Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahojky,5.10.2008 17:28:07
jupiii, KLAUDIKU, to je supr, ze se to lepsi, tak drzim palce dal, at nemusite do nemocnice...
tady bylo dnes opet nadherne, zvladli jsme poustet draka, nasbirat listi Klarce do skolky (maji to za ukol, akorat jsme nasli 2 stromy ze 4 co potrebuji, ale jeste mame tejden cas, taky ty listy musime vylisovat...) no a jeste vydlabat tu dyni ... takovej podzim by mohl vydrzet, to je fakt krasa. Fotek mam spousty, ale porad to tu zahlcuji jenom ja, tak to tady zasypte vasima vikendovyma fotkama, at to uz neni trapny, jo? Teda me trapne neni, ale nebudu tady drit "tapetovat" sama, jasny ? )))) tak jenom na ochutnavku 2 si proste neodpustim, kdo je zvedavej, tak zbytek na nasich strankach |
Klaudík a 3 holky | 19750 |
Re: Ahojky,5.10.2008 14:54:46
Holky, díky, že na nás myslíte
No už jsem se uklidnila, ráno jsem tedy byla pořádný uzlík nervů a jen bulela:-( Asi ty kojící hormony či co. Ba ne, myslím si, že každá máma nemoc dítěte prožívá. V tom určo nejsem sama. A ten pohled na ni byl hrozný. každopádně zatím jsme doma. Tomáš má připravenou tašku,je rozhodnutý bojovat za to, aby tam s ní mohl když tak být. My si právě myslíme, že by na tom byla asi jako Klárka od Kisli, vytrhávala by si infuze a strašně by řvala:-( Sama si myslím a vím, že dítě opravdu své rodiče potřebuje, ještě by tam zatrpkla a nespolupracovala by:-( a byla by horší rekonvalescence:-( navíc nám dr. říkal, že ji kromě zavodňovací infúze nic nedají, protože atb nejsou moc na místě i když ten průjem je infekčního původu. Dávají je jen ve velmi výjimečných případech, protože jak je známo atb ničí střevní sliznici a to teď nemůžeme dopustit. Už jsme chtěli vyjet, měla jsem problém Nikču vzbudit jak spala tvrdě:-( Ale v noci málo spala, tak to nejspíš doháněla. Chvíli ji tedy trvalo než začala s námi mluvit, vůbec neodpovídala, jen tak tupě zírala:-(......no naštěstí se to nějak zlepšilo, už nechodí co 30 min kadit, ale zatím je to pořád brčálově zelené:-( Začala i pít. Dostala jsem do ni asi 500 ml od rána, tak doufám, že dalších 500 ještě do ní dostanem. Vzhledem k její váze prý zatím litr stačí.Aspoň nám to včera říkal dr. Čůrat chodí normálně, takže nějak extra dehydratovaná není. Tak jsme se rozhodli, že zatím počkáme. Teploty zatím máme, ale jen 37,6 což není tragédie. Ráno tedy malá vypadala hrozně, teď už je veselejší a chtěla dokonce zapnout pohádky. I když večer vše může být zase jinak:-( Tak kéž by se to už jen lepšilo. Akorát tedy skoro nic nejí...jeden piškot a kousek rohlíku. Smectu ji nadavuje, takže bere jen Hylak. Každopádně zítra ráno musíme na středisko na kontrolu a na výtěr:-( Marky, jejda vy jste si museli teda taky užít:-( To mě právě štve. Střevní virózy se většinou odbudou do 24 hod, ale toto už trvá třetí den:-( Každopádně salmonelozu zatím nemáme potvrzenou, jen si do dr. myslí dle příznaků a hlavně díky té barvě a krve ve stolici:-( Ale máme se chovat jako by ji měla, testy to prokážou většinou až za 2-3 dny:-( Akorát tedy nechápu kde to chytla:-( O to víc se těch průjmů děsím ,protože vím jaký je Nikča drobek hubený. Dnes jsem ještě ani neměla odvahu ji dát na váhu:-( Míša poprvé vozí kočárek. Jsem ji Klaudinku nabalila a dala ven, tak ji vozí i s kámoškou ať se můžu věnovat Nikči. Jindy by brblala, ale dnes to nějak naštěstí pochopila K té hospitalizaci rodičů......no právě, že u nás v Brně mají omezenou kapacitu a dávají přednost kojícím matkám (což sice jsem, ale nekojím Nikču, že jo) a těm co nebydlí v Brně:-( I když já sama si myslím, že každé dítě má právo mít své rodiče u sebe. jednak nemají sestřičky tolik práce s dětma a i dítě má ten pocit jistoty - ví, že tam někoho blízkého má. Jsem někde na diskuzi dokonce četla, že třeba na nosní mandle brněnské maminy jezdí do Vyškova, kde jim umožní být s dítětem. |
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
Ahojky,5.10.2008 14:08:16
teda co to čtu, chudák Klaudík a Nikolka. To je fakt blbá situace, když tam Klaudík kvůli kojení nemůže být. Každopádně aspoň Tomáše bych si prosadila. I na té židly se to dá přes den přežít, horší je to v noci, pak jedině ta karimatka. I když jak já jsem byla s Tomáškem v nemocnici, tak tyhle případy dávali ty první dva dny na kapačky na Jipku a tam nevím jestli v Brně pouští. No každopádně držím palce, ať to dopadne co nejlíp, ale Nikolky je mi moc líto.
Včera jsme se v Brně potkali s Ditovic rodinkou. Resp. Pavel se s nima potkal, páč já zrovna přebalovala a kojila Davču, tak mě mrzí, že jsme se s nima neviděla. Tak co DITUŠ, zvládla to Nikča ? KISLI, krásné fotečky a Klárka je šikula, že ji baví ta tvorba. U nás je dneska naštětsí krásně, tak jdem odpoledne až se děcka vyspí na drakiádu. Sice tam bude půl Hodonína, ale co už. Aspoň si opečeme špekáček. Sakra teď mi zatroubil pod oknem nějaký idiot s kamionem a vzbudil Davču, který spal tak 20 minut . |
Kislice+2 | 20254 |
Re: :-))))))))))))5.10.2008 13:52:14
to ja taky ne Misty
jdeme vyzkouset naseho dracka, takova predpremiera pred drakiadou. |
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
Re: :-))))))))))))5.10.2008 12:47:02
Kisli já vím, tak si na zem donesu nějakou karimatku, já fakt nevím, ale prostě samotný dítě bych tam nenechala.
|
Kislice+2 | 20254 |
Re: :-))))))))))))5.10.2008 12:45:12
MISTY, to je fakt...ale predstav si sedet na zidli tejden...:-((((( je to des, fakt tihle mali prckove rodice potrebuji a nejvic kdyz jim neco je, zejo. Tak snad to u Nikolky nebylo nutne - hospitalizace a pokud ano, tak snad tam u ni je Tomas.
|
Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
Re:5.10.2008 12:23:10
Klaudi, taky tě zdravím, to je děs co vás potkalo. Ať už je to brzo za váma. Určitě se nedejte, Nikolka vás potřebuje, takže rozhodně tam někdo s ní musí zůstat, na to máte právo. Myslíme na vás, ozvi se, jak Nikolce je.
|
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
Re: :-))))))))))))5.10.2008 11:31:14
Holky máte právo být tam s dítětem, pokud nemají lůžko, můžete tam sedět na židli, ale vyhodit vás nikdo nemůže.
|
Kislice+2 | 20254 |
Re: :-))))))))))))5.10.2008 11:04:59
no, MISO, ono je to dle nemocnice, kde maji omezenou kapacitu luzek, tak tam proste misto pro rodice neni a nenadelas nic...(takhle je to treba v Motole), tam taky Prazaci prej nemeli sanci (luzek bylo asi 8 pro rodice), mimoprazsti maji narok na ubytovnu, co je nekde u arealu nemocnice...:-( nicmene, 1 noc jsem prezila v kresle a dalsi si me Klarka "vyrvala" a zrovna se jim luzko uvolnilo, tak se jim me i Klarky szelelo..bylo to stesti, protoze bud tam byly uplna miminka (ktery jim z postylky utect beztak nemohli) anebo velke deti, ktere zas uz meli rozum a lezeli, Klarka byla jedine 1 rok a neco stare dite a jelikoz si v afektu vytrhavala hadicky a taky vstavala a vylejzala z postylky apodobne, tak byli nakonec radi, ze jsem tam a zabavim ji (ctenim pohadek apodobne, zejo)...nicmene ja bych se fakt z nemocnice nenechala "vyhodit", kldine bych spala na karimatce u ni anebo bych jela do nemocnice, kde by nebyl problem a nechali me tam s ni, protoze po te silene zkusenosti na kardiu vim, ze dite bez rodicu to tam nese stokrat hur...:-(((( nicmene, fakt netusim, jak bych to resila ted kdyz kojim a mam doma prcka, asi by tam taky musel Pavel, nebo by prijela moje mamka, fakt nevim, fujtajbl, strasna situace....achjo! Choude Klaudik a spol.
|
Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
Re: :-))))))))))))5.10.2008 11:02:28
Klaudíku...holky držte se !!!Tomík měl takový hnusný průběh virozy na jaře-naštěstí to salmonela nebyla-a taky on měl z čeho hubnout...chápu jak Ti je ta bezmoc a vlastně nemůžeš vůbec pomoct...doufám, že tam tatka bude moci zůstat a hospitalizace nebude nijak dlouhá!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.