusit. No a s tim softem, to verim, ze to nastve MAKAZ...no, on je Pavlik desne akcni, chodi kolem nabidku, z toho stoje jde v poho do podrepu a tak...ale on to mel na preskacku, nejdriv si stoupnul az pak zacal lezt a sedat ))do te doby to byl plazic. ALCO, tak co??? Brecel dnes HOnzik? A jaka byla noc? |
Blanka+Adámek | 17189 |
Ahoj, dneska jsme meli na softu2.10.2008 0:34:23
odehrat nakej odlozenej zapas a souperky se zase nesesly. Fakt jsem byla nastvana, jela jsem desne daleko, upichla Adamka u kamaradky, protoze bylo fakt hnusne, prselo a foukalo a prijdu na hriste a tam misto 9 holek 5!!! To samy vcera a to jsem mela vazne chut si konecne zahrat. Nejvic me stve, ze my se tam particka v prumeru 35-letych bab zeneme, vleceme sebou minimalne 8 deti a 18-ilety holky, co maji houby co na praci se na to v klidu vykaslou a nejsou to ani schopny dat vedet den dopredu. Tak at to sakra nedelaj, vzdyt je k tomu nikdo nenuti.
Ale Adamek si bezvadne pohral s kamaradcinou Kacenkou. Kdyz jsme prisli, tak se asi na 2 hodiny zasili do pokojicka a hrali si na "prodavani", nejak po ctvrty jsem ho premlouvala, ze uz budeme muset jit, tak rekl, ze nikam nejde, ze tam zustane. Kdyz jsem povolila (a kamaradka souhlasila), tak ztropil prisernou scenku, ze tam nebude a ze chce pomazlit a pusu a rval jako blazen, odtrhavani ditete do Argentiny hadr. Ale klasika - jak za mnou zaklaply dvere, tak v klidu zkouknul Kouzelnou skolku a pak si pry hrali dalsi 2 hodky a kamoska si v klidu pila kafe ve vedlejsim pokoji. Akorat pak musela uklizet teda skutecne ukazkovy binec. Tak nevim, proc to dela, asi abych mela spatny svedomi. Kisli, to jsem Jirkovi presne navrhovala, at to vyfoti na vejsku, ale pry se mu to nelibi. Tak nevim, prece se s nim kvuli takovy blbine nebudu na romantickem vyletu hadat :-(. To asi, ze je tak hodnej a plachej, vid Hosi :-D. Makaz, my jsme taky jezdili na hory do Francie, ale v posledni dobe je to na nas nejak daleko a jezdime spis do Italie a Rakouska. Ale kdyz jedete bez deti, tak to si uzijete. Ja nevim, jestli letos vyrazim na tyden bez Adamka, Jirka urcite, ale ja nevim, jak to budu mit od ledna s praci a to by asi cumeli, kdybych hned chtela lyzovat. Ale s Adamkem urcite pojedeme, mame chalupu v Peci, dalsi na Sumave, urco jeste chceme jet k tomu Lipnu (to lyzovani nakych 30 km pres hranice v Rakousku se tusim jmenuje Hochficht, urco to ma www stranky). Ale to by asi byly vzdycky max. prodlouzeny vikendy. Kisli, vy se fakt chystate na sjezdovku U Capa? My si to vloni docela uzili. Sice jako pro dospelaky zdatny lyzare to neni zadny superkopec, ale pro detinky to staci azaz. Hele, a jsi si jista, ze to je Korenov u "Harrachova"??? Ja nejsem moc zdatna v zemepise, ale ten Harrachov mi tam nako nesedi. Marky, klidne to nechame na jindy, ono ma byt asi stejne dost hnusne. Ja bych mohla z Prahy vyrazit uz v patek po o. a kdybyste nas nechali prespat, tak by to bylo super a meli bysme v sobotu vic casu. Ale zas se nechci vnucovat, co by tomu rekl manzel, kdybysmese k vam s Adou nakvartyrovali??!! Misty, to znam. Adamek ted v rozmezi 14 dnu predvedl 2 ukazkovy hysteraky, oba z nejaky uplne debilni priciny. Ale sam se uvedl do takovyho stavu, ze vubec nebyl schopnej prestat brecet a vzlykat a skytat. Dost ho to samotnyho prekvapilo, hlavne, ze jak vyvadel tak ani nemohl mluvit. Umlacenim o strom jsem mu jeste nevyhrozovala , ale vazne jsem premyslela, ze ho snad poleju studenou vodou, mela jsem uplne strach, ze se snad vzteky zadusi. A pritom dokaze byt tak sladoucky a hodny a pak se z nej stane takovejhle magor. Ale snad z toho vyrostou. Tyjo, to je zas hodin. Hlavne, ze jsem si rano slibovala, kdyz jsem uplne mrtva lezla z postele, ze dneska pujdu spat brzo. |
Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
Re:1.10.2008 23:11:37
Jéjda, s partou bezdětných bych si taky zajela teda hned...! To bude určitě relax.
Makaz, tak to jsme tu samá média! . Misty a já noviny, ty rádio Třeba se k tomu ještě vrátíš... Kisli, krásné fotky Pavlíka, - on je podle mě kombinací tebe a Pavla, nebo spíš jasný Pavel, ale s aplikovanými prvky tebe. Misty, no to sis užila , podobné scény znám, je to na palici. No to bude asi chlapská specialita, zdá se. |
Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
Re: ...1.10.2008 21:12:33
Ahoj tak my pojedeme do talošky do PASO TONALE tak jsem na to zvědavá,jedeme s partou bezdětnych lidí.Tak to bude záhul...asi to bude převážně o chlastu
|
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
Re: ...1.10.2008 21:09:58
dneska jsme měli úžasný výlet do parku, Matýsek si nesl míč že budeme čutat, šli jsme na to hřiště u Narnie. Marjánku jsem tam vypustila, ona si tam běhá po tom hřišti, Matýsek si stoupnul do brány a čutnul. Což ovšem zaujalo Marjánku, takže pobíhala mezi mnou a Matýskem v bráně a občas taky čutla, což přivádělo Matýska do naprostý hysterie, ječel že mu to chce Mája vzít, odháněl ji, pak šla ona k němu celá radostná do brány, to už si odklopil celou hlavu jak měl pusu dokořán aby mohl pořádně ječet, už jsem si ho pak i přestala všímat a chodila jsem za Májou tam a zpět, odháněla jsem ho, domlouvala, držkovala, slibovala že s ním už nikdy na hřiště nejdu, on sliboval že už bude hodnej, tak si zase stoupnul do brány a při prvním Marjánky kroku spustil opět tu scénu, tož jsme se sbalili a vydali domů, páč jsme na hřišti byli jen pro smích. Vydržel hysterčit celou cestu až z toho kašlal, já vytočená doběla jsem mu vyhrožovala že ho omlátím o strom a hodím z kopce :o))) a že jsem s ním venku naposledy. No výlet úžasnej, byli jsme venku asi hodinu a celou dobu vydržel vlastně ječet.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.