Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
Re: Ahojky,5.10.2008 21:53:34
Ditu tak to je Nikolka šikulka, a držíme palce ať je jí líp.
Míšo jojo, taky to tak dělám, snažím se řídit podle předpovědi. Bohužel mám pocit, že naše učitelky prostě na dítě navlíknou co tam najdou. |
Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
Re: Ahojky,5.10.2008 21:47:37
Misty,to meziobdobí je nejhorší.Ale já myslím že to ráno není takový problém,do školky to máme většinou všichni kousek a když mrkneš na předpověď den před tím,nebo i ráno tak to většinou vychází.Tím chci říct,že když vím,že bude odpol.hezky a ráno je chladno,tak to těch 10 min.do školky přežijou a obleču spí míň.JÁ teď oblíkala tr.s dl.rukávem,dávala jsem teď první týden.Když bylo chladněji dostali flísku a bundu,tu můžou odhodit kdykoliv.No a když je tepleji jako teno týdnen, místo flísky dostanou mikču bavlněnou + bundu.U nás ve školce celkem dohlížejí na oblečení dětí a venkovní teplotu.Když tam odpol.jdu a jsou na zahradě,tak slyším jak učitelky říkají dětem co oblíkli vše v čem ráno přišli ať se odsvlíknou ,když je teplo.
|
Dita+4 | 18741 |
Re: Ahojky,5.10.2008 21:43:59
Ahojky,
zdravím po víkendu, v sobotu jsme byli s Niki na testech a zvládla j jak nejlépe mohla, tj. na zelenou, pak trochu horší je žlutá a nejhorší bílá, ale při všech může závodit. Když by to neudělala ani na bílou, má smůlu a nikam na závody ji nevezmou. No byly to pěkné nervy, protože ji trenér hrozně vystrašil, počítal jí vždycky body za jednotlivé prvky a tvrdil, že to bude "snad" na bílou. No k tomu ta její šílená nevolnost den předem, tak jsme se fakt báli a jela moc hezky a dvojitého lutze skočila hrozně vysoko, že se jí trenérka ptala, jaké to tam ve výšinách je a prý, že ji teda necháme vždycky před závodama 2 dny vyhladovět, když jí to tak prospívá:-D. No všechny děti z oddílu testy udělaly a všechny na lepší barvu, než jim trenér prorokoval, asi to byla jeho politika, děti vystrašit, nevím, no. Přijeli jsme až o půlnoci včera a dopoledne jsme jeli k mamce pro děti a na oběd, Michal měl ještě ráno hokej, odpoledne měl hokej. zápas Martínek, který kluci projeli. No ale sem tam je Nikči pořád divně a občas má křeče a pořád jí jen suchý rohlík, banán nebo piškoty, tak fakt nevím, co kde chytla. Teď večer jí zase bylo špatně, ale naštěstí nezvrací. Teď jsem dočetla o Nikolce Klaudíkové, to je tedy děsné, Klaudi, držím pěsti, ať už se to jen zlepšuje!!! Kisli, pěkné fotky, u vás bylo nádherně, u nás dnes taky, holky byly na koloběžkách, když Martínek hrál, ale včera bylo hnusně. |
Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahojky,5.10.2008 21:17:51
DNES MA SVATEK ELISKA!!!! tak vsechno nejlepsi at ji ve skolce chutna...
MAKAZ, to je jasny, kdyz mas takoveho konicka - KONE-ze neni cas na fotky MISTY, tak tenhle tejden ma prej bejt az 21...to jsou veci...tak hlavne at to teda vyjde, neze nam pak ve skolce umrznou |
makaz | 31812 |
Re: Ahojky,5.10.2008 21:11:15
Ahoj, chudák malá Nikča a maminka samozřejmě taky!!Já byla s Emčou v nemocnici už dvakrát a to se zánětem průdušek.Mohla jsem tam naštěstí být.A to jsem taky furt bulela jak želva, když jí násilím dávali léky a ona to pak vyzvracela... A to si představte, že jsem to i uklízela..uklízečky seděly na kafíčku a jen mi řekly, kde si mám najít hadr.. Jo a jednou zaskočil i tatínek..ale s tím je právě problém, že pro tatínky tam moc není zázemí, jako sprchy, záchody..bylo mi sděleno..
Niki, já to znám, taky jsem furt slintala při pohledu na koně, nakonec jsem ho dostala k prvnímu výročí svatby Je to krásný, ale spousta práce, však víš...Ale super relax při dětech..podzimní příroda, cválání po loukách...a taťka doma hlídá Kisli super fotky, já to nějak nestíhám, naposledy mám fotky z porodnice a to už je malýmu 9 měsíců!!!Musím nějáký nechat udělat! |
Re: Ahojky,5.10.2008 20:04:01
Ovšem co je nejhorší - odhadnout v 7.30h ráno jak asi bude v 10 - 11h, kdy budou se školkou venku.
|
Re: Ahojky,5.10.2008 19:59:28
Kisli já právě taky, vozím s sebou půl skříně
|
Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahojky,5.10.2008 19:28:57
kecam, triko s dlouhym a slabou fleesku...ale je to fakt kumst, oblikat ty deti vid...ja je oblecu jako sebe a do kocaru (nebo tasky) prihodim obleceni a kdyz se mi zda, ze je jim chladno, tak navlekam...na slunick svlekam, ve stinu oblekam, uz si nekdy prijdu jak magor...:-///
|
Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahojky,5.10.2008 19:21:43
Misty, to netusim...)) dnes jsem ji ji hlavne davala kvuli foceni - chtela jsem totiz oba prcky nekde vyfotit na louce nebo v listi babickam do kazdorocniho kalendare...a taky pod tim mela jen triko s kratkym a mikcu fleesku a spocena nebyla.
|
Re: Ahojky,5.10.2008 19:08:58
Klaudi tak držím palce ať to zvládnete doma, snad už se to bude zlepšovat.
Kisli to jste se měli pěkně. Hele tu vestičku dáváš při kolika stupních asi? Já jsem ji dala Marjánce ráno když bylo 6°C, ale jak ťapkala sama, tak byla spocená. Odpo to zas už bylo jen na mikču a větrovku, bylo 14°C. Furt řeším co si oblíknem |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.