Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
ahoj22.6.2006 9:30:34
Ahoj holky,
hlasim se z dovci z Permonika :) v Krkonosích :) mame se bajecne ... v noci prsi, pres den je snesitelne :) Kdo uvazujete o pobytu zde, vrele doporucuju, nejsme primo na Permoniku, jsme v druhe chate Ťapce, co patri stejne majitelce :) Zkusim hodit fotku na Dubnatka ... jestli se to zadari a jinak v nedeli se objevim vic :) papa z KRNAPu :) |
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!22.6.2006 9:01:56
jo holky VOjta dělá ústavičně dvě zakazané věci pořád stojí a mačká pc to jsem už rezignovala a když ho to nebaví jde a vyhází hlínu z palmy jediné kvítko co tu mám je to velké a těžké takže nejde přemístit pak sto¨jí a jen cotoje dostane brečí a jde to udělat zas takhle to udělá přes den 6 krát pak příjde manža a on to jde udělat i před ním a když dostane od něj je klid a přestane na dva dny a pak zas má mě asi celkem na háku když mu naplácám já
Venku konečně popršelo a je supr zataženo ale dusno pořád stejné |
Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!22.6.2006 7:04:17
Jitko, taky drzim palecky at vse dobre dopadne.:o)
O kaskaderstvi take vim sve. Naposledy si Krystof vylezl na kreslo a odtamtud na zehlici prkno, ktere je dost vratke... Ma neuveritelne napady a venku taky nechodi kam chci ja a dela vse zakazane. Kdyz se vzteka a nemuzu ho nechat a nevsimat si ho, tak dostane jednu na zadek. Tu dostane i treba, kdyz je osklivy na psy. Pomalu to zacina chapat, driv me prastil taky, ted se jde pritulit. Snazim se mu jednu placnout minimalne, ale obcas fakt neni zbyti. |
Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 23:27:31
Ahojky holky,
hlasim,ze jsmese jeste tim vedrem nerozpustili:))). Naštěstí vedra trávíme u kamošky na zahradě,co má 10měsíční holčičku,tak se holky čachtají v bazénku. lili,takse těšíme na zážitky z dovolenky. Jitko,držím palce a neboj se,já zrovna taky jsem v soudním řízení na zvýšení alimentů a muj ex i když žije v USA a má se opravdu velice dobře,tak taky před soudem (zastupoval ho právník),ale tlumočil jeho slova,že on je vlastně chudák:),ale neboj,soudkyně moc dobře ví,o co jde,chová se tak 90% otců.Já už doufám,taky budu mít brzo vyřešeno,akorát to trvá dýl,když se to řeší,že ex je v zahraničí,ale soudkyni i sociální pracovnici (co zastupuje zájmy dítěte u soudu) mám na sve straně !!!!Držím palečky a dej vědět jak jsi dopadla. Katy,teda to máte doma kaskadéra.Já mám naštěstí doma paní "opatrnou",už se sice rozchodila a většinou už chodí po 2 než po 4,ale zatím nikde nevylízá,jen si ťapká,ale to třeba ještě přijde:)). jdu ještě něco požehlit:). Lucka |
Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 22:37:20
já mám potom strašný výčitky...Val totiž bohužel dělá jednu zakázanou věc za druhou a mě je líto jí vše zakazovat. Chci teď být důsledná, aby věděla, že některé věci může dělat neomezeně a jiné naopak nesmí. Je to ale dřina!
Ještě jsem si vzpomněla, měli jsme teď několikrát šílený scény, když jsem ji vyndala z kočárku a chodila venku. Nechce se mnou za ruku, běhá všude možně, většinou tam, kam nemá...Chce lidem do tašek, honí holuby a volá mňau, chce si povídat s bezdomovci, hrabat v hlíně v parku (blééééé) No a když ji jakkoli usměrňuju, tak jde k zemi a řev....Takže musím nacvičovat chůzi s matkou.... Nedávno mi jedna cvičitelka povídala, jak je to teď důležité období pro celý další vývoj včetně puberty, že se teď vymezují mantinely, kam až může jít a že je teď na nás jak je nastavíme. Docela se těším až to bude za námi. Na druhou stranu si neumím představit, že by to dítě mohlo být někdy roztomilejší než teď... |
Walerie | 20776 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 22:21:11
Bell - taky se mi stalo, že jsem ujela a neudržela se a Esterku seřvala. Ona potom natahovala (takový ten její oblouk z pusiny) nebo začala brečet.
Jenže třeba když prostě asi po páté vyházela hlínu z květináče a ještě neustále sledovala jako co já na to, tak už jsem prostě ten hlas zvýšila. Jasně, že to bylo zbytečný. |
Walerie | 20776 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 22:16:40
Jitko - taky na vás myslíme!!!!!!! A neboj, soudkyně jistě už takových podobných "chudáků" viděla. To je prostě dneska bohužel normálka.
A ještě vám chci napsat náš hrůzný zážitek hlavně jako prevenci. Připomněla mi to Katy svým příspěvkem o kaskadérce. Máme na podlaze tiskárnu, vedle ní u stolu počítač. A představte si, co udělala Esterka. Vylezla na tiskárnu (je to taková ta plochá krabice), z té přlezla na počítač a vylezla na stůl na kterém se hodlala postavit a koukala na mě jak vyndavám nádobí z myčky!!!!!!!!!!!!! Krve by se ve mně nedořezal. |
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 22:16:07
Katy plně tě chápu, Vojta chvilku neposedí a ty dvě hodiny co je v pohybu je teď pro mne jako celý den, takže na něj někdy řvu úplně zbytečně jsem vzteklá anervní a on to samozřejmě ví a pak je uplakaný. Někdy bych si až nafackovala jak jsem na něj hnusná a to horko mi taky nedělá dobře. Pak ho musím pomojinkat a omluvám se mu_:-(Ale poslední týden se mi zdá že to nedávám.
|
Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 22:07:11
Jitko, drž se, zítra na tebe budu taky myslet!
|
Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 22:06:15
Tak jsem uložila malýho ďábla a je mi blaze...(všímáte si, žádný Budha, ale ďábel)
Musím se přiznat, že v poslední době občas nervově nezvládám. Valentina je prostě šílený divoch a kaskadér. Opravdu ji nemůžu spustit z očí ani na vteřinu. Je to nesmírně náročný. Navíc je v tom vedru i protivná, já mám taky nic moc náladu z různých důvodů, prostě vražedná kombinace. Dnes jsem ji díky svýmu dobrýmu postřehu a kondici (a hlavně díky štěstí) zachytila ve vzduchu při pádu z výskoku ve stoje na posteli hlavou nazad... Navíc zase zlobí s jídlem:-( naštěstí se mi v lednici chladí a tuhne "mousse a chocolate", navrch přidám šlehačku a jahůdky....Byla jsem totiž zase včera vařit na kurzu a probíraly se dezerty. Tak jsem se na to těšila a nic moc, protože v tom vedru po 3 hodinách práce s čokoládou, marcipánem, karamelem a pod. se jen při pohledu na sladké zdvihal žaludek...Přiznám se, došlo i na telefonování... My máme už dlouho malé uzlinky na krčku za uchem spíš na hlavičce a souvisí to prý s reakcí na seborheu nebo ekzém. Doktorka to okamžitě identifikovala a nijak ji to neznepokojovalo, tak se taky neznepokojuji... Dala bych si líbit dovolenou a třeba 1 den bez dětí...Jééééé to by bylo...Já chciiii....No, musím si počkat na konec prázdnin nebo září, snad se dočkám Jo a naše nová slova "hop" a "bumbác" vystihují nejlépe, čím se u nás žije (viz začátek příspěvku) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.