| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 74818  [Dalších 74638 >>]
makaz 31812

Re: Ivčo, Gabčo,

1.10.2008 14:29:51
Mediální hvězda už dávno ne, vidíš ani Ivča už si mě nepamatuje~Rv:-)
My pojedeme do Francie, jezdíme každý rok do Třech údolí.Je to super areál doslova s tisícema sjezdovek, fajnšmekři si přijdou na své.Uvažovali jsme, že Emču vezmeme s sebou, ale asi je na to ještě malá a Vilík(9měsíců)jakbysmet.Mám super mamku, která řekla jeďte a týden je pohlídá. Tak se na leden těším a zároveň bojím. Bude smutno~s~
Jo a cvíčo, úspěch má vždycky napodobování zvířat..had..plazení a sss,čáp..klapy klap,žába skákání.Ale děti si to musí vymýšlet sami, takže poslední dobou se chodí jen po čtyřech a řve se jako tygr, lev atd~:-D No a Emča hrozně ráda hraje hry, např. Peška, škatulata hejbejte, zlatá brána...Jé to by mě asi taky bavilo, tak tiše závidím~;)
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

1.10.2008 13:44:24
Makaz, jo jo tak to tvé jméno mi něco říká. Ale to víš už je to dáááávno :-) K našim do Dolní Cerekve se přistěhoval z rádia Vysočina taky nějaký moderátor - Joža Kolář myslím.

Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

1.10.2008 13:19:01
Makaz, teda tak mediální hvězdu tu máme! Já kdysi v rádiu v Pcích dělala zprávy, docela mě to bavilo.
Lyže, my chtěli jet na jaře do Itálie,ale odpískali jsme to. S Adélkou asi jo, i když by to jasně neulyžovala,ale pak jsme si řekli, že na Aničku je to fakt štreka a tahat ji tam, aby si zasáňkovala, to by byla drahá sranda. Máme v plánu týden v Říčkách. Adélka loni chodila do lyž školy, hodinka dopo a odpo hodinku se mnou na svahu a měla toho plný brejle. Teda pak chytly obě holky rotaviry a bylo po radovánkách.
Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

Re: Dobré ráno:-)

1.10.2008 13:15:30
Zdravíme!

No Gabčo, taky dost,že nám Kačenku sluníčko zase ukážeš!

Ditu, v krojích jsou dětičky úpně k sežrání! A Miška hopsala,viď, na té fotce je vidět, že teda jen tak nepostávala~:-D

Blani, super jste se měli to je moc dobře, krásné fotky!!

Alčo, holka, co s tím? Je mi Vás upřímně líto, no polevit hned určitě ne,ale zase jestli se začal i počůrávat...no ale kdyby si šla do práce, tak by taky musel,co?
A co učitelky, že by se fixnul na ně! Jsou aspoň milé a potulí se s ním? my měli ve školce loni učitelku a ta Adélku pochovala a snažila se upoutat pozornost. Je to těžký, sama si se bála jak to Honzík zvládne. Ale Alčo, on to z tebe taky cítí, musíš mu dát najevo, že i ty si v pohodě..se to lehce říká já vím.

Jinak aktivity u nás: Adélka ve středu odpo tancování Hroch a v pátek s babi odpo folklor (to ještě nezačalo)
Anička v pondělí dopo cvíčo, ve čtvr plavání.

No a musím se pochlubit budu pravděpodobně vést u nás v Pcích v úterý odpo cvíčo od 3let (Adýsek bude chodit se mnou, takže další kroužek)
Vždycky jsem to chtěla zkusit, prostředí je moc hezké tady
jen nemají moc pomůcek, musím hodně popřemýšlet, kdyby jste měly nějaké super nápady nebo zkušenosti, co se Vašim dětem líbí na cvičeních, moc Vás prosím, udělám v deníku kategorii CVÍČO, tak tam házejte jakékoli byť sebemenší nápady.Děkuju
makaz 31812

Ivčo, Gabčo,

1.10.2008 13:12:02
Jsem z Třebíče, za svobodna Markéta Ostrá, třeba vzpomínáte, každé odpoledne od jedné do pěti..No teď už je kariéra v háji~Rv
Holky, lyžařky, kde je to v Čechách popř. i v Rakousku dobrý pro děti na lyže...??Loni jsme už začali, ale pořád bolely nožičky~:(
Kislice+2 20254

...

1.10.2008 12:23:31
hlasim navrat z plavca...Blani, me taky fotky bez osob blizkych neberou, takze zadne krajinky ani pamatky samostatne nefotim, ale hele, figl...stacilo by fotit na vejsku a pripadne si k tomu musi ten fotograf drepnout a uz by tam te Eiffelovky bylo vic...~j~ :-))))))))))))) jsem ale hlavicka, vid! My mame na vikend navstevu, budou u nas i spat a jdeme s nima na vystavu hracek, jako kazdej rok, jinak bychom se k vam pridruzili a spolu bychom neco mohli spachat...
Blanka+Adámek 17189

Ahoj, kdo je tu z Plzne?

1.10.2008 12:00:30
Marky, zejo?? Nebo uz jsem uplne blba? My asi na vikend osirime, pac Jirka musi jet delat drivi na chatu a strihat plot a podobny kravinky, tak jsem myslela, ze bysme vyrazili do Plzne podivat se na ten Dinopark. Adamek totiz strasne chce jit do IMAXu na Dinosaury a ja se bojim, ze se tam bude bat. Tak to chci takhle predtim vyzkouset.

Teda, pokud nebudou padat trakare a pokud Adamek nelehne. Tak bysme se mohli kdyztak s nekym sejit, jestli nemate jine plany.

Kisli, jakej fotograf naprd!!! Vis, jak jsou ty baraky obrovsky? To se proste neda na 1 fotku nacpat. Navic me bavi jen fotky, kde jsem ja nebo Adamek a naky baraky, to me nebere :-). Ale neboj, vyskemram neco od svagra a pak vas tu zahltim, abyste poradne zavidely!!! ~j~

Tak mazu do skolky, prvni prednaska z Trestniho prava vypadala zajimave, tak se nebojte. Ale nejdriv budu muset ze zabiti manzela vysekat sebe a pak se hned vrhnu na vas.
Rimlik,Dom (12), Anička (5) 17683

Re: Safra, Notre Dame se nejak nekona,

1.10.2008 11:08:25
Ahojky,
já malému dávám na imunitu už 2. rokem přípravek Biomare imunno
a jsem moc spokojená. Více info http://www.001shop.cz/Biomare-Immuno.
Ale malá by to asi nesnědla, jsou to docela velké tobolky a hlavně docela smrdí a naše opice je háklivec..
Já si od stejné firmy pro sebe obj. i echinaceu, ale ta je jen pro dospělé (je v ní 60% alkoholu).
aanitaa+Laurika01/05 17727

1.10.2008 10:53:16
Ivča, niečo podobné odporučila naša dr. nám pre dievčatá, len to má iný názov a zatiaľ sa to nedá voľne kúpiť, musí to byť cez ňu. Asi niejaká politika zárobkov, ale u nej je to 600 Sk za 100 toboliek , je to výťažok zo žraloka - dala mi aj leták, len som ho niekde stratila. Ale dievčatá by to mali jesť: Lydka 3x1 a Lala 2x1 denne, aby to malo žiadaný účinok, takže by nás to vyšlo dosť draho. Tak neviem, či mám na to skočiť ~:(
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

1.10.2008 10:33:21
Poslouchám teď rádio Region a každý den tam je paní bylinkářka co radí na dotazy rodičů. Padl dotaz na velké bolení nožiček - i náš problém - tak paní bylinkářka doporučuje omega kyseliny, našla jsem něco na internetu a opravdu tam v tom textu přímo píšou, že jsou velmi vhodné pro období růstu dětí. Tak konečně jsem se k tomu něco dozvěděla, hned to půjdu koupit! A je to i na imunitu, kosti, atd. Asi to začnu jíst i já :-)

http://www.vitalsupport.cz/lekarna/doplnky-vyzivy/imunita/Rybi-Olej.html
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 74818  [Dalších 74638 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.