| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 46155  [Dalších 46025 >>]
Evís+3 ks 42663

Re: Holky z Prahy,

23.6.2006 8:56:26
Luci, my jsme z Českého Brodu a jezdíme se koupat do Sadské. Je to tam super! Myslím, že to nemáš taky úplně z ruky. Ještě jsou celkem dobrý Úvaly, ale tam jsou takový 2 venkovní bazény. Jinak v Praze zkušenost nemám (z poslední doby), ale říká se, že je to dobrý v Hostivaři.

Bell, a už máš to zvracení za sebou? Já jsem do sebe dneska ráno nasoukala půlku rohlíku a je mi líp. Asi budu muset začít jíst. Už jsem zhubla těma nevolnostma kilo a půl.
vojtami 21287

Re: Holky z Prahy,

23.6.2006 8:53:40
holky, ahoj

v kika mají do dnešního dne akci na slunečníky za 189,-

nemáte tam náhodou některá cestu? my ho tam koupili před měsícem za 450 a tak jsem si říkala že za tuto cenu bych ho brala i na na quinnyho.

kdybyste náááhodou měly cestu, nevzala byste mi ho některá? buď červený ( deep red ) a nebo černý.

my se do prahy nedostaneme často, a dnes už vůbec ne. sice jarda dnes do prahy jede, ale do letňan ani do průhonic mi pro něj nepojede mhd. to mě pošle do hájíčka borovýho.

tak kdybyste měl někdo cestu tak moc prosím.....
Luciana + Luca/94+ Agátka/05 27520

Holky z Prahy,

23.6.2006 8:45:52
chci se prosím zeptat,nedáte mi typ na dobré koupaliště v Praze.U nás v Kolíně je koupaliště zavřené- rekonstrukce a tak jsme říkali,že bby jsme zajeli do Prahy,ale vůbec nevím,kde je nějaké dobré koupaliště.Moc díky předem.
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: Re: Re: :o)

23.6.2006 8:42:21
Ahoj holky tak Arulko gratuluji a hned jak sis přála to byla fofrovka co super:-)

No holky já už táhnu na 16 tt pomalu začínám vytahovat těhu věci musím se vyfotit:-)
Lili + 5 :-)) 28559

hezké dopoledne

23.6.2006 8:42:19
tady se nám to vesele rozmnožuje :-)) Arulko gratuluji!! A"t ti vše vyjde podle tvých představ.

Erik je za těch pár dnů, co jsme byli pryč dost rozmazlený:-( pořád se snaží prosadit svou, když mu řeknu, že nepujde kam chce, tak si lehne!!!! Na což nejsem zvyklá a ječí u toho - takový ten odstrašující příklad maminka x obchod x "kopající rozmazlenec" Tak jsem ho nechala parkrát složit, zrovna byl venku a byl nahaláč, páč se koupal předtím v bazénku, tak se mu to válení po štěrku dvakrát nelíbilo a bylo po klácení, teda, aspoň pro včerejšek...

Taky se začne v náručí vzpírat a uplně se povolí, že by vypadl-geniální období :-)

Kaskadéřina - venku si oblíbil lezení po žebříku, což mi připomíná, že musím jít otrhat pár třešní ...

Evís+3 ks 42663

Re: Re: Re: :o)

23.6.2006 8:40:52
Jsem v osmém týdnu. Miminko se má narodit 9.2.2007. A ty jsi teď v pátém? A kdy máš TP?
Já si s tím mluvením vrásky nedělám. Aspoň mi nedrnčí v hlavě.
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: :o)

23.6.2006 8:24:41
Evisku a kdy se Ti ma male narodit? V kolikatem jsi tydnu?:o))
A v klidu, Kryspin taky nemluvi.:o))

Evís+3 ks 42663

Re: :o)

23.6.2006 8:13:26
Arulko, moooooooc gratuluju!!!!!!!! Držím palečky, ať je všechno v pořádku! Já jsem byla včera na UTZ a viděla jsem srdíčko naší bublinky a dokonce jsem si nechala vytisknout i fotečku.

Já valím oči, jak jsou ostatní dětičky šikovný - hlavně v mluvení. Ferdík umí pár slov, a to se ještě hodně radujeme, protože donedávna to byla s tím jeho mluvením hrůza. Po výškách (naštěstí) taky neleze. Poslední dva dny přes den mizerně spal. Snad to dneska bude lepší. Asi je to tím vedrem.

Bell, po těch pár dnech, co jsem tu nebyla, jsem nedočítala. A teď tu čtu něco o cukrovce. To tě moc lituju. Budeš se muset pravidelně měřit? Držím palečky, ať to dobře dopadne.

Re: Re: Re: Arulko,

23.6.2006 6:57:40
Holky, moc dekuji za gratulace, uplne me to dojalo.:o)))

Re: Re: Arulko,

23.6.2006 6:55:51
Tak jsem skoro celou noc nespala. Porad jsem si to premylala v hlave, jake mam stesti, ze uz podruhe hned napoprve.:o)
Mitchi, nene, to uz vychazi na uplny zacatek brezna.:o)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 46155  [Dalších 46025 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.