| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 53056  [Dalších 52816 >>]
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku

24.8.2006 11:07:48
WOW Domko, tak obrovská gratulace!!!! Paráda!! :o))) Bylo to plánovaný? nebo takový překvápko? :o)
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku

24.8.2006 11:06:54
DObrý ránko, teda dopolko :o)
Díky za info, snad tam jsou cedule a nezabloudím :o))))) ta devátá hodina je teda pro mě vražedná, ale budiž :o))) snad to nějak přežiju.
domka+klarka+saska 20862

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku

24.8.2006 11:05:48
ahojte, zdravim vas zase po nejakej dobe. ako sa vsetky mate?:)
mam novinku. nebolo mi nejako dobre, urobila som si testik a boli tam //:)). dnes som bola u dr., a mam to potvrdene - som tehulka. som v 7. tyzdni, na uzv boli uz aj akcie srdiecka:)). takze tak:)). "uzivam si" nevolnosti, nastastie nevraciam, ale blbo mi je aj ked som hladna, aj ked sa najem a stale by som spala.

teraz zacinam akciu odstavovanie klarky a je to narocne. denne kojenie sa mi podarilo zrusit, s nocami je to horsie. rozmyslam, ze na par dni pojdem na noc k nasim. len chudak manza, noci s klarkou a potom do prace... tak drzte palce:)
Oliii a spol 19503

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku

24.8.2006 10:55:57
Marto, tys psala, ze odpo se ti hodi vic, ale ne ze dopo se ti nehodi. Na me musis po lopate, drobne nuance nejsou nic pro me:-))) A s tim vstavanim - gratuluju! U me to totiz nakonec dopadlo tak, ze odpoledne nemuzu vubec, proto preferuju dopoledne.
Krtecku, zapomnela jsem pochvalit vas pozemek, pritom jsem se tu nad nim tak kochala. To bude pohodicka, az bud vse kolem vystavby za vama a budete uz jen vegetit, co?:-)
Maarťa 31011

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku

24.8.2006 10:51:09
Krtečkum, ten pozemek je báječnej. To okolí!!!!!!!

Týnko, ten srazík bude asi dopolko a ta metropole Zličín je asi 50 m od metra. A je tam i výtah.
No a tu fotku možná někam poslat zkusím, díky všem za pochvaly!!!!!

Jo a Oliii, já jsem teda protestovala, ale že jste to vy, tak tam snad v 9,00 taky budu.... jestli teda nebudou holky vstávat v 8,3 jako dneska. Heč :-)
No doufám že sraz na počest DEE už bude odpolko....

Oliii a spol 19503

Re: Re: Hezké ránko

24.8.2006 9:17:46
Tak jsem jeste v pohode vlasata, asi to na me dolehne nejak pozdeji:-) No ale ja si za to bdeni aspon neco uzila, to Krtkajda, chudak, ma prd zazitky a unavena je minimalne stejne:-( Krti, jdi spat s detma pres den, at prezijes az do vecera.
Krteček,Terča 3/05,Marťa 6/02 41286

Re: Hezké ránko

24.8.2006 9:10:33
Ahojky!
Jo Andi, taky patřím do těch kojících bláznů, ale nějak nemám sílu jí odstavit, i když už bych klidně mohla :-(
Růžovku kombinézku jsem nakonec odřekla-mám po Martínkovi tm. modrou, ale super!Tak koupím červenou čepici, rukavice, šálu a bude holka jak vymalovaná :-))

Oliii, tak co?Půjdeme kupovat paruku?Já si taky rvu vlasy, děti se na mě spikly a celou noc byl vzhůru buĎ jeden nebo druhej.Terča včera uchutnala zelnici a měla pěkný bolení :-(
Andina,Davídek 03/05 + 2 30184

Hezké ránko

24.8.2006 8:48:30
Ahojda
Olíí tak jaká,máš ještě nějaký vlasy???
Oliii a spol 19503

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku

24.8.2006 0:28:38
AHojky, hlasim se v na me dost neobvyklou hodinu:-) Byla jsem flamovat a nejak se mi ted nechce spat. Rano si za to budu rvat vlasy...
Dee, tobe to jde teda pekne od ruky! Budes jeste uzasnejsi nez doted!!! No a az prijedes v zari do te velke Prahy:-), tak samozrejme bude i spesl srazik na tvou pocest.
Krtkajdo, tu kombinezu urcite kup, neumim si predstavit barvu, ktera by vydrzela valeni v brecce:-) A Terezka me docela dostala tim jezdenim na traktoru. Koukam, ze priste bude JOzana vozit uz ona:-)
Tynko, na Zlicin pojedes normalne metrem az na konecnou a odtud je to jen kousek, jestli vis, kde je tam Interspar, tak presne tam. Myslim, ze oficialne se to jmenuje Metropole Zlicin, ten komplex, ale nejsem si jista. Rychlozavinovacku do sedajdy bohuzel nemame.
Helco, ja pochopila tvou otazku, co videt v Praze uplne jinak nez holky, a uz jsem premyslela o vyctu pametihodnosti:-)))
Co ten srazik? Nikdo vyrazne neprotestoval, jestli se pamatuju, takze to dame na pondeli v 9 v Clovickove na Zlicine? Jestli se mezitim neco domluvilo a uteklo mi to, tak se omlouvam za dezinformaci.
To mi pripomina brnensky srazik:-) Fotky moc hezky, pripada mi, ze vsichni kluci hrozne vytahli, obzvlast Ondras. Taky uvazuju o nejake infiltraci, mohly bychom nekdy udelat nejakou hromadnou prazskou prepadovku do Brna. Jet vlakem, tak nam musi Ceske drahy vybavit vlastni vagon:-)))
Andina,Davídek 03/05 + 2 30184

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku

23.8.2006 23:47:38
Krtkajz ty taky ještě kojíš?
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 53056  [Dalších 52816 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.