| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 74818  [Dalších 74548 >>]
Rája a Terezka 25.1.05 22255

Miri,

28.9.2008 20:01:12
vše nejlepší Vašíkovi k svátku:-)
Kluci chodili na logop. oba, ale až v pěti letech na R,Ř.

Na vánoce zatím nemám vůbec nic. Připadá mi to hrozně brzy. Ale je pravda, že to strašně rychle uteče, a pak se nervuji na konci listopadu, že nemám žádný dárky~j~ .

Ivčo, Verunce to sluší na pařízku! :-)
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

Re: Re:

28.9.2008 19:18:47
Hezký večer,

tak máme za sebou včerejší oslavu tchána(65 let) a dneska jsme jeli s dětma Posázavským Pacificem na Sázavu,to bylo super,počasí se povedlo,ale to asi všude co?

Včera dopol.jsem využila hezkého počasí, převlíkla ložnici, vše vyprala a doknce i vyžehlila a uklidila,tak jsem ráda.Emil se také zapojil a uklidil podlahy, děti si uklidli hračky.Co chodím do práce,tak v týdnu s enic nestíhá,tak se tomu musí věnovat alespoň chvilka nejlépe v so.dopol.No teď jsme 2 víkendy nebyli doma,takže o byl úklid skoro po 3 týdnech,jen jsem zametala.Takže už to pak bylo víc než nutně :-)

Teď jdu pověsit prádlo,hrozně jsme smrděli z parních mašin,takže vše šlo do pračky a kouknu na fotky.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

28.9.2008 18:16:26
Ahojky, tak my jsme vyrazili odpoledne na půl hodinky ven, když je tak krásně. Tady jedna fotečka...

A poprvé jsem vytáhla na stůl ubrus co dovezl Jirka z Íránu, je z hedvábí a perfektně se nám sem hodí, má to ten můj chlap dobrý vkus :-)

Fotila jsem mu to, aby to viděl tak se musím pochlubit i tady no :-)
Mirka, dvě mláďata+// 2258

Re:

28.9.2008 16:25:58
Rájo, tak to je bezva, jak se Terezka ve školce zadaptovala! R^

S mluvením má Váša taky potíže a nijak ani nepomáhá, když se snažím ho to učit správně. Prostě mě ignoruje ~:(. Zatím tomu dávám čas, s Vojtíkem jsme nikam chodit nemuseli, ale Váša je horší.

Nikito, s Vánocema jsem na tom letos nejhůř za poslední roky, nemám vůbec nic ani vymyšleného! ~f~ Ivčo, seš dobrá, máš toho už docela dost! R^

Lolo, taky držím palec, ať ti práce vyjde, to se jen tak neslyší, že má někdo zajímavou práci. R^
Rája a Terezka 25.1.05 22255

28.9.2008 15:50:39
Ahoj,
tak já v tom krásném dni sedím doma. Měla jsem jít totiž pomáhat do práce, ale před hodinou mi paní volala, abych přijela až v 6 večer:(( Jenže Terka hned po obědě jela k babičce, David je venku, Tomáš na zápase a Honza v práci. Samotné se mě nikam nechce~k~ . Tak trčím u počítače~j~ .

U nás už je školka v pohodě. Nevím, jestli si pamatujete, když jsem psala, že první dva dny byly dobrý, ale ty zbylý tři v prvním týdnu probrečela. Pak už se to zlepšovalo, teď už tam chodí v pohodě. I v jídle se zlepšila, nejdřív vůbec nejedla svačinky a do obědu jen tak ďobla. Dnes už svačinku sní vždy a na oběd polívku všechnu, druhý sice taky jí, ale většinou nikdy nedojí:-)
Z toho si hlavu nedělám, hlavně, že aspoň něco sní. Časem třeba bude jíst všechno.

Ještě k našemu mluvení - přihlásila jsem ji na logopedii, protože mě docela štve, že začala mluvit hůř, než když byla menší. Místo S,C,Z používá Š,Č,Ž. Takže mluví hrozně měkce, dá se říct, že šišlá~Rv . Jinak neumí R a Ř, ale kvůli tomu bych s ní zatím nikam nechodila. Jen to šišlání mě strašně dere uši~:( Nejvíc mě vadí, že když byla menší, tak sykavky vyslovovala správně.

Jinak musím všem pochválit fotky. Dětičky jsou šikovné a rostou jak z vody~:-D

Lolo, moc Ti přeji, aby Ti vysněná práce vyšla.

Desty, to je paráda, když vidíš svoje dítě v časopiseR^

Ditu, tak to je škoda, že jsem nenakoukla včera. Dnes už to máš vyřešené~:-D . U nás nosí všechny holky vlasy rozpuštěné, aby právě zakryly tu spodní část věnečku. Ale třeba se to tam nosí jinak. My byly mimochodem včera taky na hodech, ale na babských (to znamená, že jdou jenom vdané ženské bez chlapů). Mladé hody u nás bývají v květnu (možná si vzpomínáte, jak jsem vkládala fotky). Terka tedy v kroji ještě nešla, protože jsem nevěděla, jestli ji to bude bavit. Snad příští rok.
Už jsem zvědavá na fotky. Jaké kroje tam máte a tak~:-D
Jinak fotka mimíska je boží~s~ . A oni to tchánovci ještě neví, jo? To bude překvapení, že už jsi v půlce~:-D

Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

28.9.2008 15:49:00
Nikito, ano ano, už budeme mít první dárky, jedna babička koupí lego cirkus a k tomu jsem vybrala ještě nějaké doplňky, já jsem objednala takovou hru z jednoho časopisu a ještě takovou dřevěnou hru se stíny. Pak mám v plánu koupit pokladnu, váhu a nějaké umělé ovoce a zeleninu a další potraviny. Jinak zatím nevím.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

28.9.2008 14:42:57
holky, už někdo řešíte vánoce ? Já už pomalu jo, tak šup sem s nápadama co pro ty naše miláčky koupit.
Mirka, dvě mláďata+// 2258

28.9.2008 13:23:37
Jéje, no to jsou krásně fotky!

Kisli, dívám se, že fakt je ti Klárka strašně na té fotce podobná!R^

Desty, mrkala jsem na ty stránky a vypadá to zajímavě. Ten olej do nosu vím, že si víc kámošek chválilo. Tak pak, jestli si vzpomeneš, nás v tom listopadu trkni, že UŽ jsou ty slevy, já určitě zapomenu.

Dito, taky jsem zvědavá na reakci tchánů ~:-D a těším se na fotky z dnešní slavnosti, to už se jen tak nevidí.

Pavliku, ty vaše princezny jsou fakt vaše kopie. Ale i v Adélce vidím ještě i kus tebe.

No a Mariančin kukuč, to je nádhera, to je radost se dívat.

Dnes je nádherný den, i stromy už se začínají zbarvovat, tak ať si ho všichni pěkně užijem, pa!
Desty 21386

Re: Dobré ráno:-)

28.9.2008 12:35:53
Pavlíku - jj to je ta typická barva pro Nechanice R^

A co se týká Atoku - kdysi jsem se ptala,ale nikdo nic meříkal.

Tak tímto můžu řícz, že budou velké slevy od listopadu - nevím přesně datum.

Já si jej beru od jedné paní v Litoměřicích, ona - jako dýlerka - dává ještě další slevy, dle odebraného množství. Proto sbírám od kamarádek objednávky, abysme na tu cenu dosáhly. Minulý rok jsme měli od ní ještě dalších 5%. Škoda to nevyužit .-)
Kislice+2 20254

Re: Dobré ráno:-)

28.9.2008 11:11:47
jsem to odklikla, vy mate ta ditka taky pekne podelena, jedna tatova, druha mamina :-))) a co, jsou to uz asi velke kamosky, vid???
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 74818  [Dalších 74548 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.