Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Fasola | 24539 |
Bell26.6.2006 10:15:13
do nosánku na rýmu Vincentku ve spreji. V lékírně stojí kolem 50Kč, pak koupím Vincentku v láhvi a dolívám. Jo a taky mi doktorka doporučovala mateř. mléko do nosánku - taky to pomohlo.
Aďatko je nějaké nemocné - nevím jestli je to jen vedrem, má teplotky, nebo jí rostou zoubky, nebo něco jiného. Už třetí den má tak nateklé dásně, že jí nejdou vidět zoubky, myslelqa jsem že s sebou někde praštila, aůe teď s těmi teplotami mě napadly zoubky. je hrozně protivná, nemůže jíst, ani okusovat hračky, pofňukává. Božátko moje zlaté, a to dnes slibují 34°C, to strávíme asi ve vaně. Jo a pro mě dobrá zpráva - dostala jsem konečně měsíčky :-) |
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
Bell26.6.2006 9:02:45
Bell,
ta mořská voda krasne uvolní soploše ... takze pak s odsavackou vysaju a pomuze to hlavne rano, kdy byvá Amča nejvíc chrochtavá Jinak teda jsme snad mesic bojovali (i já) se zlutou-zelenou rymou, konecne se nas to pustilo. Ted tece Amišce jen "vodovka" - to prisuzuju k těm zoubkům, co ji raší ... |
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
Re: ahojte26.6.2006 8:59:18
Gsbči a je to dobré ta mořská voda dýchá se jí dobře
lili Eriček je fakt šikulka tomu mému babulkovi nemohu nějak vysvětlit že nočník není hračka :-) |
Lili + 5 :-)) | 28559 |
belll26.6.2006 8:58:09
my používáme Otrivin. A nebo Pamycon, ale ten je na zelený, zánětlivý sopel.
|
Lili + 5 :-)) | 28559 |
ahojte26.6.2006 8:56:16
nějak nám to tu vázne:-)
Erička musím pochválit, včera ráno se vzbuditl a řekl "kakat" , šla jsem s ním na záchod a vyčural se, přes den se mu to povedlo ještě 3x. A dnes ráno zase, jenže jsem s ním nevydržela dlouho sedět na záchodě, tak se pokakal na zem:-(, ale i tak je to úspěch. Za chvili jdu ven jezdit. Tak přeji všem hezký den. |
Ahoj26.6.2006 7:49:04
Ahoj Bell,
Amalka ma rymu uz treti tyden. K tomu ji rostou zuby. Nasivin nedavam. Pouzivam jen mořskou vodu ve spreyi a odsavam odsavam :( Jeje - ctu, ze se tu tehulky rozrustaj ... tak vam drzim palecky :) To v tom nebudes sama Bell, vid ? :) (ARULKA) Musim rict, ze jak jsem psala, ze pouzivam ten krem na slunicko od ALTERMED firmy, 25faktor, tak i v tech Krkonosich jsme tim holky mazaly a Zofka se vubec "nechytla" od slunicka a Amalka jen lehounce chytla barvu (asi je po mne a bude snědší - ne takova bledule bila po manzelovi) :o) Jinak jsme odbourali totalne dopoledni spani, Amalka jeste ted chrupka - ale vzbudim ji ... jsme na jednom spani po obede a to cca 2hodinky. Jdu pacifikovat dalsi varku pradla z dovci do pračky ... jsou tu nejak galeje :( |
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
Re: ahoj26.6.2006 7:39:26
ahoj holky prosím Vás co používáte na rýmu máte něco lepšího než nasivin
|
ahoj25.6.2006 20:51:07
Ahoj holky,
hlasim se z domova ... tyden v Krkonosich byl SUPR ... moc jsme si to uzili a odpocali ... :) Permonika vrele doporucuju. Setkala jsem se s Handuli - ktera k nam na Dubnatka chodila :) fotecku jsem dala na Dubnatka. Jdu vas docist, |
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
Re: Re: Re: Re: Re: Máco25.6.2006 7:08:40
Ivaxx, jojo, u nás je něco jiného, nějaký rockový festival.... Ale asi na ně taky někdo byl, protože to byla tragedie první večer a teď to ani moc nebylo slyšet... První večer o půlnoci byl navíc ještě ohňostroj - myslela jsem, že mám halucinace, když jsem to zaslechla...
Holky, přeju hezký den, za chvíli vyrážíme na druhý nahrávací den. |
ivaxx | 44192 |
Re: Re: Re: Re: Máco24.6.2006 23:17:08
Martino, bydlíme v Praze 15 Dubečku. U vás také "paří". Bohužel už to rozjeli. Ale přeci jen je to o něco lepší. Snad moje řvaní bylo k něčemu. Jestli se zase děti začnou budit, nevím, zda má smysl policajty volat (i když říkali, ať zavolám), co s nimi zmůže jedna hlídka? Na síti jsem našla, že se ta akce jmenuje Dubtech a sponzorují to i nějaké slušné firmy... To je tedy opravdu nechápu.
Komunikace s mrňousky - malá sice moc nemluví, ale mazaná je jako stádo opic. Cucá si paleček a protože už opravdu lecos rozumí, tak jí ho vždy vyndám a říkám, že se to nedělá. Včera začala kontrovat: já jí vyndám paleček a ona si do pusinky nacpe ukazováček a chechtá se co já na to. Když něco provede, co nemá, tak se otočí, zvážní, udělá ty,ty,ty prstíčkem a děsně se rozchechtá, jak na nás vyzrála. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.