| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 74818  [Dalších 74608 >>]
Marky+Tomík a Klárka 21856

Re: Ahoj

30.9.2008 22:55:21
Misty na tom cvíču se to dá jen díky tomu, že jsme tam superparta maminek a pomáháme si-např.když K. nemá náladu, tak mi někdo pomůže s Tomem nebo naopak.
V druhé půlce děláme dětem takou tu opičí dráhu a součástí jsou i tunely-tam si obvykle K. zaleze a půl hodky o ní nevíme~k~~k~~k~

30.9.2008 22:51:31
Nooo holky, kdyby Tomík chodil do školky, tak bude mít jen fotbal a to páteční cvíčo. Jo a plavčo mimo kurz -chodíme celá rodina každou druhou neděli na dvě hodiny~k~
a rozhodně si nemyslím, že bych ho přetěžovala~g~
Ve školce mají kroužek flétniček, tak za to budu taky ráda-"učím" ho zatím sama a moc ho to baví!
hosana 17744

30.9.2008 22:32:13
Misty fakt? A fakt to bylo tím multitabsem? nejedl nadbytek jater a červenýho vína?~;)Né já ti věřím, však sem četla na ty práškový vitamíny docela špatný reference, od názoru že to jen projde organismem bez jakéhokoli účinku až po názor, že neregulované cpaní vitamínů do organismu může spíš ublížit než pomoct, ve smyslu že když třeba rodiče dávaj dětem tablety na zuby, tak v některejch vitamínech je např.i fluor a pak ho může být v těle nadbytek, to samý s jodem a tak podobně~:(kdo se v tom má vyznat že..
hosana 17744

Re: Re:

30.9.2008 22:27:09
Jůůů Gabčo, to je krásná panenka, kde si jí koupila?? Já si tam dojedu taky!!~j~~s~
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

30.9.2008 22:24:02
Hosi díky R^

Multitabs jsem do Matýska cpala loni, pak mu dr brala kontrolní odběr krve jestli mu zase neklesá hladina železa a on měl abnormálně vysoký hodnoty, museli jsme slavný Multitabs úplně vysadit a dávat jen Celaskon.

30.9.2008 22:22:59
Gabčo no ta je kouzelná ~s~

Marky tak to máte dobrý R^ Já už to vidím, jak bych Máju na cvíču honila akorát někde po šatnách, ona má vždycky namířeno někam kde je to nejmíň vhodný.
hosana 17744

30.9.2008 22:22:38
Brý večer.

Misty kup Echinaceový sirup od Müllera s vitamínem C, je to stejný balení jako je Jitrocelový sirup, jestli ho znáš - myslím že to má každá lékárna.
No a já ještě klukům občas dávám Multitabs, ale né moc často, někde sem četla, že ty vitamíny v tabletách nejsou zrovna bůhvíco, tak s tím šetřím, dávám jim to 2 x týdně. Tu echinaceu dávám zatím taky jen když jsou po nachlazení, aby se jim posílila imunita. Ale když sem potřebovala chodit do práce, tak sem cpala do Honzíka všechno možný, jen aby byl zdravej:-)

Alčo, no sem zvědavá, jak to u vás dopadne. Vůbec si netroufám ti nic radit, každé dítě je holt jiné a asi sama nejlíp poznáš, co už je nad vaše síly zvládnout. Každopádně bych být tebou ještě chvíli vydržela a pokud to nevezme obrat k lepšímu, tak bych asi školku na čas přerušila, aby ho to nějak psychicky nepoznamenalo. Není možné se třeba poradit s nějakým odborníkem z PPP?
Znovu ti jen zopakuju, že náš Honzík ve školce brečel téměř čtvrt roku. To jen tak pro útěchu, abys věděla, že i jiní měli podobný problém, že fakt vím jak se asi cítíš~;((~s~~s~

No a ještě teda musím napsat, že čumím, kolik maj některé děti tady kroužků. Snad se nebudete zlobit, když upřímně řeknu, že se mi toho zdá už teda na takovýhle tříletý prcky až dost, nějak si myslím, že by takhle malý děti měly mít víc volna na obyčejný hraní, běhání po venku a tak. U nás by to teda neprošlo, Tomášek teď nějak nechce se mnou ani chodit nakupovat, ani moc odcházet z bytu, jak přijdem ze školky, tak si užívá toho, že je na svoje hračky sám a chce si jen hrát a hrát. A abych pravdu řekla, mě by se taky nechtělo lítat s ním denně po všech čertech, za chvíli půjdu do práce a budu ráda, že se všichni odpoledne užijem doma, půjdem třeba jen sáňkovat, bruslit, prostě dělat si jen to, co se nám bude chtít a né že někam zas budem muset letět.
Fakt za sebe musím říct, že kroužků ještě děti užijou dost a dost při škole a vidím na H., že by kolikrát když je hezky radši šel lítat ven, než na kroužek /který si mmch. sám vybral/
Ale je to každýho věc a vím,že každý dítě je jiný a jinak energický, takže neodsuzuju, jen vyslovuju svůj názor.
Tomík bude chodit jen na cvičení rodičů s dětma do Sokola, nám to stačí.

Blani, teda ta vaše Paříž zní fakt dobře. Hlavně jak si psala, že ste se v ničem neomezovali a užívali vstupů, jídla a pití... to můžu jen závidět, já tam kdysi byla coby chudá studentka s toustem v batohu a tiše záviděla tem lidičkám, co si popíjeli kávičku na Montmartru a koukali u toho malířům pod štětec... ale i tak sem si to tehdá užila, to zas jo~;)

30.9.2008 22:20:41
Gabčo:-)Moc krásný úsměv!!!R^~s~~s~~s~A stýská, to je snad jasný ne!!!!?

Misty-na cvíčo s náma chodí i Klárka(když byla mimčo ležela i se stejně starým kámošem v autosedačkách a my se u nich střídaly nebo byli v Babyvacích a ted už taky tapkaj s náma a vyrušujou~k~
Když má Tom program v MC, tak K. plave.No a když plave T. tak je ve vodě s istruktorkou-jsou tam jen tři děti, takže cca od těch 4let plavou bez rodičů.Takže to je K. bud na suchu nebo můžem opět a zase vyrušovat ve vodě:-)
No a na fotbale je to ideál-trenér je náš tatka, takže to si jedem dámskou jízdu~k~~k~~k~no prostě relax od těch našich chlapů~f~

Alčo-dnes jsem mluvila s kamarádkou a její malý má ten samý problém se školkou co Honzík:-(Ona má půlroční dvojčátka, takže je to docela mazec-říkala, že se školkou má víc práce než když byl doma:-(Fakt mě jí bylo líto, páč i cvičí s holčičkama Vojtovku-což je samo o sobě záhul na psychiku a ještě Matěj...začal i odmítat jídlo a když ho něco donutí sníst , tak to vyzvrací...přitom to byl takovej vděčnej strávník~Rv~Rv~Rv
No snad se kluci srovnaj~s~
Gabča+4 14509

Ahoj

30.9.2008 21:58:20
...tak co tu bez nás pořád řešíte????~j~A nestýská se vám???

30.9.2008 21:46:46
no tak já raději zajdu do té lékárny ~:-D
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 74818  [Dalších 74608 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.