| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 74818  [Dalších 74648 >>]
makaz 31812

Re: ...

1.10.2008 20:13:56
Jů, díky za tipy na lyžovačku, hned na to mrknu.
Však já jsem na to taky zvědavá, jak to týden bez těch prcků zvládnu, ale zase se těším, přece jenom jsem tu s nima furt uvázaná, tak to bude úžasnej relax.Nebýt mojí obětavý mamky, nikam nejedu.

Kisli, místo v radiu mi pořád držej, ale nevím, nevím, přece jenom s dvěma dětma a dojíždění, navíc Emča první rok ve škole, malej do školky...Uvidíme...
Fotečky nádherný, Pavlík už stojí, jo?To je šikula, náš malej leze, sedí, ale ještě nestoupá.
Dita+4 18741

1.10.2008 19:22:33
Jé Kisli, Pavlík je dokonalý chlapeček, fakt mazlík~s~.

Pavlíku, to je super, že povedeš cvíčo, fakt se na to vyloženě hodíšR^

Makaz, my jezdíme do Itálie, do Cortiny d´Ampezzo, Miška se tam vloni naučila lyžovat, bez dětí nejezdíme nikdy, ale na druhou stranu to musí být super zalyžováníčko, nám by neměl kdo tak dlouho pohlídat, ale já bych asi ani nechtěla, max. tak víkend. Když vidím, jak to děti baví, nemůžu je nechat doma a když bych tam pak viděla nějaké dítko podobné tomu svému, asi bych to nerozdýchala~j~~:-D. No a k tomu ještě manžel děti moc v týdnu neužije, takže by volno bez nich taky nechtěl. Doporučuji i já Černou Horu, vyzkoušeli jsme v Mišky roce.

My máme zítra drakiádu od školky, zjistila jseme, že máme rozpadlého draka, tak ještě zítra musím koupit a Miška chce svého, tak nevím, jestli koupit 2?

Blani, super fotky, vy jste se měli R^
Gabčo, ahoj, Kačenka je čím dál krásnější~;)
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

1.10.2008 19:17:03
Kisli téda ten je už velikej! Podle mě je to teda celej taťka ~:-D
Desty 21386

1.10.2008 19:14:28
Kisli - Pavlík je ti taaak podobnej :-) Sice něco mála z Pavla má, ale tebe teda neupře:-) A máte supr bačkůrky - medvídkovský :-))

Já jdu večer na kus řeči s kamarádkou, tak se těším. Sice teď už si asi oči podepřu sirkama, ale snad tam ještě něco málo energie najdu.
Kislice+2 20254

1.10.2008 18:28:38
jo, dnes byl plavat s Klarkou po dlouhe dobe Pavel (jelikoz tchyne je na dovce, tak stejne by musel hlidat prcka, tak sel radsi do vody) a ja byla s malym zatim v hernicce u bazenu, tak jsem i neco vyfotila, tak vam to sem hned dam, jo? Jo!

Kislice+2 20254

...

1.10.2008 18:25:32
je, HOSY, tak to vam dnes asi krasne foukalo, vid? My jedem na kazdorocni drakiadu do Vrchlabi pristi vikend, je to uz nas (takova parta , ted uz s detickama, kdysi jsme si pousteli dracky jako svobodni...) 7mej rocnik a foukalo prvni 2, pak uz ani tuk :-/// tak jsem zvedava, pac Klarka se letos fakt tesi.

PAVLIKU, tak to je bezva, ty jako cvicitelka, to je presne vonco, za 1.jsi takova strasne fajn ke vsem detem, umis s nima blbnout a proste je videt, ze k nim mas vztah 2.jsi proste Duracellka, zejo...takze, kdo jinej, kdyz ne ty :-) R^ s K. jsme na cvico nechodili kdyz uz byla starsi, takze ja mam tipy jen na ditka do 3 let (spis do 2)

MAKAZ, teeeda, jsi delala v radiu, jo? A proc konec kariery? Se k tomu muzes vratit nebo ne? Do Francie jsme jezdili lyzovat za svobodna, ted se nam takovou dalku s detma nechce (bez nich nepripada v uvahu), takze jezdime uz par let do Rakouska...mame tam na celou zimu pronajatej apartman (kterej dal pronajimame)...takze si tam muzeme jet kdy chceme, coz nam max vyhovuje...ale v Rakousku pro deticky - takovej ten jezdici "koberec" je supr lyzovani hned za Lipnem - Hochstein nebo tak neco, to ti poradi BLANKA...ja jsem si taky rezervovala ubytovani (dle jeji rady v KORENOVE u HARRACHOVA) - je tam lyzarska skola U CAPA a vypada to moc dobre maji to tam i s vyhrivanou hernou a tak, taky tip od BLANKY, www.ucapa.eu no a pak tady je dobrej tip na CERNOU HORU od MISI...
hosana 17744

Re: Ivčo, Gabčo,

1.10.2008 17:44:46
Ahojky,
tak my sme se nechali pořádně vyfoukat na drakiádě a teď se zahříváme doma. Manža s H. jeli na hokej, T. se kouká na Jáju a Páju a já sjíždím YouTube. Až mi rozmrznou ruce tak půjdem malovat vodovkama dráčka:-)a donesli sme si šípky, tak asi budem navlíkat na provázek /jestli teda najdu nějakou vhodnou jehlu, aby se Tomík neprobodl žejo/

Makaz tak Vysočina jo? No vidíš, já kdysi byla na jejich plese k prvnímu výročí vzniku rádia, tak třeba sme se tam potkaly a ani o tom nevíme žejo:o)
Jinak já se dobrovolně přiznávám, že sem Vysočinu moc neposlouchala a neposlouchám, přijde mi, že tam hrajou pět písniček furt dokola a kdysi mi i docela vadil jeden ranní pořad /K+F/, tak do odpoledních hodin už sem fakt nevydržela poslouchat a tím pádem tě neznám ani hlasově, škoda no. Ale musím říct že já sem takový celkem radiový neposluchač, mám ráda svůj klid a když už, tak poslouchám občas Frekvenci 1, naučila sem se to u kosmetičky~:-D~:-D
Jo a tvoje příjmení mi teda připomíná akorát jakousi Jindru Vostrou z české televize, která uváděla pořad Nad dopisy diváků~:-D ale to už tady asi nikdo nepamatuje, žejo???:-)

Blani, fotky náhodou dobrý, mě teda ani tak nezaujala Eifellovka, jako spíš tvůj manžel~k~ Sem ho zkoumala a přijde mi takovej plachej a určitě to je moc hodnej a pokornej muž, kouká to prostě z něj.
Takže tam to fakt na vraždu nevidím, to by byla vyloženě škoda!!!!!!!~j~~;)

Pavlíku, cvičitelka, hmmm, k tobě to vážně sedíR^ hotová Olinka Šípková~:-D~;)
No nic, čajík sem vypila, jdu na to tvořeníčko.
Marky+Tomík a Klárka 21856

1.10.2008 17:01:06
Jééé Blani!~;((Tenhle víkend nééééé!
Máme bujaré celovíkendové oslavy prvních narozek naší Klárky!
Jako vždycky si na Dinopark s Váma volno uděláme a samo Vás pozveme i k nám třeba i na přespání!
Ale ted prostě nemůžem:-(Dalo mi to docela práci spojit příbuzenstvo v jeden víkend, takže je nemůžu zase odhlašovat z účasti ~:(
Oj to mě mrzí:-(~Rv
Příští víkend má být krásně, slibují i 20st. tak co toho 11.října?
Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

1.10.2008 14:42:20
Makaz určo přijeď, budeme se těšit!!
makaz 31812

1.10.2008 14:31:55
Pavlíku a ty jsi z Pardubic? Tam jezdí můj manžel do práce, dělá na letišti.Tak třeba někdy přijedem do kroužku~;)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 74818  [Dalších 74648 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.