| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 74818  [Dalších 74768 >>]
hosana 17744

Re: Re:

6.10.2008 15:22:19
pardon jasně že NIKOLKA. Sem se přehmátla.
hosana 17744

6.10.2008 15:21:08
Jů tak Tomášek? Krásné jméno~;)~;)~:-DR^ Nicméně už bych ho asi nedala, ani Honzíka páč ve třídě jsou čtyři a Tomášci teda "jen" dva. Zkusila bych vymyslet něco origoš, třeba Věnceslav, Bořivoj nebo tak~:-D~:-D~:-D~:-D~:-D~:-D~:-D
Konec legrace.
Klaudíku, to je moc dobře že už je líp, moc držím palce ať to není salmoneloza a ať se z toho Niklka brzo vzpamatuje a začne přibírat. Musí to být hrozný pro ni i pro tebe. Ještě z toho holka ztratíš mlíko.~:(~s~

Vánoce zatím neřeším, ale tipy od vás sbírat budu, tak pište jo. Díky~;)
Marky+Tomík a Klárka 21856

6.10.2008 14:59:06
Jo a ted mě ještě napadl velký kočárek na ten příští rok-vždyt to už holkám v létě potáhne na třetí rok-tak at mají s čím trajdit:-)

6.10.2008 14:57:49
Misty-Klárka si pořád hraje s nádobíčkem co tady má Tomík, míchá a nandavá takové jakoby jídlo(to jsme vyráběli s T. z pečící hmoty) a pak ho dává do různých skříněk a šuplíků-asi jako péct-jak to vidí u mne:-)
No a příští rok?Lednička, MW, žehlička, aktivní poník první BabyBorn atd. vždyt to už jim bude zase přes dva roky.
Aspon bráchovo děti si nejvíc s kuchynkou vyhrály do tří let-tak ji užije...
Klaudík a 3 holky 19750

6.10.2008 14:54:16
A taky musím moc moc pogratulovat Nikolce od Dity. Nikolko, jsi moc šikovná:-). nemocná a ještě to tak rásně zvládneš ~s~~s~~s~

6.10.2008 14:50:46
Dito-výběr jména bych Ti asi měla pochválit, že?Ale já byla zásadně proti Tomáškovi-já si tuze přála Vítka,manžel mě přehlasoval a já ho přehlasovala u Klárky-to on zase chtěl Zuzanu(hele to se u nás bude Blanka cítit jako doma, když se panu domácímu líbí její druhé jméno,co???~:-D)

ad Vánoce- já si vždycky hlavní dárky pořeším už v říjnu a pak už jen v obchodech nasávám atmosféru a dokupuju maličkosti a hlavně jídlo, že jo:-)!!!
Klaudík a 3 holky 19750

6.10.2008 14:50:29
Chi, tak než jsem sesmolila příspěvek tak to tu už Dituš napsala:-) Jj, tak to jméno bylo správně~:-D
Klaudík a 3 holky 19750

6.10.2008 14:48:22
No, já možná tuším jak se malý od Dity bude jmenovat:-) leda, že by to mezitím změnili:-)
Martínka si fakt umím živě představit jak vše vykládá ostatním, on je neskutečně společenský typ:-)

Jinak díky, že na nás myslíte~s~~s~~s~.
Dnes už kakala "jen" 4x, což už níc není. Předtím to bylo snad 20x za den, děs. Dnes už má jen 37,2 st., tak snad už to bude lepší a lepší. Je tedy hodně pohublá a unavená, má tmavé kruhy pod očima a fakt vypadá jak kostlivec. Ale už si začíná hrát a sleduje pohádky a hlavně už zase začíná mít tu svoji vyřídilku:-) Ještě, aby začala jíst. Snaží se, ale moc ji to nejde. Tak zkoušíme po trošičkách, naštěstí pije v pohodě, takže dehydratovaná není, což nám dnes potvrdila i dr., kam jsem dnes museli jít na kontrolu. Udělala ji výtěr a výsledky prý až ve čtvrtek. Kéž by to ta salmonela nebyla:-( Chjo...pak by se do školky jen tak nepodívala...ale hlavně zdraví, že jo. Pokud by se ta zelená barva kakání brzy nespravila (krev jsem už naštěstí neobjevila), tak by ji musela nasadit Biseptol:-(
Pořád se mi chce brečt, když ji vidím, je tak droboučká. Každý dotek ji bolí:-( a když jsme ji včera koupali, tak jsem začala bulet, když jsem viděla ty kosti, tak nějak si představuji děti v Africe, 10,5 kg fakt děs:-( No, ale psala,jsem, že už je lépe. Už jsem se uklidnila a pořád se ji snažím věnovat a využívám každé chvilky, abych ji alespoň malé soustíčko dala do pusy.
Tak věřím, že už to bude lepší........

Elišce vše nej k svátečku ~s~~s~~s~
a malé Klárince taktéž k prvnímu ročku ~s~~s~~s~
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

6.10.2008 14:44:39
Marky tak nad kuchyňkou jsem vůbec neuvažovala, na to mi přijde malá, co bych jí kupovala potom za rok?
Dita+4 18741

6.10.2008 14:39:37
Ahoj:-),
tak zatím to asi vypadá na Tomáška, ale definitivní to není, mně a Nikči a Míšovi se ještě líbí Filip, ovšem neprochází u menších dětí a ještě je v kole Matýsek, ale to je zase hodně podobné Martínkovi, tomu běžně říkáme Máťo a Maty, tak nevím, no, mně se ještě líbí Patrik, na to Mišule prohlásila, že:"to teda ne, to je jak paprika"~:-D~:-D~:-D, no je nás na to vybírání už asi dost, tak je to horší~:-D.

Jinak u dr., s Niki říkala, že to ještě může být ta střevní chřipka, že to někdy trvá déle, že má zůstat týden doma, na to Niki po odchodu z ordinace prohlásila: NO to teda přehnala ten týden, zítra jdu na trénink a hotovo~j~~:-D, no teď je jí zase lépe, ale jedla jen piškoty a suchou rýži.

Vánoce já zatím skoro neřeším, mám jen pár věcí pro Nikču, ale žádný extra hlavní dar pro nikoho ani vymyšlený, natož koupený.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 74818  [Dalších 74768 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.