Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
Re: Re: kurňa!!!Domko!!!24.8.2006 15:33:01
dee, hlavne, zes to ve zdravi prezila!! trenink i nabourani auticka, a moc drzim palecky, pri hubnuti. Ja se snazim taky trochu schodit, ale zatim jsem jeste nic nedodrzela, takze jsem porad na stejne silene vaze :-o
|
zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
Re: kurňa!!!Domko!!!24.8.2006 15:00:43
Domko taky moc velka gratulace!! super zprava, at je vsechno dobre a nemas zadne problemy....
lauro, nevim, nevim, jestli tvuj tip vyjde...zatim se moc nesnazime, dneska mi uplynuly 3mesice, po kterou jsme si ve snazeni o mimco, meli dat pauzu. tak uvidime, prihlasila jsem se na kurz psychologie a ten je do konce kvetna, tak bych ho chtela absolvovat :-)) takze to tak trochu odkladame |
Oliii a spol | 19503 |
Re: kurňa!!!Domko!!!24.8.2006 14:50:51
Domko!!!!!!!!!! To je skvela zprava! Moc gratuluju, at te dlouho netrapi ty nevolnosti, to je hnus fialovej. A kdy mas vlastne termin? To bude asi dubnatko, ne?
Za chvili tu bude vic tehuli nez netehuli. Krtecku, Renca je do konce tydne pryc. Vyhled z terasky je fakt dobrej, to si posusnate Holky, nezlobte se za ten ranni srazik, my ale bohuzel jindy nemuzeme, a kdyz se nikdo nemel k urceni hodiny, tak jsem se toho chopila ve vlastni prospech... Val, my taky chodime spat kolem 11, kdyz je zabavicka (hriste apod), tak klidne i ve 12, proto jsem taky chtela uz v tech 9, aby si to harantici zvladli uzit. Aspon budou pekne vylitani a budou spat dyl:-) |
Laura TDV | 16876 |
kurňa!!!Domko!!!24.8.2006 14:07:45
já se z toho po...!!! Ty vadooo!!! krásná zpráva!!!mooooc gratuluju!!!!Mám husí kůži. To je krááása!!!doprčic. já snad ušiju nějakou boudu na davida. Ho asi pořádně přidržím:O))))) Přeji klidné těhu, hodně zdraví, elánu, štěstí!!Moc si to užívejte!!! bezva!!! Jůůů, já jsem šťastná s vámi!!! Píšu zase jako blbka, ale jám mám fakt radost!!! Joooo, to je možné, že má předtucha. :o))))))
a teď bude na řadě Zuzka!!!vsaďte se.... |
Andina,Davídek 03/05 + 2 | 30184 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Domku24.8.2006 14:05:14
Krtečku tak jsem zkoukla chaloupku a je super!!
Jen by mě tam chyběla místnůstka pro sebe, na žehlení a tak :))) Ted ju právě nemám a mám to furt roztahaný v obyváku:((( DEE to je teda s tím autem pech, ještěže to byl jen plech!! Jasný že plastovej nárazník,ale to se mi nehodilo do rýmu:))) |
Krteček,Terča 3/05,Marťa 6/02 | 41286 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Domku24.8.2006 13:54:04
Marťo, kdyby náhodou jsem na tu mikču narazila, určitě Ti jí koupím.Je moc hezká, i bych si jí nechala na Terču, ale jasně, že chceš mít holky stejný, tak bych Ti jí uvolnila :-))
Dee, hezký zážitek :-))Ale když jsou to jen plechy..... Jdu si chviličku lehnout, nemůžu udržet oči.Pa páááá. |
Re: Re: Re: Re: Re: pro Domku24.8.2006 13:51:14
Ještě Vám sem hodím, jaký budeme mít pohled z terasy, až budeme mít ty nohy nahoře :-))
Co je vlastně s Renatou ? Nějak jsem jí tu dlouho neviděla. |
Re: Re: Re: Re: pro Domku24.8.2006 13:43:52
Domko!!!Moc moc gratulujeme, ať je mimísko v pohodě a nevolnosti ať brzo přejdou!
Teda těhulinky,Vás teda přibývá :-)) Moc Vám to přeju! Takže, kdo je teď na řadě??? Tipuju Gedzitku! Kačko, nakonec nám známej, co nám dělá projekt ten domek od G servisu rozmluvil a budeme mít jinej, pokusím se ho najít a hodím fotečku, jestli to půjde. Taky přízemní- schody do domu, to teda NEEEEE. Mám ho!Jen je s drobnějšíma úpravama, ale řešenej je skoro stejně. http://www.atrium.cz/Nova-112-41.html |
DEE & ONV | 19580 |
Re: Re: Re: pro Domku24.8.2006 13:16:54
Andi, já tě nechtěla nalákat :-))) Je fakt že cena je příšerná, navíc tam píšou, že účinky se projeví tak po 3 měsících užívání, ale já si fakt nemůžu stěžovat, večer jsem sežrala bobulku a neměla jsem vůbec hlad. A to jsem jedla naposledy o půl 2, než jsme jeli na srazík. Tak doufám, že ti to aspoň k něčemu bude, i když fakt nechápu, co chceš kde hubnout.
Zuzu, pošlu až budu doma, ju? Domko, páni, obrovská gratulace. Přeju vám, aby bylo miminko v pořádku a ty se hlavně opatruj a šetři se. Téda, ta Laura asi musela něco tušit, když měla nespavou :-D Ta bude šťastná, holka jedna. a letím zase dál. Jo, ráno jsem byla cvičit, když trenérka zjistila, že jsem shodila na požadovanou váhu (raději ani nebudu psát, na jakou) tak mi naložila takovej trénink, že jsem se z toho málem po.... Prej jako motivace k dalším úspěchům. A jak jsem byla pak vyfluslá, tak jsem sedla do auta, zařadila zpátečku, šlápla na to a ... řach. Naprala jsem to prdelí do sloupu trolejového vedení. Promáčkla jsem si plastovej nárazník, kousek plechu a odřela lak a světla. To mám za to, že jsem takový kopyto. Ale spravovat už to nebudu, stejně půjde na jaře do světa, tak co. |
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 | 20004 |
Re: Re: Re: pro Domku24.8.2006 13:12:45
Domko, přidávám se k veeeliké gratulaci k těhulkovství. Takže vítej mezi náma těhulkama. Přeji ti hlavně, ať ti ty nevolnosti nevydrží moc dlouho.
Jinak já jsem byla včera na kontrole u gyndaře, takže je všechno OK. Brali mi krev na tripple testy, tak snad to bude v pohodě. Mimčo se ani nechtělo nechat změřit, pořád sebou házelo. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.