Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
BARČA + Pavlík | 35052 |
PRO MÁCU24.6.2006 13:11:59
MÁCO, JÁ JI VEZMU. PROSÍM PISNI, POSLALA JSEM TI MAIL. DÍKY MOC BARČA :-))
|
ivaxx | 44192 |
Techno...24.6.2006 12:33:09
Ahoj holky, potřebuju si ulevit, tak píšu.
U nás (bydlíme v Praze!) se od pátku koná techno-party. Je to od nás vzduchem asi 400 m a mezi námi a místem konání jen pár stromů. Od čtvrtka se mi zdálo, že slyším dunění a malá špatně spí. Netušila jsem odkud. Včera to "rozbalili" - nespali jsme skoro vůbec. Teď jsou děti unavené, protivné a hlavně to skončí až zítra večer. Takže jestli jsem se dotkla, nějakých technařů, tak se omlouvám, ale myslím, že v nějakém vojenském prostoru by jim bylo lépe, než kousek od domů s malými dětmi.... Tak jsem si alespoň ulevila. |
Máca | 22402 |
Re: Ahojky holky,24.6.2006 10:52:07
luci, to zní moc hezky, já nevím, co to mám za dítě, že nevydrží ani v tom bazénku se cachtat...šíma se vždycky ošlouchá a hurá zse ven, prozkoumávat...rekord, co vydržel v bazénu se se mnou cákat je asi 15 minut....ale pravda je, že je to ten nafukovací bazén a on z něj prostě umí sám vylézt, ačkoliv ty okraje se zdají docela vysoký, ale když na ně šimon nalehne celou svojí vahou, tak si je sníží tak, že se prostě vysápe ven:-))) a swamozřejme, mokrej šup na schody, který kloužou.....
pozvala bych tě, ale už tak mám co dělat, aby honzovi z toho dárku něco zbylo:-)))) |
Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
Ahojky holky,24.6.2006 10:48:28
MOOC díky za typ na koupaliště,ale musím se přiznat,že jsme toho nevyužily:((.Nakonec jedeme až dneska (za chvíli) a to do Aquaparku v Liberci,Luca se těší na tobogány:).
Ale stejně nejlepší když máte možnost mít bazének na zahrádce.My tady v Kolíně máme známé,co mají 10měsíční holčičku a jsme u nich skoro pořád,holky se vycáchají v bazénku,my si v klidu hovíme pod stromem a občas se schladíme vodou z hadice:))...bude mi to v Ostravě moc chybět. Zítra se tam zase chystáme,má být zase 33st.:(. Mějte se moc hezky a uživejte vikendu. Jo Máci,tak domací buchtu bych si taky dala,mnam mnam |
Máca | 22402 |
Re: Re: Re: Re: Zdravím všechny maminky :-))24.6.2006 10:26:25
gabro, tak si to hezky užijte...to máš dobrý, že můžeš v klidu trhat třešně a nechat tam kao pobíhat, já nemůžu u našich šimona spustit z dohledu, a co je horší, ani z dosahu, furt ho to táhne na ty schody a na podobně nebezpčný věci, takže tam za ním vždycky běhám jak fretka a on z toho ještě má srandu a zdrhá o to víc, že vidí, že ho honím, je to tam fakt neskutečnej záhul:-)))
jo a ještě jsem koukala, že jste řešily mluvení.....no, tak šimon, ten mele furt něco, ale jediný slovo, za který fakt můžu dát ruku do ohně, že je schopen říct a dokonce ho tak i myslí, je máma....takže vy, kterým děti nemluví, buďte v klidu:-))) ani pan intelektuál moc "dospěláckých" slov neovládá....ale teda musím vám říct, že jsem za to vděčná, protože jestli mu ta pusa takhle pojede, až bude umět regulérně mluvit, tak budu mít každej večer bolehlav, on je v tomhle fakt neskutečnej....no, po kom to asi má, že:-)))))) barčo, už jsem ti odepsala:-) |
Gabro | 23787 |
Re: Re: Re: Zdravím všechny maminky :-))24.6.2006 10:14:11
Arulko, přechně chápu, jak to myslíš... Je dobře, že to tak cítíš a udžíš si energii hlavně pro sebe... Myslím, že ti ji bude dodávat hlavně to nové miminko, viď?! :-)
Holky, já vám to na jednu stranu moc závidím, klidně bych do toho zase šla, ale necháme si to na později... O to víc si pak další těhotenství užiji :-)(chci tam ve 30ti mít druhé). Jsem u našich, trháme třešně, Kao tu pozoruje zvířátka (slepičky - těm říká koko, králíčky - u těch fouká nosem, pejsky - celý den štěká, kočičky... :-)). Odpoledne budeme doma... |
BARČA + Pavlík | 35052 |
Re: Re: Zdravím všechny maminky :-))24.6.2006 9:29:06
Ahojky :-))) Máco pisla jsem Ti na mailík.
|
Luckaa | 26673 |
Re: dobré ráno,24.6.2006 9:23:41
Milé maminky (omlouvám se za vlezlost do vaší diskuze, ale nedá mi to vám sem ten letáček nedát) ráda bych vás pozvala do dětské kavárny v Brně :-) Kavárna je uspůsobena malým dětem a má spoustu místa na hraní i na vaše kočárky.. Otvíráme v PONDĚLÍ :-)
|
Andy s klukama | 22326 |
dobré ráno,24.6.2006 9:05:49
Arulko-gratuluji k dalšímu miminku!Drž se a přeji hodně sil,asi toho budeš mít ted víc než dost....
Koukám,že ty miminka jdou pěkně po sobě po měsíci,už se těším kdo přijde další s novou zprávou.:o)))) Hlavně at jste všichni zdraví!!! No jinak u nás se asi brzy vyklubou stoličky,má ty dásně pořádně nateklý a ted poslední dny nějak špatně spí.Dneska jsme vstávali v 5.00 a v 7.00 už to znovu zalomil. Zkouším homeopatika na zuby,ale moc to teda nepomáhá. Jinak patříme mezi horolezce a kaskadéry-takže u nás je veselo. Lili-vítám Tě ze super dovolené,ten návrat domů byla asi hodně velká změna,co?Ta nemoc-nenemoc.......se mi líbila.No je to náročný se školkou,že? Ono vůbec stačí jedno akční dítko,zdá se mi,že do těch 2 let je to asi nejnáročnější! Artík měl včera taky nějaký neklidný den,trochu se vztekal a byl takový uknouraný,když nebylo něco po jeho....ale jinak to nedělá.Myslím,že ty vedra a k tomu třeba bolest dásní asi taky k tomu neklidu přidají své.... Včera jsme byli pro Radima a pak jsme se satvili ve Western.městečku v Boskovicích,ale bohužel tam nic nebylo k vidění-no nedí divu v pátek dopoledne,ale aspon jsme se podívali na koně a kozenky,z kterých byl Artík unešenej. Tahal si za sebou želvu na provázku(hračku) a nepustí ji ani náhodou-to je ted jeho velmi oblíbený hit.Dnes před usnutím si tahal nafuk.balonek na provázku doma a byl spokojenej jak ta želva.:o))) Odpoledne jsme se byli podívat na vystoupení Michala z kouzelné školky,bylo to moc hezké až na to šílený vedro.Pak jsme si s ním pokecali u auta,protože shodou okolností jsme měli vedle sebe zaparkované auta a shodně jsme se chystali odjet.Musím říct,že je to velice příjemný člověk,cítila jsem od něj velmi pozitivní nával energie. Mám s ním nějakou fotku z podia s Artíkem,tak ji potom dám na dubnátka,ale je to jen z mobilu. Máco-ty teda opravdu víš,že LÁSKA PROCHÁZÍ ŽALUDKEM....to bude příjemný dáreček,asi udělá dětší radost než bůhví jaký dárek kupovaný. No to jsem se rozepsala...... |
Máca | 22402 |
Re: Maco,24.6.2006 8:21:58
arulko, doufám:-)) myslím, že bude v šoku, vzhledem k tomu, že opravdu nevařím a tuhle se zmínil, že bábovku upeču jen když jdu na srazík s váma, tak asi bude koukat :-)))) akorát že jsem zase šla spát po půlnoci, než jsem uklidila po sobě ten bordel v kuchyni a šímovi asi zase roste nějakej zubík, takže se mi v noci poměrně dost budil...
ale to neva, honza má teď 14 dní dovolenou, takže si odpočinu, i když jsem si za tu dobu, co je pryč, začla pomalu zvykat, že jsem na šímu sama, ale odpočinek vždycky bodne:-)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.