Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
makaz | 31812 |
Re: Re:30.9.2008 11:27:08
Ahoj, Niki díky za pochvalu
Chci se zeptat, kolik máte mimoškolkovských aktivit.My toho máme docela hodně a zdá se mi, že je to na Emču docela dost.Jestli jsem to nepřepískla. Furt si říkám, nebudu sedět celou zimu doma..a teď mi připadá, že furt někde jezdíme.Je teď totiž taková smutnější a mamánek, což nikdy nebyla, tak nevím.Nebo na ni něco leze. Máme rytmiku v pondělí, v úterý saunu, ve čtvrtek sokol.A ještě plaváčka s malým a cvičení s malým...uf.. |
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
Re: Re:30.9.2008 9:42:27
Anitko, to je smůla ve všech směrech, viď :-( Rýma ty naše prcky teď bude trápit asi stále :-( Tak ať jste brzy fit a tobě ať se v práci daří, MMB je makačka
|
aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
Re: Re:30.9.2008 9:08:50
bré ránko
takja mám Lauru stále doma, teraz jej to prešlo do škaredej nádchy, dusí sa, kašle ... fuj a to mám zajtra nástup do práce ( ak som nepísala, idem ku kámoške fotiť a nahadzovať oblečenie na net , hihi, skúsenosti z MMB sú na niečo dobré )a nemám ju s kým nechať, lebo moja mamka zajtra nemôže zákon schválnosti funguje na 100% no nič, ideme na nákup pa |
Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
Re:30.9.2008 9:01:32
Dobré ráno, já dávám punčochy jenom když ho ráno vezu na kole, to je přecejen větší průvah. Ale ty zateplené kalhoty jsou myslím dobré řešení, když je chladněji a jde se pěšky.
U nás svítí sluníčko, tak snad to vydrží. Hezký den všem! |
Re: Ahojky,30.9.2008 8:40:01
Dobré ráno,
tak u nás ještě tři dny a vrátí se nám Jirka, uteklo to až na tu nemoc. Já jsem to vyřešila taky zateplenýma kalhotama, je to takový mezi řešení. Kdyby nebyla po nemoci tak bych to neřešila, kalhoty tedy stačí. |
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
Ahojky,30.9.2008 8:27:29
DITO, dětem to moc sluší. A kde si vlastně vzala ty kroje ?
ALČO, tak snad si Honzík brzo zvykne. My máme teď změnu. Od včerejška mi Tomášek ráno vykládá, že už chce jít do školky, že se mu tam líbí. Tak jsem ráda. A přitom ho tam prý Matýsek bil, tak nevím co si o tom myslet. BLANKO, tak supr jste si to užili. V Paříži jsem ještě nebyla, tak honem šoupni nějaké fotečky. Punčošky nedávám, když je ráno zima, tak dám vyteplené kalhoty a ty má i ve školce na zahradu. |
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
Re: Re:29.9.2008 21:05:01
Ivčo máte to fakt doma krásně načančaný
A Verunce to moc sluší. Ditu jů to je fakt hezký! Alčo přeju hodně sil ať to vydržíte, je to těžký viď Punčošky jsem dávala když byla ta zima, te´d když je teplo tak ne. |
Re: Re:29.9.2008 19:51:41
No a dáváte dětem ráno punčošky? Já řeším dilema teď po té nemoci jestli jí už do nich nenavlíkat, ale třeba dneska, když šli ven tak říkala učitelka, že jim sundavali bundy jaké bylo teplo.
|
Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
Re:29.9.2008 19:46:40
No Blanko, to je krása číst! Bezvadné, že se vám to vyvedlo. A šťastně jste se vrátili. A co tak nějakou fotku že bys nám mohla ukázat...
Hosi, to máš takový provozní nepořádek, to je u nás taky, zvlášť když máme doma samé chlapy žejo. U nás bylo dneska taky krásně, ale teď večer už je chladno, tak jsem zvědavá, jestli si ještě užijeme nějakých teplejších dnů. |
Re: Ahoj, tak jsme zpatky,29.9.2008 19:46:33
Blanko, no báječný!!! Parádně jste si to užili tak zkus vložit nějaké fotečky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.