| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 74818  [Dalších 74588 >>]
Desty 21386

Re: Re:

30.9.2008 16:41:51
Míšo - to je pořád zařizováního...nejhorší je to donutit se a teď zavolat...když uý je objednáno tak budiž. ale ten telefon je aspoň pro mě to nejhorší. Držím palce ať dobře dopadnete !
Desty 21386

30.9.2008 16:40:38
ahoj holky, tak dnešní ulítanej den se chýlí ke konci.Dadunku jsem odvezla ze školky, oběhali nákup a koupili jsem pexeso - dopravní značky - to je u nás teď to nejlepší na hraní.
Na podporu imunity v tomto období dávám Echinaceu. Mám svou doma vyrobenou, jen Dádovi jsem koupila sirup, ta naše by mu nechutnala.

Aanitko - a nemůžeš si malou vzít s sebou? Doma taky jistě zvládáš spoustu věcí, tohle by šlo taky a když je to vyjímečně, tak to kamarádka jistě pochopí. R^

Dito - to je supr, že máte půjčovnu na kroje R^

Ivčo - My taky chodíme k zubaři pravidelně,teď už na prohlídku, dříve jen na to pokoukání :-) A se zoubkem bych se radši zeptala. každopádně si nelámej hlavu, zárodky zubů jsou založeny dávno před narozením a tím pádem to pozici druhého zubu neovlivní R^
MMB je makačka, ale třeba pro tebe, když máš hodně fotek, já si přifotím jednu dvě za týden :-) tak to jde...živit bych se tím nechtěla~Rv

Alčo - no je jasný,že Honzík je dušička citlivá a kolektiv s ním zamával.Je to náročný na psychiku,ale vydrž to~s~R^

Kroužky mimo školku nemáme - jako to bych už nestíhala. Ve školce děti chodí jednou týdně na plavání a do sauny a k tomu jsme teď Dádu dohlásili na solnou jeskyni. To stačí, nejsem sebevrah
~j~~j~~;)
Marky+Tomík a Klárka 21856

30.9.2008 15:13:27
Ahoj:-)

Ivčo- snad se zoubek ještě usadí-raději bych zavolala zubařce a poradila se, ale známá mi kdysi říkala, že jim Mudra poradila vyplachovat pusinku ústní vodou-že ta stáhne dáseň kolem zoubku,možná by to mohlo trochu pomoci, ale jak píše Dita je to "jen" mléčňák ~;)

Makaz-Tomík do školky jako takové nechodí, ale máme tyto aktivity:
Po-dopoledne-program pro předškolní děti v MC(cvičení, divadlo, výtvarná činnost)9-12hod,odpoledne -fotbalový kroužek(1,5hod)
Út-dopolední plavání, odpoledne jsme loni měli hudebku, ale s Tou jsme už skončili, tak máme volno
St-dopoledne angličtina, odpoledne fotbal
čt odpoledneplavání
Pá ob týden anglina , odpoledne cvičení předškoláků v tělocvičně
Sobota dopoledne-fotbalový zápas minižáčků
Houuuu~k~
Klárka má jen plavčo a cvíčo, ale příští rok vlítnem na hudebkuR^
V budoucnu by se mi pro Klárku líbil tenis, ale v Plzni není:-(aspon na netu jsem nic nenašla:-(
Beztak se rozhodne sama co bude dělat, že?~k~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

30.9.2008 14:56:16
Hezké odpoledne,

kluci jsou od včera naočkovaní proti žloutence.Dneska jsem konečně zvedla tel.obj.Matyho na kontrolní EEG(hlava se točí stále)a k zubaři.K zubaři chodím s oběma pravidelně od 1 roku.

Ivčo,tebe se dr.na dětském při kontrolách neptala zda chodíte?To se divím.Nám na roční ko.řekla,ať s se obj.ikdyž se třeba jen povozí na křesle a pusu neotevře,ale seznámí se s prostředím a dr.

Matýsek má v noci laryng.kašel,ale zatím to není tak hrozné.Emil s ním došel dneska k dr.(ikdyž jsem tma byla včera na žloutenku a nechala ho polsechnout)Kašle jako při pobytu v nemocniciale naštěstí ne v také míře.Ťuk,ťuk.Přez den je naprosto OK.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

30.9.2008 14:55:30
Ahoj holky, jdu si postěžovat~;((

Školka pořád stejné, brečí a brečí:-(

Ale už tak 14 dní pozoruju, že v noci děsně špatně spí. On vždy spával zle, pořád sebou házel a plakal ze spaní a křičel a sedal si a tak, ale co chodí do školky, tak je to horší~;((
Vždy, když se v noci proberu a je to často, tak sedí na postely!!! Asi spí, ale je to děs, to jeho spaní. Z toho začne šíleně plakat a není k utišení. Onehdá měl vytřeštěné oči a házel sebou a vyloženě do mě bušil a odstrkoval mě, ale vůbec na mě nereagoval, musela jsem s ním hodně třást a docela nahlas na něj volat a přestalo to po chvíli až se úplně probral.
A včera v noci zase klečel na čtyřech a když jsem ho chtěla uložit, tak vystartoval proti zdi a děsně se narazil~;((
A ještě se nám vyskytl jeden problém.
Malý má ještě na noc plínu. Ale už to bylo tak, že byl většinou celou noc suchý a někdy měl jen malinko cvrnkunuto a teď!! Te´d má plínu úplně durch!! Hůř jak za miminka!!
A to se prosím včera po dvou letech počůral po obědě do postele!!
A dnes?? Dnes zase~:(~Rv~;(( A když jsem se ho ptala jestli se počůral ve spaní, tak jen klopil oči a to vím, že dělá, když něco vyvede. A když jsem se ho ptala, jestli to udělal schválně, tak to odkýval~;((~k~

Už si s ním nevím rady. Nevím jestli je to reakce na školku nebo co!!
On tam tedy brečí, ale jinak o ní moc pěkně vypráví i o paní učitelce a o tom co dělají.

Je te´d i doma děsně uplakanej a umrčenej!! Úplně jiný dítě!!!
Chjooooooooooooooooo

Tak jsem se vyplakala a jdeme ven budovat nějaký záhonek na keříčky před opravovaný obchůdek.

Ivčo, uf uf uf, snad bude zoubek OK.
Dita+4 18741

30.9.2008 14:44:38
Ahojky,

tak jsem se právě přejedla těstovinama k pozdnímu obědu, uf, asi prasknu~:-D.

Niki, kroje jsem půjčila v půjčovně, tady kousek od nás. Teda vyřizoval to Michal, já je jen vracela. Dostali sjme je nažehlené a naškrobené, přesně nachystané.

Alčo, chudáček Honzík a ještě větší nápor na nervy je to pro Tebe, že?~:(, snad to Honzíka brzy přejde, Tobě nezbývá než vytrvat, chápu, že je to náročné na psychiku.

Punčocháčky ještě nedáváme.

Ivčo, no a co, i kdyby vypadl, je to jen mléčńák, ne?~;), Niki byla taky bez horní jedničky poměrně dlouho, protože jí vypadl něakým úrazem , už ani nevím. Jsou i horší věci. Třeba ty uhnilé hnědé zoubky, ze kterých kolikrát zbývají jen pahýlky, to je 100x horší a vzhledově fakt škaredé, oproti normální mezírce.~;)

Makaz, Miška má v pondělí a sobotu krasobruslení, v úterý cvičení pro předškolní děti (tanečky na hudbu i cvičení na nářadí), v pátek tenis. Ve středu na tenis doprovázíme bráchu a to většinou taky trošku hraje, aspoň o zeď, nebaví jí jen tak čekat:-)
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

30.9.2008 13:54:03
Niki, nene ještě ne :-)

Trochu jsem se uklidnila, pročítala jsem diskuze a reakce maminek a mělo by se to samo srovnat. Nebo taky nemusí, hlavně se s tím teď nedá nic dělat. Uf, to je něco :-(
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

30.9.2008 13:49:27
jé Ivčo, vy jste ještě nebyli u zubařky ? Tak to je mazec. To my už několikrát. Tomášek se tam vždycky těší, páč ho doktorka povozí na křesle a potom si může vybrat hračku.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

30.9.2008 13:43:28
My jsme právě ještě u zubařky nikdy s ní nebyli, takže zítra ráno to půjdu obejít jestli nás vůbec některá z těch třech dětských vezme. Ono se jí to hýbe jen malilinko, když jí s tím pohnu já sama. Ale straší mě spíš to, že to má kapinku posunuté dozadu no :-( že už je nikdy nebude mít tak pěkné jako teď. ~Rv
aanitaa+Laurika01/05 17727

30.9.2008 13:40:26
Ivča, k zubárke skočte, aspoň poradí a možno sa zúbok ešte udrží. Je to na porazenie, ale našťastie sú to "len" prvé zúbky. Laura má už asi rok kúsok z hornej jedničky odbitý, ale našťastie jej to ani nečerná a vidno to len trochu,keď sa veľmi škerí ~:-D

U nás je to s krúžkami tiež biedne, Lydka má svoje v škole v družine( pohybovky, počítače a pod)-takže ju nikde nemusím nosiť, chodí plávať cez víkendy a teraz ju chytil hip-hop, takže ju asi pôjdeme prihlásiť , ale Laura má vlastne len to čo majú v škôlke a to je zatiaľ nič- pretože krúžky sú až od 4.r. , ale ona je tam inak do 15.30, takže sa aspoň vyhraje a od ledna nájdeme aj niečo pre ňu. Zatiaľ to neriešim.

dnes má zase svoj prezliekací deň- kúpili sme nové krídelká s čelenkou, tak tu pobehuje v slávnostných šatkách ~s~

a kde máme Gabču ???
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 74818  [Dalších 74588 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.