| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 46155  [Dalších 46035 >>]
Gabro 23787

Re: Re: Re: koupaliste v Praze

23.6.2006 13:40:09
Já ho také ještě nesundavala. Bylo mi hned jasné, že bych se u toho akorát vztekala :-). Tak jsem vzala houbičku a vanish a vyprala to na něm jako ty :-).
Helík-Zuzka 05,Kačka 07 26057

Re: Re: koupaliste v Praze

23.6.2006 13:32:04
Gabro uz jsi zkousela sundat potah z Espressa?Ja vcera ,ze ho pred dovolenou vyperu a vubec mi to neslo,hlavne vyndat ty ksiry,tak jsem to musela vyprat na kocaru:-(.Sice je k tomu ten popis,jak to sundat,ale vubec to z toho neni poznat ,jak to sundat.To jsem se pri tom pekne vyztekala.

Re: koupaliste v Praze

23.6.2006 13:27:09
Mitchi ja uz v Kika bohuzel pro slunecnik byla hned ,jak zacala ta akce a meli uz jen 3 barvy.Nevim,jestli ho tam jeste vubec budou mit.Barvu,kterou jsem chtela,tak tam maji stejne jen za ty drahe penize.Na tu slevu dali jen nektere barvy.Ja jsem si vzala sedivej,i kdyz se mi uplne nehodi ke kocarku,ale za ty penize se vyplatil.
Gabro 23787

Re: koupaliste v Praze

23.6.2006 13:24:11
Arulko, tak to je paráda!!! Tak na sebe teď nezapomínej a odpočívej - mysli teď hlavně na sebe, ať z tebe ostatní zase necucají energii :-))).

My se loni jezdili koupat do Klánovic. Stojí to asi také 50,-- na den a jsou tam dva bazény - malý pro děti a velký pro dospělé.

Dnes dopoledne jsme byli u tchýně na zahradě. Už tam má sezení a budou jí pod ním dělat zámkovou dlažbu... Také se chystá napustit bazén, který koupila v Makru, tak se budeme chodit koupat k ní...

koupaliste v Praze

23.6.2006 13:16:23
Ahoj holky

AD koupaliste pekne koupaliste je v Cakovicich,vstup 50 kc,cista voda,jeden bazen pro plavce 50 m,druhej pro deti,kde se muzou brouzdat,ja tam s malou chodim a jsem max,spokojena.
Dasul my ted v nedeli jedeme do Chorvatska autem na ostrov Krk,tak potom dam reference,jeste jsem tam taky nebyla.
Arulko moooc gratuluji!

Taky jsme se letos byli koupat na Lhote,ale voda byla spinava:-(
Evís+3 ks 42663

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

23.6.2006 13:03:48
Arulko, a kdy chceš jít k dr.? Držím ti palečky, ať se mimi vyvíjí správně. Pokud se nepletu, povedlo se na první pokus, že?
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Re: :o)

23.6.2006 11:40:39
To koupaliste by me taky zajimalo. Ja hned tak nekam nevlezu...
Ty Ovcary bych mohla zkusit.:o) Ale mam to pres Prahu.
Evisku, zacinam 5.tt, to je jeste hodne malo. Na internetu mi bylo spocitanu datum porodu na 2.3.2007.
ivaxx 44192

Re: Holky z Prahy,

23.6.2006 11:09:47
Ahoj, my jezdíme na koupání do pískoven kolem Staré Boleslavi (Ovčáry)- voda bývá krásně čistá a průhledná. V Praze je v Hostivaři sice čisto, ale bývá dost lidí.
Máca 22402

Re: Re: Re: Holky z Prahy,

23.6.2006 10:47:08
ahoj holky,
tak se musím pochlubit, že šíma dneska spal do osmi, za což jsem mu teda byla maximálně vděčná, díky tomu svýmu včerejšímu ponocování:-)) asi se mu doma fakt spí líp, než u našich, bylo tam i vidět, že má problémy se v tý postýlce uvelebit, jak je jiná, než ta jeho...a už zase chrupká, hurá:-))

luci, s koupalištěma ti bohužel neporadím, sama s tím mám problém..hostivař je pěknej a je i velkej a údajně tam ani není drahý vstupný, ale je to klasická přehrada, takže tam asi nejsou žádný moc brouzdaliště pro malý děti...pamatuju si, že jsme se tam jezdili koupat, když jsem byla malá a bála jsdm se tý vody, že je "zelená a ne modrá":-))))
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: Holky z Prahy,

23.6.2006 9:25:33
Evi no zvracím ráno a večera pořád mám pocit hladu a musím jíst většinou sladké takže těžce onicčem nebřibrala jsem ještě ani kilo ale jsem nafouklá a vypadám že mám tak 5 kilo nahoře
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 46155  [Dalších 46035 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.