Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Krteček,Terča 3/05,Marťa 6/02 | 41286 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:40:34
Andi, Týnko, díky! Terča ochutnala snad všechny prameny a některý jí i chutnaly:-))Teda nevím co, jí na nich tak chutnalo :-))
Prosíííím, co s tou kombinézou???Musím jí ráno dát vědět.Jsem sama šíleně nerozhodná. |
DEE & ONV | 19580 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:40:02
Andi, Correctia :-) Ještě že jsi mi to připomněla, hned si jdu zobnout. A já proč mám pořád takovej hlad :-)
A musím přiznat, že Ondra opravdu moc nezlobil, jen s jednou holčičkou udělal berany - duc a rozplakal ji tak, že museli jít domů. Ale to neznamená, že normálně je taky takovej, buď budeme muset každý den chodit do dětskýho koutku, nebo vymyslím nějakou aktivitu, která ho zabaví. |
zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:38:48
krtecku, taky se pridavam, ta fotka terezky ochutnavajici pramen je vazne nadherna!!
a fotky z legolandu jsou taky bezvadny |
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:23:43
Krtečku, taky moc pěkný fotky, nejlepší je ta, jak Terda znalecky ochutnává pramen :o)))
|
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:19:26
Helčo, to jsem nějak přehlídla, jen jsem prolítávala kousek zpět - samo jsem zapomněla - Ryšulko, v Legolandu to muselo být nádherný! Moc pěkný fotky..
Tak jsem se k tomu dohrabala. A bude to teda Zličín nebo Eden?? Holky, jak se případně dostanu do Človíčkova na Zličíně? Nikdy jsem tam nebyla. Jen vím, že je tam ohromný centrum na obou stranách tý silnice a nevím, v který části to je a když pojedu metrem, jak se tam dostanu. To už se dá dojít pěšky nebo tam ještě jede nějaký busík? |
Andina,Davídek 03/05 + 2 | 30184 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:16:16
Nazdárek
Tak jsem právě sežrala dva pytlíky brambůrek,pomoc,DEE jak se jmenujou ty bobule??? Hned zítra si je jdu koupit!!! Nakonec jsme stihli ten vlak v půl sedmé,měl 5 minut zpoždění,takže OK :)))) Srazík byl super,nakonec byl největší agresor náš Dejvid,takže až tu bude DEE pomlouvyt Ondráška že zlobí tak jí neveřte!!! Ovšem nejhodnější je bez debat Páťa od Zuzky,bud si hrál nebo seděl mámě na klíně,zlatej klučík!! Ryšulko fotky krásný,taky by mě zajímalo kde to přesně je,děckám by se to určo líbilo... A Krtečku taky chválím fotečky a přeju at je stavba rychle hotová a nezanechá na Vás žádné negytivní následky!!! |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:15:12
A konec tapetování,zbytek mám na březňátkách :-))
Mám hrozný dilema, známá mi v bazárku rezervovala růžovou zimní kombinézu pro Terču, je nááádherná, jen když si představím růžový cukrlátko válející se ve sněhový břečce.....mmmmno nevím. Co mylsíte?Já se prostě nemůžu rozhodnout. Jééé, Helčo, koukám,že repete tu nemám sama :-)) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:12:33
A konec tapetování,zbytek mám na březňátkách :-))
Mám hrozný dilema, známá mi v bazárku rezervovala růžovou zimní kombinézu pro Terču, je nááádherná, jen když si představím růžový cukrlátko válející se ve sněhový břečce.....mmmmno nevím. Co mylsíte?Já se prostě nemůžu rozhodnout. Jééé, Helčo, koukám,že repete tu nemám sama :-)) |
Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:06:18
Hm, tak už nám to zase blbne.
Achjoooo, to je ten super rychlý internet. Týnko, to je super nápad s tou Betynkou!Marťo,honem do toho :-) Ještě se pokusím konečně vložit pár fotek z dovči Nas hotylek Terezka ochutnava Rudolfuv pramen v Mariankach A hladi si Frantiska ve Fr.L. Nase rodinka i s tchyni v K. Varech |
Helča, Alenka a Adámek | 23106 |
Re: Re: Re: Re: Re: Krátký fotosouhrn srazíku23.8.2006 22:05:30
Val, týnko moc děkuji za tipy:-))))
Týnko příjdeš v pondělí do Človíčkova zatím jsme se nedomluvili kdy přesně, ale ráda bych tě poznala:-)))) Vlastně všechny vás holky z Prahy, když už tam jedu:-)))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.