Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Blanka+Adámek | 17189 |
Ahoj, tak jsme zpatky,29.9.2008 19:22:54
meli jsme se uzasne. Akorat vcera nesel internet, tak jsem nemohla podat zpravu. Za 3 dny jsme kompletne prochodili celou Pariz, nohy me boli jeste ted. "Nastesti" segru bolely zada, tak jsme obcas i odpocivali. Vyborne jsme si uzivali i po strance jidla (= dieta v haji), vubec jsme nesetrili, vsechno jsme si pekne uzili. Za 2 roky planuju Londyn . Ja uz v Parizi byla milionkrat, ale vetsinou pracovne, tak jsem nemela tolik casu na pamatky a kulturu, ted jsme si doprali fakt vrchovate. Navic nam suprove vyslo pocasi, chodili jsme jen v tricku, dokonce jsem si musela! koupit slaby kalhoty, protoze mi v dzinach bylo vedro.
Ale fakt jsem mela takovej divnej pocit, kdyz jsme odlitali. Ze jako jedeme se segrou a kdyby se neco stalo, tak se o ty chudacky siroty nema kdo postarat. Samo, ze by je mamka nesoupla do decaku, ale prece jen, uz neni nejmladsi, tak kdovi, jestli by jim je sverili, no, kazdopadne jsem rada, ze uz jsme doma. Kisli, v sobotu jste byli v ZOO? A nepotkali jste tam jednu polosilenou babicku se 3 vnoucatama - poznavaci znameni Adamek? Mama si trochu stezovala, ze Terezka strasne zlobila, to ona dokaze, mamu nejvic vytaci, ze kdyz ji clovek neco rika, co ji nejde pod fousy, tak ona to proste ignoruje, normalka neslysi, uz s ni i segra byla na usnim, jestli neni nahluchla. Co se tyka mluveni, tak me se zda, ze Adamek, co zacal chodit do skolky, tak snad mluvi hur nez predtim. A to mluvil fakt krasne. Ale ted se snad zacina prizpusobovat tem svym skolkovym kamosum a nekteri mluvi fakt otresne. Tak ho to snad brzo prejde, nebo nas zaradi na logopedii do prvni brazdy. Ja jeste nemam na Vanoce vubec nic, akorat par tipu pro Adu. Nastesti jsme se se segrou uz davno domluvili, ze my si nic davat nebudeme (akorat si "vymenime" kalendare, tak me ceka shaneni co nejsilenejsiho kousku), jenom detem, tak ty dospelaky skoro resit nemusim. A mamce na dovoleny prorazili kufr, tak mam aspon inspiraci, co pro ni. Jinak uz nam zacala skola, tak jsem se zas neco poucila (velmi zajiomave tema o obchodnich zavazkovych vztazich). zitra do skoly nejdu, neb nemam hlidani, navic doufam, ze Adamek bude OK. Meli jsme naprosto sileny odpoledne, normalka sel zvesela ze skolky, doma si zacal stezovat, ze ho boli brada (nic tam nemel), pak, ze ho boli varicka a nakonec ousko. Snad hodinu v kuse brecel, pak jsem mu soupla Brufen, hodinu spal a zas hodnu brecel (ale opravdu hrozne moc plakal). Uz jsme byla rozhodnuta, ze jedeme nekam na pohotovost, kdyzjsem podnikla posledni pokus - pustila mu Kouzelnou skolku a dala na ousko takovy to gelovy zahrivadlo. Prisel Jirka, tak jsem je tu nechala a sla odnest na MU papiry na rodicak a kdyz jsem se vratila, tak byl v pohode. Tak nevim, co to bylo a hlavne doufam, ze ne zanet stredniho ucha a ty pohotovosti neskoncime nekdy ve 2 rano!!! |
hosana | 17744 |
Re: Re:29.9.2008 14:30:54
Ivčo, já si na pořádek taky potrpím, ale nějak se mě ho nedaří udržet... u nás je teda taky uklizeno ve smyslu vytřeno, prach atd., ale sem tam leží rozečtený časopis, stojí sklenička s pitím, občas se někde válí kaštan a tak víš
|
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
Re: Re:29.9.2008 14:21:39
Hosi, ty jsi dobrá, prej jak do katalogu To víš, já si na pořádku potrpím tak to tu máme takhle téměř furt A to víš, že jsou i ¨dny kdy se mi nechce vůůůbec nic!
|
hosana | 17744 |
Re: Re:29.9.2008 13:32:00
Zdarec,
fíha koukám jaké tu máme mezi ledňáčky celebrity, už nejen Klaudinky, ale i Daníka jsou plné časopisy a Dito ty bys taky měla někam ty tvoje krojáčky poslat, je to prostě KRÁSA!!!! Jinak všichni ostatní taky máte krásný víkendový fotky, já to furt říkám že prostě podzim je podzim, ty kouzelný fotky z něj nemaj konkurenci Alčo, hele, musíš to prostě s tou školkou vydržet, fakt na to jiná rada není. Ani nevíš, jak ti rozumím, já si tohle prožila před pár lety s H., ten se fakt prvním čtvrt rokem školky proplakal, ale prostě jednoho dne se to zlomilo a byl klid. Tady jde spíš o to, aby se to na něm psychicky nepodepsalo, to říkala učitelka v šatně nějakým rodičům, že kdyby měl ze školky např. noční můry, nebo se začal znovu počurávat tak je to známka toho, že psychicky to nezvládá a bylo by to potřeba řešit. Ale u vás je to určitě tím, že zatím toho do tý školky moc nenachodil, vždyť stonal ne? No... dej tomu čas a uvidíš. U nás ještě taky ty zářijový děti některý pláčou, se divím že Tomášek když je vidí tak nespustí, minulej týden v pondělí začal bulet když viděl brečet ty ostatní děti v šatně. Ivčo, téda ty máš naklizeno jak do katalogu No, my o víkendu taky užívali podzimu, byli sme u tchánovců na chatě, sbírali sme jabka, šli sme na kaštany no a pak sme tam nechali kluky a manža mě vytáhl na koncert Basikový s Pavlíčkem a přeštože to není zrovna moje krevní skupina, tak to bylo dost zajímavý. A co Blanka, kdy se vrátí z líbánek? Třeba si doveze z Paříže i nějakej ten pididáreček co? |
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
Re: Re:29.9.2008 12:41:26
Ahojky ve spolek,
tak já jsem se te´d dobrou půlhodinku kochala krásnýma fotkama od vás.Moc díky, bylo nač se dívat. My seděli víceméně doma, tak jsem se aspoń takhle dostala někam ven. Tak a naše docházka do školky je stále a pořád o brečení. Ráno chvíli protestoval, že do školky ne, pak se nechla obléct a i v pohodě zavést. Ze třídy mě vystrčil a´t už jdu. Když jsem se ho zeptala proč, tak odpověděl, že a´t už jdu a můžu brzy pro něj přijít A te´d mi paní učiteka říkala, že plakal ráno, pak po svačině a skoro celou dobu venku Ale že neřve jak na lesy, že se nevzteká jak jiné děti, že si prostě sedí v koutku a pláče No oto je to pro mě těžší A prý má docela problém zařadit se mezi děti. Postává kolem, ke hře jiných se nepřipojí a jakémukoliv kontaktu z jinými dětmi se vyhýbá Tak tohle mi bylo jasné, že to tak bude. Je i ho chudáčka líto, ale nemůžu ho držet doma a izolovat. Čím bude starší tím to bude horší, chjo Tak snad to bude časem lepší a lepší , uvidíme Te´d chrní, tak se dám do dlašího žehlení a pak využijeme zbytku sluníčka a půjdeme na chvíli něco dělat na zahrádku. |
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
Re: Re:29.9.2008 9:04:41
Dobré ráno, tak Verunka šla dnes do školky, snad to bude ok a zase si něco nepřinese.
Ditu, no to je nááááááááádhera Reakce tchánovců docela očekávaná, viď. Desty, no spíš šlo o mě, ještě se mi nezahojily pořádně opary, měla jsem asi dva na rtu a jeden vedle nosu, roznesla jsem si to tím smrkáním a tak jsem s tím nechtěla být dlouho na sluníčku, víš. |
Desty | 21386 |
Re: Re:29.9.2008 8:26:12
Jen nakukuju, domácnost volá No neměla jsem ani zapínat PC ) Ale tak na chvíli )
Dito - moc hezký fotky, ty kroje jsou parádní. Jsi sama vyšívala? Ivčo - proč jsi šla s Verunkou jen na půl hoďky? Ještě marodíte? Bylo fakt úžasně...bohužel na dlouho už to nebude :-( No a doma máš naklizeno Letím dělat, dokud si Kuba hraje |
Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
Re:28.9.2008 22:52:07
Rájo, díky!
Dito, úžasné fotky, dětem to mooc sluší a navíc ten slunečný den to ještě podtrhuje. Špica, díky. |
Dita+4 | 18741 |
Re: Re:28.9.2008 22:06:30
Ahojky,
tak dnes nám počásko fakt vyšlo skvěle, děti si pořádně zatancovaly, moc se jim to líbilo, hodně toho nachodily, obcházela se celá vesnice a na různých místech se zastavovalo a tancovalo. Niki v kroji nebyla, nechtěla, styděla by se a za druhé měla ve vedlejším městě vystoupení opět na umělém ledě, takže tam s námi ani celou dobu nebyla. Tak tady fotky: Rájo, no že se taky ukážeš někdy, to je divný, že terka se zhoršila v mluvení, vždycky mluvila pěkně, to si u ní nedovedu představit. Jinak velké holky měly vlasy rozpuštěné a malé holčičky většinou 2 culíky, nebo copánky. Kisli, prosím tě, neblázni a nepodceňuj se!! Tchánovci byli docela dost překvapení, spíš tchýně byla celá pryč z toho, jak to zvládneme, jednak finančně, jednak časově, že je Michal věčně v práci a tak... Ale jinak v pohodě. |
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
Re: Re:28.9.2008 20:36:51
Pavliku, Ivčo, Kisli - moc pěkný fotky!!!
Co se týče Vánoc - mám tu papírek kam si píšu všechny nápady pro Matýska, nějak si to pak s babičkama podělíme. U něj je to dobrý páč už vím co si přeje. Marjánce budeme muset teprv něco vymyslet, ale to taky nebude problém. Děsí mě vymýšlení dárků všem dospělákům, to nemám ani tucha co zas budu shánět. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.