| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 74818  [Dalších 74778 >>]
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: Re:

6.10.2008 19:35:53
Pavliku tybrďo to už takhle Anička povídá jo? To je šikula.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

6.10.2008 19:21:43
jooo? Tak že bychom taky pořídili kuchyňku? No uvidíme.
Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

Re: Dobré ráno:-)

6.10.2008 17:04:51
Ahojda všem, sem si řekla,že když je Adýsek pryč,že sem ani nebudu koukat,aby mi nebylo smutno a nakonec sem lezu právě proto,aby mi nebylo smutno.

Zatím mam zpravy,ze vše ok,jen se bála černochů první den,do moře prý včera úspěch,že vlezla po kolena, docela hezky prý jí, tak to mám největší radost.
Dnes už paráda, mají teplíčko, večer diskošky.....
Aninka Adélku taky pořád hledá, ráno říká pšš a jde do pokojíčku, vždycky takhle ráno Adélku budíme do školky, pak řekne, jé Adélka není..~;((

Děkuju Vám,že mi píšete,že to cvíčo se na mě hodí, to jste mi udělaly radost a hlavně mě povzbudily a nakoply do práce!!! Právě jsem přijela z knihovny a jdu čerpat..

A k Vám....

Ivčo, jé, Verunce to sluší i bez zoubku a hezky si Jiříka užívejte.

Kisli, úžasné fotky, máte tam v té matičce Praze ale super vyžití! Ta fotka v kytičkách je úžasná. A co tanečky,stihla si? A co telefon,funguje?

Klaudi,holka,moc na Vás myslím!!!!!Cítím s tebou, mám stejnou zkušenost, nás to chytlo loni na horách, bylo to děsný. Super, že pije, to já do Adélky nedostala ani tu vodu! Je hrůza, jak ty naše prdelky nemají zásobárnu, tak s nima tohle zamává a nejhorší je, že s tím nejde nic udělat! Adélka tenkrát ve 2 letech, když měla 8,5kg tak jsem nad ní brečela a byla zoufalá. Hlavně, že je Nikolce líp!!

Jé, Elišce přejeme MOC ŠTĚSTÍČKA!!! A jak malej bráška nebo sestřička, jak je Deniso?

Ditu, ju, super, ona fakt skáče už dvojité skoky? Je fakt jednička, chtěla bych ji vidět. Já jdu dnes na Krále ledové arény, jsem na to zvědavá.
A tohle stresování trenérů, já nevím, zda to posiluje. Když jsem dělala gymnastiku, trenérky tohle taky dělaly,ale ta naše ne, za to jsem byla fakt ráda.
Takže ještě jednou velká gratulace!

Marky, to to letí, tak malé už byl rok!!! Přejeme jí krásné narozky, moc jí to na fotkách s bráškou sluší ~s~

Alčo-Gabčo, ste si užívaly,co? Bylo i docela hezky, nahoďte nějaký fotečky,sím!

Já teda Vánoce už dost pokoupila dětičkám. Misty kuchyňka u nás obr úspěch, dostala ji Adélka ve 2,5 letech a Anička, co si začala stoupat, tak jí taky dost bere.
Já mám zatím pro Adélku Geomag stavebnici,Barbie arielu ,rukavice na lyže,knížku
pro Ani zatím žehličku, oblečky na mimi (to jí teď hrozně baví-panenky) ještě chci koupit plaváčka panenku Nines
u Adélky ještě přemýšlím nad mluvícím telefonem nebo kalkulačkou od FP (loni to hrozně chtěla),nemáte někdo? Notebook jsme chtěli,ale vzhledem k Aničce rok počkáme,ať jí ho nerozbije,loni takhle Adélce rozbila pianko.

Jeee,tenhle příspěvek píšu už 2 hodiny.....~k~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

6.10.2008 16:48:02
Já jsem se včera Emila zeptala zda ví,kdo má dneska svátek(bylo Elišky)on hrozně šrotoval,na koho že to zapoměl.Já mu potom řekla,že naše teoretická dcera~:-DTak nějak mi naznačil,že jsem švihlá~:-D
Klaudík a 3 holky 19750

6.10.2008 16:17:56
Mě se Tomášek taky líbí:-) Kdyby se mi nenarodila Klaudinka tak by to byl Tomáš. Sice jsme nejdříve zvažovali Ondřeje, ale já pak nějak cítila, že by to musel být Tomášek~j~ . I když s tím Tomáš nejdřívě nějak nesouhlasil, protože jen v práci jsou čtyři, ale pak rezignoval. Pak se mi ještě líbil Michal, ale jelikož už máme doma Míšu, tak by se to pletlo~:-D
Ale my umíme jenom holky~:-D~:-D~:-D, takže to je jen kdyby ryby...........
Dana,Viktorek,9.1 2005 28529

6.10.2008 16:07:10
Kisli asi mám přeTomášováno :-)~:-D~:-D~:-D.Jo do práce chodím tam kde jsem byla dřív od 7-15h
Kislice+2 20254

6.10.2008 15:54:41
jo DANI a chodis teda do prace ? A kam ?? A od kolika do kolika??? taky nic nenapises
Kislice+2 20254

6.10.2008 15:54:00
no, Dani, co mas proti Tomasum ?? Nahodou, moc pekne jmeno :-) R^
Kislice+2 20254

6.10.2008 15:52:53
tak jsem byla v Globusu a ve skolce, za chvilku jdu tancit...uz se tesim, teda snad neusnu v metru a neprejedu to , dnes byla opet silena noc, kez uz by chtel nejakej zoubek vylezt...:-///
darky pro deti uz mam taky jakz - takz vymyslene, hlavni u nas pro Klarku taky bude notebook Vilik - teda k narozkam, Vanocni jsem si pro "oba" objednala loutkove divadylko na vystave...:-))) ja to mam o to horsi, ze musim zrovna vymejslet i narozeninove darky (pro oba)...Klarka pak uz dostane jen Barbie veci, t.j. nejake satky pro panenky a nabytek do domecku...+ mozna nejakou Barbie od babicek, protoze to u nas ted nejvic frci...no ale malemu fakt nevim...pod stromek jsem mu objednala tu vyklapeci "tatru" vite co myslim, ale jinak netusim....napadly me takove ty...zatloukacka, provlekacka , tahaci hracky, ale nevim nevim...co jste klukum kupovali k 1.roku??

Dana,Viktorek,9.1 2005 28529

6.10.2008 15:42:06
Ditu to neeeeeeeeeeeeeeeeee no TOMÁŠKA????~:-D~:-D~:-D no to nééé,to nemyslíte vážně ne?Hele co ten Nataniel???~j~~j~~j~~j~
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 74818  [Dalších 74778 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.