Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
makaz | 31812 |
Re: ...1.10.2008 8:34:32
Vlastně ještě Dita( ha, ha, už vás skoro znám, jen musím listovat )
na tu Echinaceu se musím teda taky zeptat, to vypadá líp než tabletky, i když ja jí ten multitabs šoupnu spíš občas místo bonbónu. No a ještě k těm kroužkům, já s Emčou chodila od mala a pak jsme teda nikdy nemeli problém s kolektivem a pak i se školkou. Navíc si udělala kamarády a pořád se teď vídáme.. Jo a Gabčo, nejsi ty tady někde z Vysočiny??Nepamatuješ si mě, dělala jsem na radiu Vysočina Toho času už 4 roky na mateřské |
makaz | 31812 |
Re: ...1.10.2008 8:29:35
Ahoj, teda Marky, já se bála kolik máme kroužků a vy teda asi tady vedete, ne?
|
Kislice+2 | 20254 |
Re: Safra, Notre Dame se nejak nekona,1.10.2008 8:27:11
JO BLANI a ADAMKOVE PREVLEKY JSOU SUPR KOUKAM, ZE BY SI S PREVLEKACKOU KLARKOU ROZUMELI...
|
Kislice+2 | 20254 |
...1.10.2008 8:26:30
ahoj holky, za chvilku vyrazime na plavcom tak jen chci v rychlosti pozdravit GABCU - krasna fotka! Fakt to tam Kacence moc moc slusi a napis uz neco, jo?
BLANKU - teda, hele, vy jste mi ale fotografove naprd, ti povim, jako ani bych nepoznala kde jste...s vasim vlaznym pristupem k foceni, si teda s vama zadnou dovcu neuzijem, tak koukej neco vyzadonit od svagra a naprav si reputaci, jo? ale jinak supr, ze jste si to uzili, taky se snad jednou te Parize doziju...jo a to ze jsi 10 let nebyla u Dr.z tebe zdravou osobu nedela...(ja taky nemam ani praktickeho doktora zatim )..jestli to nebude tim, ze nemoce prechazis co? ALCU - achjo, to je mi moc moc lito, sakrys...ze to tak Honzik nese... DITU - ty krojove fotky jsou naprosto skvele MISTY a to ti nemuze pohlidat Martin na tu 1 x 2hodky tydne?? vzdyt pracuje z domova, ne? Tak si to muze uzpusobit...ja s Klarkou (krom plavca ktere ma misto skolky) zacla chodit na te tanecky a to maleho hlida Pavel. No nic, uz je miminko vzhuru, tak letim... jo, jeste k vitaminum, taky po prodelane nemoci atd, davam vit.C v Echinacee...jinak nic, umele vit necpu do sebe a uz vubec ne do deti, samo to je muj nazor, ze to neni nic extra prinosneho... |
Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
Re: Safra, Notre Dame se nejak nekona,1.10.2008 8:15:59
Blani-vítej!Super jste si užili vid!?
No a zatímco si rodičové užívali, tak se ze synáčka stal Spajdroš Hele a vysekáš mě i ze zabití manžela?Si občas říkám, že by mě musel každej rozumnej soudce osvoboditNo ale jinak se máme rádi Misty-prosím prosím!Nemáš pro Marjánku tuhle bundičku?Jakou velikost -bojim se, aby K. nebyla velká(tu vestu máme taky 86 a přes chlupatku je tip top!Jo a za kolik jsi ji koupila?Díky díky díky Myslím, že jsi sem dávala fotku, ale jistá si nejsem http://www.mimi aukce.cz/aukce.php?id=1994009 |
Blanka+Adámek | 17189 |
Safra, Notre Dame se nejak nekona,1.10.2008 0:15:50
tak jeste jednou
|
Blanka+Adámek | 17189 |
Tak sem soupnu par fotek, kdyz tolik zadonite :-).1.10.2008 0:12:34
Nejdriv ovsem, jak se Adamek pripravuje na maskarni.
Zde Spiderman No ale mozna pujde za neco uplne jineho. Takhle se tuhle vymodil - Jirkovy bryle + fez, co mu privezla kamoska z Tunisu + mec, co jsme zakoupili za 42 Kc na Sumave :-D , slipy podedene, krive nozky vlastni. No neni kouzelny??!! A ted uz ta slibovana Pariz. Ja u Notre Dame Ja a kousek Eiffelovky Pro velky uspech opet ja a Grande Arche Jirka u naky prsatice v parku na Defans Jirka pred Sacre Coeur Koukam, ze jsme nejak malo fotili. To za nas obstaral svagr, fotil furt jak silenej a desne nas s tim prudil, pac strasne zdrzoval. Budu si od nej muset naky fotky opatrit. Doufam, ze se to povede, znova to sem uz nesoupu. Tak a jdu spat. Zitra mam prvni prednasku z trestniho prava, tak az nekoho zabijete, vas z toho vysekam. |
Blanka+Adámek | 17189 |
Ahoj, tak uz to zas vypada na podzim :-(30.9.2008 23:34:22
odpoledne jsem byla na softu (muj prvni zapas v podzimni sezone) a sotva jsme se prevlekli a zacali se rozcvicovat, tak se rozprselo, souperky se nesesly, tak jsme zas jeli domu. Zitra mame nakej prelozenej zapas, tak to doufam nedopadne stejne. Hrajeme nekde v Komoranech, kde jsem nikdy nebyla, tak to snad najdu (Jirka uz mi vytiskl itinerar z internetu). Pobliz bydli jedna kamoska, tak jsem si hned iniciativne domluvila navstevu na kaficko, ze pak pojedu rovnou od ni. Teda ovsem pokud se Adamek nejak neroznemuze, zda se mi, ze na nej neco leze. Sice ze vcerejsi bolesti tvaricky se nic nevyklubalo, ale ma rymu a trochu kasle (jinak je nastesti veselej a chova se jako obvykle) a takovy jakoby ospalky z ocicek, ale hlavne vcera odpoledne usnul a taky dneska v aute, tak nevim, uz nespi po o. pres rok. Snad to bude dobry, me je ho vzdycky tak lito, kdyz stona.
Jestli to nebude tim, ze Adamkovi zadny vitaminy ani nic jinyho nedavam . Ba ne, to je legra, ja myslim, ze on je az abnormalne zdravy dite, asi to ma po mne, ja naposledy byla u dr. (kdyz nepocitam gyndu) asi pred 10 lety. Ivco, jak pises, ze Verunka ma pekny zoubky, uplne bez mezirek, tak to ma Ada taky. Ale rikala mi zubarka, ze to neni zadny vyhra, ze se mu tam pak nevejdou druhy zoubky. Ja to mela taky a vytrhli mi jedu horni ctyrku a zbytek mi stahovali rovnatkama - jak se mi tam zuby nevesly, tak rostly ve 2 radach, byla jsem jak zralok. A segry holcicka ma to samy, ty rostou druhy zuby desne krivy, presne z tohodle duvodu. Obavam se, ze si jeste uzijeme. Adamek taky ted nema zadny mimoskolkovy aktivity. Jednak nam rikali ve skolce, at im dame aspon pul roku, aby se zvladli zadaptovat, ze to je pro ne docela dost velka zatez i bez krouzku a dvanak to nejak nemuzu nacpat do rozvrhu. maji toho ve skolce spoustu (cviceni, tanecky, fletnu, anglictinu, keramiku, saunu, plavani ve slany vode, solnou jeskyni a ja nevim, co jeste), ale vsechno to navazuje na odpoledni spani a pak beru Adamka po o., tak bych ho tam pak nejak musela vodit a jak se znam, to by se mi nechtelo. Kdyztak neco zkusim od ledna, to uz tam bude i spat, tak ho asi dam na nejaky cviceni a mozna fletnicku. Obavam se, ze naky vytvarno neni nic pro nas (zatim jsme u auticek, co vypadaji jak tanky - maji vsechny kolecka za sebou, a slunicek, co napadne pripominaji pavouky) a s anglictinou asi jeste pockam, nejsem si jista, ze to je k necemu, kdyz sami ted sotva mluvi cesky. Ale pristi rok bych chtela zkusit tenis, to uz mozna unese raketu. Zatim na kurtu honi micek jak hokejkou. Hosi, ja si ciziny s batuzkem a bez penez uzila spoustu v mladi a taky me to bavilo, ale ted uz jsem prece jen pohodlnejsi stara osoba, tak jsme se rozsoupli. Ostatne dalsi podobnou akci planujeme za 2 roky (na my kulatiny), tak snad zas neco prisetrime. Jinak se mi zacina rysovat naka prace - na ministerstvo kultury se rozhodne nechci vratit, tak jsem se tak napul domluvila s jednim znamym advokatem, ze pujdu delat k nemu do advokatky, tak abych jeste stihala skolu a taky se neco priucila z myho novyho oboru . Takze, jestli do konce roku neotehotnim, stane se ze me zas pracujici zena. |
Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
Re:30.9.2008 23:27:11
Gabčo, no ta je kouzelná!!! A to víš, že se nám po vás stýská, tak honem doháněj a něco napiš, co děláte, čím žijete a ták.
Alčo, to je mazec teda s Honzíkem. Musíš být z toho jistě úplně rozhozená. :-( Rozhodně se řiď svým mateřským instintem, co udělat. Umělé vitamíny nedávám, jen prostředky na přírodní bázi - Echinaceový sirup nebo šípkový čaj s citronem a medem. |
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
Re: Ahoj30.9.2008 23:13:15
Holky díky za povzbuzení. Budeme se to snažit ještě vydržet, snad bude lépe.
Ale když on sice ve školce brečí, ale doma o ní tak pěkně povídá a jak se mu tam líbí a co dělají. Jen asi nezvládá moc to odloučení Zatím ho moc doma nechávat nechci, aby neměl pocit,že vyhrál a že už tam nemusí. Ale trpím tedy pěkně Kroužky, u nás moc toho není. Ve škole pak už je možností fůra a taky toho starší děti dost využívaly a využívají. A vzhledem k tomu jak špatně snáší Honzík společnost dětí,je lepší být doma. A taky na to lítání po kroužkách už nějak nezbývá čas Gabu, jůůůůůůůůůůůůůůůůůůů Jdu do hajanova, jsem totálně vyš´tavená |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.