Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
Re: Re: Re:30.8.2006 18:18:24
Ivano - on ten pu¨ltík je spíše takový polštář a je přes celý hrudník - proto jsem říkala, že tam měl Petík ty ručičky tak nahoru.
Zazíku - dobře děláš, že se mě bojíš. A to jsi mě ještě ani neviděla:o))) S tím počasím nebojte. Já jdu zařídit lepší... A co se pije? |
Zazík | 42873 |
balení30.8.2006 18:16:35
teda holky, mě se vůbec nechce balit.
Radu, nevíš co z domácích zdrojů může zklidnit očička. Martinka je má od té rýmy červená a pořád si je mne? Já byla dopo v lékárně, ale to byla ještě v pohodě. Teď večer se to nějak zhoršilo. |
Raďulka | 16249 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zazíku30.8.2006 18:12:13
Zdenčo a kdy ji vlastně budeš mít, tu autosedačku? Už ji objednáváš, nebo vám ještě vydrží ta malá?
Berete někdo ty plavky? Aspoň z recese, nebo po alkoholovém dýchánku bazén přijde vhod? Snad půjde aspoň hrát ten tenis a nebude pršet celý víkend... |
IvanaJ | 28823 |
Re: Re:30.8.2006 18:06:24
Radi,
tak jsem si uvědomila, že chlapům bude s tím pitím do party chybět Jarno. |
IvanaJ | 28823 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zazíku30.8.2006 18:03:01
tak milé srazíkářky tohle se vám asi líbit nebude:
Česko v noci na čtvrtek zasáhne prudký vítr a silný déšť tady zase leje a je zima já chci 30 nad nulou a vůůůůbec nebudu reptat. už v noci jsem měla depku z toho, že se blíží zima. no a jestli mi neuschne prádlo, tak vážně nevím co malému zbalím sebou, protože i doma už musí chodit nabalenej jako cibule. a jsem naštvaná, protože jsem chtěla dělat hranolky a žampiony a friták se odporoučel do důchodu. blbá otázka opravují se fritáky nebo má manža tip na dárek k vánocům? mám ho 3 rok. |
IvanaJ | 28823 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zazíku30.8.2006 17:59:16
no mě právě přijde, že v případě havárky se to dítě vlastně přehne přes ten půltík natož pásy ho nepustí dopředu. no a asi u toho může dojít k tomu poranění krční páteře, ale zase na krček se dají koupit takové ty polštářky určené přímo do sedaček. no ale i když je to věda tak pořád tvrdím každá sedačka je dobrá sedačka.
kdybych neměla tu co mám tak bych vybrala jinou s lepším zabezpečením kolem hlavičky, ale bohužel. i když mi manža řekl, když si ji prodáš tak si vyber jakou chceš. |
Zazík | 42873 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zazíku30.8.2006 17:55:30
Zdenčo, toho tvého bubububu se tak moc bojím, že fakt raději přijedu. Tedy jestli do rána nenapadne půl metru sněhu. Manža se mě ptá třikrát denně, jestli tedy jedem a já říkám, že jedem. Takže tak. Dnes je to s rýmou už lepší, tak to snad bude zítra ještě lepší.
Holt musíme nabalit teplé věci na sebe, a na mrňata. A tu griotku tedy také. Panáčka snad můžou i kojičky ne? Mám nějakou domácí, tak ji vezmem do placu. A za nás tedy také bude pít tatínek. Martinka je mrzout, pořád chce MM a ne jídlo, už jsem jí nabídla i sunar, ale to jste neslyšeli ten řev. A to to jen cítí. Také se jí tlačí horní dvojka, ta chůdě trpí. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zazíku30.8.2006 17:49:12
a u téhle prý taky
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zazíku30.8.2006 17:45:48
Raďu - u téhle je nastavitelný sed - pololeh
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zazíku30.8.2006 17:42:34
S tím pultíkem - on ten pultík je cca do 18 kg a ten pás jde přes ten pultík a to dítě s pásem vůbec nepřijde do styku. Je jištěné vlastně tím pultíkem. Pak se pultík odebere a je jištěno klasickým pásem. Ten pultík je prý bezpečnější než pás, protože při nárazu to mimi ochrání líp, ale mi to pro to dítě přijde hrozně nepohodlné a nepřirozené. Zkusila jsem do toho Petíka posadit u té kámošky (má tu kiddy life) a on tam seděl s ručičkama do vrchu:o(( A navíc to měl dost natěsno, takže si ho neumím představit až ještě trošku přibere. Ty pětibodové pásy jsou přece jen volitelnější...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.