Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Desty | 21386 |
Re: Re:30.9.2008 16:41:51
Míšo - to je pořád zařizováního...nejhorší je to donutit se a teď zavolat...když uý je objednáno tak budiž. ale ten telefon je aspoň pro mě to nejhorší. Držím palce ať dobře dopadnete !
|
Desty | 21386 |
Re: Re:30.9.2008 16:40:38
ahoj holky, tak dnešní ulítanej den se chýlí ke konci.Dadunku jsem odvezla ze školky, oběhali nákup a koupili jsem pexeso - dopravní značky - to je u nás teď to nejlepší na hraní.
Na podporu imunity v tomto období dávám Echinaceu. Mám svou doma vyrobenou, jen Dádovi jsem koupila sirup, ta naše by mu nechutnala. Aanitko - a nemůžeš si malou vzít s sebou? Doma taky jistě zvládáš spoustu věcí, tohle by šlo taky a když je to vyjímečně, tak to kamarádka jistě pochopí. Dito - to je supr, že máte půjčovnu na kroje Ivčo - My taky chodíme k zubaři pravidelně,teď už na prohlídku, dříve jen na to pokoukání A se zoubkem bych se radši zeptala. každopádně si nelámej hlavu, zárodky zubů jsou založeny dávno před narozením a tím pádem to pozici druhého zubu neovlivní MMB je makačka, ale třeba pro tebe, když máš hodně fotek, já si přifotím jednu dvě za týden tak to jde...živit bych se tím nechtěla Alčo - no je jasný,že Honzík je dušička citlivá a kolektiv s ním zamával.Je to náročný na psychiku,ale vydrž to Kroužky mimo školku nemáme - jako to bych už nestíhala. Ve školce děti chodí jednou týdně na plavání a do sauny a k tomu jsme teď Dádu dohlásili na solnou jeskyni. To stačí, nejsem sebevrah |
Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
Re: Re:30.9.2008 15:13:27
Ahoj
Ivčo- snad se zoubek ještě usadí-raději bych zavolala zubařce a poradila se, ale známá mi kdysi říkala, že jim Mudra poradila vyplachovat pusinku ústní vodou-že ta stáhne dáseň kolem zoubku,možná by to mohlo trochu pomoci, ale jak píše Dita je to "jen" mléčňák Makaz-Tomík do školky jako takové nechodí, ale máme tyto aktivity: Po-dopoledne-program pro předškolní děti v MC(cvičení, divadlo, výtvarná činnost)9-12hod,odpoledne -fotbalový kroužek(1,5hod) Út-dopolední plavání, odpoledne jsme loni měli hudebku, ale s Tou jsme už skončili, tak máme volno St-dopoledne angličtina, odpoledne fotbal čt odpoledneplavání Pá ob týden anglina , odpoledne cvičení předškoláků v tělocvičně Sobota dopoledne-fotbalový zápas minižáčků Houuuu Klárka má jen plavčo a cvíčo, ale příští rok vlítnem na hudebku V budoucnu by se mi pro Klárku líbil tenis, ale v Plzni není:-(aspon na netu jsem nic nenašla:-( Beztak se rozhodne sama co bude dělat, že? |
Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
Re: Re:30.9.2008 14:56:16
Hezké odpoledne,
kluci jsou od včera naočkovaní proti žloutence.Dneska jsem konečně zvedla tel.obj.Matyho na kontrolní EEG(hlava se točí stále)a k zubaři.K zubaři chodím s oběma pravidelně od 1 roku. Ivčo,tebe se dr.na dětském při kontrolách neptala zda chodíte?To se divím.Nám na roční ko.řekla,ať s se obj.ikdyž se třeba jen povozí na křesle a pusu neotevře,ale seznámí se s prostředím a dr. Matýsek má v noci laryng.kašel,ale zatím to není tak hrozné.Emil s ním došel dneska k dr.(ikdyž jsem tma byla včera na žloutenku a nechala ho polsechnout)Kašle jako při pobytu v nemocniciale naštěstí ne v také míře.Ťuk,ťuk.Přez den je naprosto OK. |
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
Re: Re:30.9.2008 14:55:30
Ahoj holky, jdu si postěžovat
Školka pořád stejné, brečí a brečí:-( Ale už tak 14 dní pozoruju, že v noci děsně špatně spí. On vždy spával zle, pořád sebou házel a plakal ze spaní a křičel a sedal si a tak, ale co chodí do školky, tak je to horší Vždy, když se v noci proberu a je to často, tak sedí na postely!!! Asi spí, ale je to děs, to jeho spaní. Z toho začne šíleně plakat a není k utišení. Onehdá měl vytřeštěné oči a házel sebou a vyloženě do mě bušil a odstrkoval mě, ale vůbec na mě nereagoval, musela jsem s ním hodně třást a docela nahlas na něj volat a přestalo to po chvíli až se úplně probral. A včera v noci zase klečel na čtyřech a když jsem ho chtěla uložit, tak vystartoval proti zdi a děsně se narazil A ještě se nám vyskytl jeden problém. Malý má ještě na noc plínu. Ale už to bylo tak, že byl většinou celou noc suchý a někdy měl jen malinko cvrnkunuto a teď!! Te´d má plínu úplně durch!! Hůř jak za miminka!! A to se prosím včera po dvou letech počůral po obědě do postele!! A dnes?? Dnes zase A když jsem se ho ptala jestli se počůral ve spaní, tak jen klopil oči a to vím, že dělá, když něco vyvede. A když jsem se ho ptala, jestli to udělal schválně, tak to odkýval Už si s ním nevím rady. Nevím jestli je to reakce na školku nebo co!! On tam tedy brečí, ale jinak o ní moc pěkně vypráví i o paní učitelce a o tom co dělají. Je te´d i doma děsně uplakanej a umrčenej!! Úplně jiný dítě!!! Chjooooooooooooooooo Tak jsem se vyplakala a jdeme ven budovat nějaký záhonek na keříčky před opravovaný obchůdek. Ivčo, uf uf uf, snad bude zoubek OK. |
Dita+4 | 18741 |
Re: Re:30.9.2008 14:44:38
Ahojky,
tak jsem se právě přejedla těstovinama k pozdnímu obědu, uf, asi prasknu. Niki, kroje jsem půjčila v půjčovně, tady kousek od nás. Teda vyřizoval to Michal, já je jen vracela. Dostali sjme je nažehlené a naškrobené, přesně nachystané. Alčo, chudáček Honzík a ještě větší nápor na nervy je to pro Tebe, že?, snad to Honzíka brzy přejde, Tobě nezbývá než vytrvat, chápu, že je to náročné na psychiku. Punčocháčky ještě nedáváme. Ivčo, no a co, i kdyby vypadl, je to jen mléčńák, ne?, Niki byla taky bez horní jedničky poměrně dlouho, protože jí vypadl něakým úrazem , už ani nevím. Jsou i horší věci. Třeba ty uhnilé hnědé zoubky, ze kterých kolikrát zbývají jen pahýlky, to je 100x horší a vzhledově fakt škaredé, oproti normální mezírce. Makaz, Miška má v pondělí a sobotu krasobruslení, v úterý cvičení pro předškolní děti (tanečky na hudbu i cvičení na nářadí), v pátek tenis. Ve středu na tenis doprovázíme bráchu a to většinou taky trošku hraje, aspoň o zeď, nebaví jí jen tak čekat |
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
Re: Re:30.9.2008 13:54:03
Niki, nene ještě ne
Trochu jsem se uklidnila, pročítala jsem diskuze a reakce maminek a mělo by se to samo srovnat. Nebo taky nemusí, hlavně se s tím teď nedá nic dělat. Uf, to je něco :-( |
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
Re: Re:30.9.2008 13:49:27
jé Ivčo, vy jste ještě nebyli u zubařky ? Tak to je mazec. To my už několikrát. Tomášek se tam vždycky těší, páč ho doktorka povozí na křesle a potom si může vybrat hračku.
|
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
Re: Re:30.9.2008 13:43:28
My jsme právě ještě u zubařky nikdy s ní nebyli, takže zítra ráno to půjdu obejít jestli nás vůbec některá z těch třech dětských vezme. Ono se jí to hýbe jen malilinko, když jí s tím pohnu já sama. Ale straší mě spíš to, že to má kapinku posunuté dozadu no :-( že už je nikdy nebude mít tak pěkné jako teď.
|
aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
Re: Re:30.9.2008 13:40:26
Ivča, k zubárke skočte, aspoň poradí a možno sa zúbok ešte udrží. Je to na porazenie, ale našťastie sú to "len" prvé zúbky. Laura má už asi rok kúsok z hornej jedničky odbitý, ale našťastie jej to ani nečerná a vidno to len trochu,keď sa veľmi škerí
U nás je to s krúžkami tiež biedne, Lydka má svoje v škole v družine( pohybovky, počítače a pod)-takže ju nikde nemusím nosiť, chodí plávať cez víkendy a teraz ju chytil hip-hop, takže ju asi pôjdeme prihlásiť , ale Laura má vlastne len to čo majú v škôlke a to je zatiaľ nič- pretože krúžky sú až od 4.r. , ale ona je tam inak do 15.30, takže sa aspoň vyhraje a od ledna nájdeme aj niečo pre ňu. Zatiaľ to neriešim. dnes má zase svoj prezliekací deň- kúpili sme nové krídelká s čelenkou, tak tu pobehuje v slávnostných šatkách a kde máme Gabču ??? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.