Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
Maco,24.6.2006 6:47:41
gratuluji k vydarenym buchtam.:o) To bude mit Honza radost.:o)
|
Máca | 22402 |
Re: Zdravím všechny maminky :-))23.6.2006 23:29:07
tak buchty vypadaj vydařeně, tak doufám, že se na tom do rána nic nezmění:-)))) to jsem ráda, že se mi povedly...
barčo, naše správkyně je na dovče, takže ti odpoví asi až se vrátí...nicméně moje zkušenost s wingbo je taková, že šimona to bavilo jen do chvíle, než začal být schopen se sám pohybovat, neboli se plazit kupředu, v tu chvíli absolutně ztratil zájem se houpat na místě...takže já tady jedno volné wingbo mám, pokud bys měla zájem, písni mi na mail a domluvíme se.... |
BARČA + Pavlík | 35052 |
Zdravím všechny maminky :-))23.6.2006 20:50:25
Ahojte maminky, požádala jsem o zapřítelíčkování u Vás na rodině. Chtěla bych se kouknout k vám do WINGBO KLUBU. taky se chystám koupit tuto šikovnou houpačku. Dnes mi má paní poslat fotečky v detailu houpačky, tak doufám, že na mě nezapomene. Chtěla jsem se zeptat jestli neznáte adresu na které se toto zboží prodává jako nové. Určitě mají i další výrobky, ale namůžu se dopátrat adresy. Díky :-))
|
Máca | 22402 |
Re: Re: Re: Re: Re: koupaliste v Praze23.6.2006 20:07:07
rozhodně nemáš za co :-))))
holky, tak jsem se pustila do "překvapení", honza se zítra vrací z tý paříže a bude mít zároveň svátek a protože nakupování dárků je se šímou čím dál složitější a zároveň na tom nejsem moc dobře s inspirací, tak jsem se rozhodla, že mu poprvé v životě upeču makový buchty, má je moc rád:-))) těsto teda krásně nakynulo, ale taky potud jsem se toho nebála, těsto jsem dělala už několikrát, ale nikdy jsem z něj nedělala buchty, tak mi držte palce, ať z toho není nějakej paskvil... trošku mi ale dělá starosti šíma, má 38 teplotu, ale asi to bude tím, že mu podle mně roste nějaký další zoubek...ale trošku se bojím, abych pro samý "spoléhání" se na zuby neopomenula něco jinýho, navíc byl celej den takovej vyklidněnej a furt se tulil, což normálně nedělá, nemá na to čas:-))) tak snad to bude dobrý, ještě dneska v noci jsme sami, tak to snad zvládnem..... |
Re: Re: Re: Re: koupaliste v Praze23.6.2006 18:49:31
Maco, diky moc.:o)))
|
Máca | 22402 |
Re: Re: Re: koupaliste v Praze23.6.2006 18:32:49
arulko, já myslím, že tak je to nejlepší a je moc dobře, že to zrovna takhle vnímáš.... uvidíš, ségra bude v pořádku a ty máš konečně po tom všem zase dobrou zprávu, která ti dá sílu jít dál a přesně jak říkám gabro, šetřit si energii pro sebe, což je přesně to, co po tom všem potřebuješ.... držím palce, ať to všechno zvládáš s co největší pohodou.... :-))
|
Re: Re: koupaliste v Praze23.6.2006 17:52:54
Gabro, asi je to to nejlepsi co me mohlo potkat. Pred par dny jsem si rikala, ze by asi bylo lepsi kdybych neotehotnela, abych mela dost sil pro segru a ted jak vim, ze mam v sobe novy zivot, tak jsem tu energii prestala poustet ven. Nevim, jestli mi rozumis, ale proste tak nejak to je. Ne, ze bych nepomahal segre, ale jde to najednou nejak jinak.:o) Alespon zatim.:o)
Segra je na tom stale mizerne, ale jeji manzel dostal na cas povoleni pracovat doma. To je ted to nejdulezitejsi a delame co muzeme.:o) |
Helík-Zuzka 05,Kačka 07 | 26057 |
Re: Re: Re: Re: Re: koupaliste v Praze23.6.2006 17:41:31
AD Chorvatsko,ja tam na tom Krku teda jeste nebyla,ale vybrali jsme si to prave proto,ze tam je plazi na vyber.Jsou tam pry i primo plaze pro deti,kde maji byt primo na plazich i brouzdaliste a tobogan,tak uvidime.
|
Re: Re: Re: Re: Re: koupaliste v Praze23.6.2006 15:26:16
Evisku, k dr jsem objednana na 12.7 kvuli cytologii, ale pry pokud bych otehotenla tak se mam ozvat driv. Tak ji pristi tyden cinknu. Ted ma dovolenou.
S morem moc neporadim, my byli na Kanarech, ale na takovem dalekem ostruvku. |
Evís+3 ks | 42663 |
Re: Re: Re: Re: koupaliste v Praze23.6.2006 13:46:58
AD Chorvatsko-My jsme byli na Istrii loni v září. To Ferdíkovi bylo 5 měsíců. Bylo to super! Ale teď když už Ferdík chodí a všude leze, nevím, jestli bych volila Chorvatsko. Jsou tam pláže s oblázky. Myslím, že jsou lepší na tohle batolecí období spíš pláže písečné. My jsme letos v květnu byli v Tunisku a byli jsme maximálně spokojení. Jen v moři jsme Ferdíka nekoupali, protože nebyla ještě prohřátá voda. Tak jsme s ním chodili do krytého bazénu v hotelu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.