Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
Re: Ahojky,6.10.2008 9:48:28
Dito- a jak se bude jmenovat bráška?si nám to ještě neprozradila-asi nám sem budeš muset občas pustit i Martínka)))
Tomík tudle objasnoval situaci paní pokladní v OBI: "No ta kytička je malá ta bude stát málo peněz, ten prolejzák pro křečka byl ve slevě, ten je hrozně levnej-tatko, že jo u něj byla napsaná velká sleva, že jo?" Paní se teda smála,ale já byla rudá až... |
Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 | 20606 |
Re: Ahojky,6.10.2008 9:47:54
Marky, my jsme právě vždycky doma měli (od mého narození) takhle velký akvárko, takže vím, o čom to je
Ditu, dodatečně taky gratulace Nikči, že to zvládla!!! A ty křeče budou snad pozůstatek střevní chřipky, mě když to chytne, tak ani nezvracím a neprůjmuju, ale hlavně mně pořád bublá a pobolívá břicho a je mně šoufl, většinou tak 5 dní, než je to OK. |
Re: Ahojky,6.10.2008 9:43:33
Denis děkujia Elince opožděně VŠE NEJ!!!
AD AKVÁRKO-BYL nápadem našeho tatínka-stará se o něj výhradně on-já občas krmím(masem)když je na služebce, jinak se nečistí-jen odkaluje cca po 8týdnech-a přitom se vymění cca 1/3vody-práce tak na 30minut.Pak se ještě co 3měsíce čistí filtr a to je teda práce na 3hodky pro obaAle páč je tatínek občas i hodný napsal si tatínek o nový filtr, který se nečistí už vůbec, stojí teda 350eu, ale je na něj 5let záruka.Přijde nám koncem listopadu z dalekého SRN-to bude tatka v extázi Alčo-pěkně jste si užili Choudě Honzík-dost dobře vím, jak mu je:-(Já prořvala předškoláka nonstop a pak to pokračovalo i ve škole-snad bude Honzík rozumnější než já Dito- Nikča je teda hvězda! Klaudinky-tak jak je u Vás?Myslíme na Vás! |
Dita+4 | 18741 |
Re: Ahojky,6.10.2008 9:36:26
Ahojky,
Deniso, Elišce také přejeme jen to nej ke včerešímu svátku, včera jsem to už vzdala, příspěvek jsme sem vkládala snad na po 5., jinak mně po drakiádě ve školce parádně tvrdlo břicho, fakt hrozně až bolestivě, taky jsem lítala s drakem po stráni jak šílená, protože moc nefoukalo. My razíme k dr., jsem zvědavá, co nám řekne, Niki má pořád křeče v břichu, dnes i průjem, chjo. Já mám taky ukecané děti, kupovala jsem něco v lékárně, byla jsem tam klasika jen s těma menšíma a Martínek tam hned paní sdělil, že máme ještě velkou sestřičku a čekáme brášku, jak se bude jmenovat, no všechno, během chviličky...., on je děsně ukecanej a Miška mu taky pěkně přizvukuje Marky, tak oslava se vydařila? A dort Klárce chutnal? Nechali jste jí pořádně pohrabat? Alčo, jsem zvědavá na fotky Nikča děkuje za gratalace, pořád je ještě v šoku, že se jí to tak povedlo, no on hlavně ten pesimista trenér udělal své |
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
Re: Ahojky,6.10.2008 9:22:16
Zdravím po víkendu,
Tak u nás bylo od pátku do neděle veselo. No s Gabčovi rodinkou to ani jinak nejde Počasí sice v sobotu nic moc, ale i tak jsme dopoledne vycházkovali a odpoledne jsme vyrazili na bazén A neděle už byla pěkně sluníčková Děti si pěkně zařádili a užili se a mi zase podrbaly co se dalo Hned jak bude chvíle hodím nějaké fotečky Klaudi, držím moc moc moc palečky Uuuuf musí to být těžké. Marky krásné fotečky, krásné dětičky, krásný dort, nádherné akvárko, no prostě nádhera Kisli, jen pěkně tapetuj, ať je nač se dívat. A že je Dituš, Nikolce obr gratulace a a´t je jí brzy dobře Ivčo, jéééééééééé to je romantika Jirka musí být nadšený. Deni, Elišce vše nej k svátečku a tobě hodně štěstíčka a zdravíčka k dnešním narozeninám No a už mám okno jako hrom. Tak mizím, vyrážím na brigádu a pak pro uplakánka. Dnes plakal strašně moc |
Re: Ahojky,6.10.2008 9:12:42
Jo, Marky, to akvárko je taky výborný, to by se Eliška zbřídila !!!
No možná si taky pořídíme, až se teda ale dohodneme, kdo se o to bude starat |
Re: Ahojky,6.10.2008 9:11:16
Ahojky,
děkujeme za gratulace k svátku U nás bylo včera nádherně, takže jsme strávili skoro celý den na farmě B. Polívky, byla tam drakiáda, dravci, letadýlka, no a hlavně skákací hrad Akorát mě z toho chození a postávání nějak tvrdlo břicho nebo co, nic moc :-( No a dnes máme pěkně zakaboněno Klaudi, to je hrůza, snad už je to lepší a nemocnici se definitivně vyhnete. A hlavně to nechytne nikdo další Všem chválím krásné fotečky!!! KLÁRCE od Marky všechno nej k 1. narozeninkám Makaz, tak ty máš doma koně, jo? To je Eliščin sen, pořád sní o statku, kde by měla koně JInak dnes jdu k dr. na štítnou žlázu, to bude asi OK, zítra poradna a za týden velký UTZ, už jsem strašně zvědavá, nechám si to i hodit na DVD. Tak vás pak poinformuju!!! |
Tapetáž:-)6.10.2008 8:48:51
Díky brácho!
Ono se to fakt jí, jo???? No tak tuhle hračku jsme si přáli oba! To koukáš co Tomy?! Pane Bože at už ty oslavy skončí! |
makaz | 31812 |
Re: Ahojky,6.10.2008 8:28:00
Misty, já teď zrovna volala do školky, protože malou tam vedl tatínek a nesvlíkl ji do školky rifle.Tak by se tam pařila v punčoškách a riflích a pak by ji venku byla zima.Naštěstí máme vesnickou školku, p. uč. se smála....
Jo jinak, taky už řešíte, co ty vaše ratolesti ve školce navykládají. Naší malé treperendě je rozumět až moc dobře a řekla, že tatínek naboural auto, maminka se zlobila a tak budeme mít nový P. uč. se mě totiž ptala jaký budeme mít auto, já na ni hleděla, jak to ví a pak říkala, že ví ještě mnohem víc a smála se Jo a průjmy prý řádí....hlavně ve školkách |
Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
Re: Ahojky,6.10.2008 8:25:48
Holky něco po ránu na pobavení.........našla jsem na diskuzi mmb
http://www.mimi aukce.cz/aukce.php?id=2043265 |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.