Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
Re: Re:6.10.2008 14:39:18
Hezké odpoledne,
Kisli,ve Sparu už od čt.,nabo pa.teď nevím byli pohádkové dny.Venku mašinka,houpačky,trampoška,skákací hrad.Ve vnitř loutkové divadlo.kreslení ,pohádkové postavy.Vstup do kina na poháddky za 69,-Také jsme tam byli. |
Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
Re: Re:6.10.2008 14:23:28
Holkymoc děkujeme za gratulace a krásná slova chvály!!!
Misty-Klárka je z golfáčku naprosto nadšena-dnes s ním šmejdila celé dopoledne po baráku-pak si ho chtěla táhnout po schodech i do ložnice a postýlky K Vánocům jsem jí objednala kuchyňku a Tomíkovi dětké PC Vilík-budou to hlavní dárky, tak doufám, že nebude zklamání Tomík pak auto Bruder a Chevu-to už taky máme.Ale pro Klárku už nic víc ani netušim-myslím, že jí to bude ještě jedno a tak to odbudu hadérkama-to by mi šlo Vlastně pro ni budu mít ještě ty první korálky od FP-nemáte je někdo?Budu je mít z netu,tak jestli to vůbec za to stálo Jo a kde jsou ty fotky-se chci kochat u kávy dvojčátkama |
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
Re: Re:6.10.2008 14:06:47
Marky moc gratulujeme k prvnímu ročku, měli jste hezkou oslavu Golfáček u nás bude k Ježíšku.
|
Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
Re:6.10.2008 13:59:36
Jé, já jsem včera taky zapomněla na Elišku, takže Eliško, všechno nej nej nejlepší!
A Klárce od Marky velká gratulace k prvnímu roku Niki od Dity - to tak to je obrovský úspěch, navíc při té indispozici! Přeju mnoho dalších takových úspěchů a moc gratuluju! Moc se těším na fotky Alčo-Gabčovic! Jak se Kátě cestovalo? Byla to myslím nejdelší cesta, jakou po narození absolvovala ne? Honzíkovi Alčovic velké pohlazení. |
hosana | 17744 |
Re: Ahojky,6.10.2008 13:40:16
čaues, zdravím.
Teda koukám že v Brně řádí nějaká střevní viroza, no to je děs! Tak ať už tam je jak u Klaudíků, tak i u Ditů jen líp!!! Ditu, css tak kdejaká lékárnice už ví, jak se bude váš prďousek jmenovat a my nic jo? No toto! A Nikče gratulace, už se těším, až jí budu fandit u TV:o) Deni, taky dodatečně gratuluju Elišce k svátku a tobě přeju ukázkový UTZ a doufám že se s námi pak podělíš o pohlaví a tak Marky, krásný narozeninový fotkya koukám že z Klárinky už je velká slečna, co? A kočárek klidně Tomíkovi kup, ať můžou drandit spolu hele my ho máme taky, modrej golfáček Ivčo, ty si romantička, to je krásný,a co tobě přivezl Jirka hezkýho no, pochlub se.. jo a zoubku je teda škoda no:o( A už mám okno jak výlohu. |
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
Ahojky,6.10.2008 12:45:41
Takže nejdřív gratulace.
Gratuluji Nikči od Dity k jejímu supr výkonu, dále Elišce k svátku a taky Klárce od Marky všechno nejlepší k narozeninám. KLAUDI, tak držím palečky, ať už je to jen a jen lepší a do nemocnice nemusíte. My byli včera na drakiádě, akorát, že skoro vůbec nefoukalo, tak se nám toho draka vůbec nepodařilo dostat nahoru, vždycky jenmo chvilku a pak spadl. Takže si to Tomášek moc neužil a půjdeme to zkusit až bude foukat. Aspoň jsme si teda opekli špekáčky. |
Desty | 21386 |
Re: Ahojky,6.10.2008 11:25:09
ahoj holky, fotky máme, ale manža je ještě nestáhl do PC.
O víkendu jsme si užili báječně - v sobotu přijela kamrádka s dětma, byli jsme na zahradě, protože prostě nám bylo líto nechat si to sluníčko utéct ) V neděli jsme vyrazili kompletně ještě s jedním synovcem na závody - já jsem byla jako doprovod a měla na triku dětičky, manža byl pozván jako fotograf. Bylo to supr, počasí se vyvedlo.Takže jsme byli všichni spokojení. Daník se povozil na oslíčkovi,to pro něj byl nejlepší zážitek z celého dne. odpo přijela mamka, ségra s přitelem...no večer jsem padla do pelechu jak podťatá ) Nestíhám dočítat, a dneska vzhledem k pracovním úkolům co mám před sebou si to ani nemůžu dovolit. Hola práce volá. Už jsem stihla sotříhat kus zahrady a připravit ji na zimu, natahat domů kytky na přezimování, vyspravit část prádla. No a ještě tu něco málo je, tak jdu. |
Kislice+2 | 20254 |
...6.10.2008 11:06:56
ahoj holky, tak my jsme byli s Pavlikem plavat, ted spinka, tak mam kafepauzu...
NOJO, JSEM VOSTUDA, MARKY! VSECHNO NEJLEPSI KLARCE K 1.ROKU...je to uz velka slecna s tim kocarkem teda a dortik mela krasnej a braska je teda suprbraska gratulant..(hele bys mu mela taky poridit kocar, jinak se ti poperou )) ten filtr jsem Pavla cistit nikdy nevidela, tak se musim zeptat jakej mame...ale pamatuju si, jak nam pan sestavoval akvarko, jak rikal, ze rostlinky, rybicky, pozadi klidne levne (to jde vzdy pak vymenit), ale do filtru at teda investujeme vice... DITU, no, NIKOLKA JE HVEZDA taky gratuluji...a dej sem fotky, jestli mas, jo? A snad uz ji bude lepe, chudince. Ty se setri, tehulko a nelitej jak posuk. ALCO, achjo, teda HONZIK chudinka zase plakal, jo? :-(((((((((((((((((( sakrys, kdyby uz se to upravilo, vid.Dnes nastupoval ke Klarce do skolky cerstve triletej klucik (ma skrinku hned vedle ni), tak se tam nadsene hrnul, tak maminka rikala, ze kdyby mu to chtelo vydrzet, zejo. A taky jsem zvedava na fotky...kdyz uz Gabca sem skoro nechodi tak je aspon uvidime na fotkach ty Sommeraky... BLANI, v INTERSPARU byla pout?? Jako venku nebo vevnitr?? JOJOJO!!! JSTE NA DOBRE CESTE |
Blanka+Adámek | 17189 |
Ju Marky, krasny fotky!!!6.10.2008 10:00:27
tak se aspon pozname. Ty na sraziky nejezdis, vid? Ja jen, ze mi ty deti nic nerikaj, ale to zas u me neni nic divneho, ja jsem na tohle desnej tupec. Jestli bude pristi vikend tak hezky jako tenhle, tak si to pekne uzijeme,
U nas bylo docela pekne, sice trochu chladno (ale to se ma vylepsit), ale aspon ze neprselo. My jsme travili cely vikend na atrekcich - v sobotu na Pohadkovem lese a v nedeli a Intersparu na pouti a divadlickach a pohadkach - jeste, ze mam tu Petru (od Madlenky), ta vzdycky ma tyhle zalezitosti zjisteny. Zato dneska, grrr. Od rana poprchava a to mame posledni zapas ze softu, dokonce dvojzapas. Zatim jsme vsechny podzimni sehrali za deste. A to tam klasicky zas musim vlict Adamka, protoze Jirka si dela volno . Rano vedl Adamka do skolky, pac ja jsem dneska mela od 8, vsechno pry krasne zvladli, akorat mi Ada vzkazuje, abych pro nej nezapomnela prijit . No jak bych mohla, zejo??!! A predstavte si, ze se dneska NEPOCURAL!!!, to uz je 3x v 1 tydnu. To uz jsme na dobry ceste, zejo zejo zejo, potvrdte mi to prosim, at mam nakou radost. Tak, mazu na Obchodni pravo - to teda rozhodne neni muj nejoblibenejsi predmet. A to jsem rano mela seminar ze svyho celkem nejoblibenejsiho (Obcansky pravo) a zjistila jsem s hruzou, ze se mi pres prazdniny vsechno vykourilo z hlavy. To je des, v cervnu jsem delala zkousku a uz nic nevim. A to bych to mela znat cely svuj dalsi profesni zivot!!! |
Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
Re: Ahojky,6.10.2008 9:51:05
jo a o ten filtr si tatínek napsal Ježíškovi-nějak mi tzo tam vypadlo
Denis-pro inspiraciakvárko nám dovezli 28.září-31.bylo hotové a 2.10. se Klárka narodila |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.