| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 74818  [Dalších 74598 >>]
Desty 21386

Re: Re:

30.9.2008 21:36:19
Misty - mlžeš dělat vlastní - tyhle kytky jsou skoro na každý zahradě :-)

Ale pro Matýska je nejlepší jít do jakýkoli lékárny. Já mám teď nějakej s vit. C

Preventan jsem dávala loni.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

30.9.2008 21:29:48
Holky já žasnu co ti vaši prckové už mají aktivit, tady nic pro takovýhle prcky vůbec není, kromě teda cvíča a to zas nevím jak vyřešit Marjánku.

Alčo Honzík tu školku teda snáší fakt špatně ~;(( Já bych asi počkala ještě pár týdnů a když by se to nelepšilo, tak bych ho nechala doma a nastoupil by znova od pololetí. Matýsek to před prázninama taky nenesl kdovíjak a po prázdninách paráda, vrátil se do známýho prostředí, doma si odpočinul, najednou je prý samostatnější a všeho se účastní, ona ta pauza někdy prospěje, stejně jako u Anitky. Zatím na to ale nemysli ať z tebe nevycítí nejistotu, ještě chodí krátkou dobu. Uvidíš během října no.

Holky kde seženu ten sirup Echinacea? Matýskovi dávám Preventan a celaskon, ale klidně do něj napumpuju ještě něco

~:-D
aanitaa+Laurika01/05 17727

30.9.2008 20:25:29
ahojky večer

Alča, to je teda na dudku ~:(, Honzík asi škôlku naozaj nemusí . Podľa mňa aj to ostatné správanie je kvôli škôlke, Laura to mala podobné min. rok, ked začínala, ale naozaj nie až tak ako u Vás. Nám pomohlo nechať ju na chvíľu doma- ale až cez zimné prázdniny, ked zistila, že je doma zase všetko po starom a potom od nova brala škôlku " ľahšie". Držím palce !

Desty, no práve, že nemôžem. Ja budem chodiť k nej do firmy, majú tam veľkosklad, predajňu, kancelárie.... ona má veľkoobchod + norm. internetový predaj na svojej prof. stránke, nie na MMB , berie to vážne a vo veľkom .
Ale už som jej volala a prežila to, že budem deň meškať. Ale vraj to budem mať vo štvrtok ťažké ja ~k~ , pretože má pre mňa kopec roboty... no uvidíme

Laure je podľa mňa horšie, takže aspoň skočíme aj k Dr., nech ju ešte popočúva

pa
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

30.9.2008 20:01:05
To je den ty jo, tak prvně ten zub, pak mi spadla na hlavu, když jsem jí napouštěla vodu na koupání a ona tady cosi dělala a nakonec tu lítá jak pošuk, že jí bolí nožičky. Pomooooooooooooooooooc :-( :-( :-(

30.9.2008 18:56:29
Míšo, já jsem taky nemusela ještě nic kupovat. To až tuhle žloutenku, navíc dr. říkala, že jí objedná do ordinace.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

30.9.2008 18:50:10
ALČO, teda s Honzíkem ta školka mává, chudáček, asi je z toho fakt špatný, nevím co ti poradit.

DESTY, taky dávám echinaceový sirup R^.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

30.9.2008 17:19:45
Ivčo,já jsem ještě nikdy žádnou vakcínu nescháněla,už víckrát jsem si tady všimla,že některé dr.to praktikují tak,že maminka dostane recept a maminko scháněj si.V případě žloutenky,jsem si zavolala předmin.týden a objenala se,dr.je měla asi na zásobě.Akorát že min.týden měla dovču,takže jsme byli včera.

30.9.2008 17:05:29
Jsem si to odklikla dřív...

jím ten Preventan a ještě vitamín A kvůli počítači - monitoru, protože mě z něj bolí oči a to je to jediný co mi pomáhá.

30.9.2008 17:03:59
No a co mě se týče tak já cucám preventan.

30.9.2008 16:55:18
Já jsem teď taky zařizovala co se dalo, vyřídila jsem si konečně po rozvodu občanku, došla jsem na sociálku s papírama na přídavky, atd.

Alčo, drž se, v podstatě nezbývá nic jiného. Někde jsem četla, že pokud se dítě začně opět počůrávat tak je to špatně, zanechává to na něm psychickou stopu nebo jak to mám napsat. Jsi šikulka a vy to zvládnete. Sama nejvíc víš co je teď nejlepší udělat. Myslíme na vás ~s~ A kdy už budete otevírat obchůdek?

Míšo, to jsi sehnala vakcínu přímo v lékárně? Tady je to nemožné :-(

[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 74818  [Dalších 74598 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.