| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 30184  [Dalších 30064 >>]
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

Re: Re: Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((

30.8.2006 16:37:19
znovu s pultíkem
IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((

30.8.2006 16:36:18
jo Radi,
s výběrem školky to bude síla a když si představím, že příštírok touhle dobou už budu pomalu vybírat, tak mi je všelijak.

Re: Zazíku

30.8.2006 16:36:17
tohle je ta recaro start:

ale já si neumím představit sedět delší trasu (z Litomyšle cca3,5 hod) s rukama nahoru, takhle:

akorát, že v testech ten ochranný pultík hrozně chválili... tož jsem z toho daněk.

Zazíku

30.8.2006 16:32:19
nezlob, nebo bububububububu:o)))

Re: Re: Re: Honzíkovi

30.8.2006 16:31:39
Raďu - já se taky koukala na tu start (ta stojí cca 8.000), ale ta je taky s tím pultíkem a to je docela hrozné jak to to dítě drží. Sice je určitě hodně zabezpečeno, ale mi v tom přijde jako zabetonovaný a menší sedačky taky mají pětibodové pásy.
Já trošku spoléhám na to, že u internetového obchodu mám právo to zboží hned vrátit, pokud s ním nebudu spokojená. Jinak jsem ji bohožel nikde v obchodech nesehnala. Všude měli jen takové hrůzy co jsou jedna velikost a jenom se tam zvedají pásy, ale to dítě v to šíleně plave...
Žandě to možná vydrží, ale Petík už teď je obřík:o)) No, jednou to bude kus chlapa...
Asi největší hrůza mi přijde tohle:

umíš si v tom představit roční batole? blééééééééé
Zazík 42873

Re: Re: Honzíkovi

30.8.2006 16:19:33
Ahojky holky, manža se mě dneska ptal, kdy chci zítra vyrazit a nakonec z něj vypadlo, že musí ráno pracovně na letiště. Ale plány nám to nepokazí. Tak ještě čekám, co se semele, ze čtyř dnů jsou jen tři a v sobotu budeme muset tak nějak rozumně vyrazit nazpět, aby jsme dorazili v poho domů a manža ráno vstal do práce. Děs běs.
Raďulka 16249

Re: Honzíkovi

30.8.2006 16:10:19
Taky přejeme Honzíkovi vše nej v jeho velký den, a ať je jeho objevování velkého světa batolat co nejmíň bolestné pro něj i rodiče...

Raďulka 16249

Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((

30.8.2006 16:04:22
Tak u nás je celý den střídavě oblačno, slunečno a deštivo... Podle předpovědi má být nejhezčí den sobota, tak musíme naplánovat nějaký celodenní výlet...

Janyllko, tu zeleninu jsem nakrájela na kousky a uvařila. Pak jsem to jemně mixla, dala do sklínek a sterilizovala při cca 80°to stačí, asi 15 minut.

Zdenčo, sedačka vypadá zajímavě, Recaro je špičková firma, i když ta cena mě zaráží, ostatní jejich sedačky stojí kolem 7 tisíc. Zkoušela jsi do ní Petříka dát? Já obecně univerzální věci nemusím... MY žandu jen tak zkoušeli dát do jedné sedačky od 9-36kg a bylo to strašné. Podle mě by nejbližší rok nebyla vůbec v bezpečí...
Ale jestli jste to zkoušeli a sedí v ní dobře, tak gratuluju k výběru. Na fotce vypadá fakt dobře. Mě se tak na fotce líbila sedačka Bebeconfort Iseos a když jsme ji zkusili, tak v reálu je to hodně divné :-(
Já myslím, že nám 9-18 vydrží určitě do 4 let...

Dando, to je teda šílená představa, že ti to snědl. Ještěže to nemá žádné ostré hrany a vyšlo to z něj samo. K Dr. je to zbytečné, spíš ji tím pobav při další poradně...
Nedávno kámošce skoro dvouletá holčna snědla takovou tu zacvakávací sponku do vlasů, byli na RTG a ti jim řekli, že pokud do druhéhe dne nevyjde, tak do špitálu. NAštěstí ji taky vykadila... Jsem fakt ráda, že malá nemá moc vlasů a sponečky nedáváme, ona do pusy strká všechno :-(

Zuzi, tak to mě taky mrzí, že nepřijdete. Těšila jsem se, že tě poznám a samo celou rodinku. Tak snad to vyjde příště... Snad bude malý OK a jen ho přeléčí.
Jo a až budeš na Moravě, dej vědět. Určitě se nás pár může sejít, no ne?

Ivano, teda ty nechceš malému dopřát játrové knedlíčky? Co ty jsi za matku :-))) Já osobně vůbec nechápu, že jsou dovolené vařit ve školce. V naší školce psali matky loni petici kvůli jídla. V jednom týdnu měli děti játrové knedlíčky, játru s rýží a játrová pomazánka na chleba byla dvakrát... Síla co?

IvanaJ 28823

Honzíkovi

30.8.2006 16:03:44
k jeho velikému dni přejeme všechno nejlepší hodně zdravíčka, štěstíčka úsměv na tváři a spoustu nových objevů.

IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((

30.8.2006 15:54:51
ahoj Zuzko,
to je škoda , že nedorazíte, ale je to od tebe velice zodpovědné vůči ostatním dětem. Přeju aby Tobínovi bylo brzy lépe. My máme zkušenost se salmonelou u Vojti a tu si přivezl z lázní a měla naprosto šílený průběh a skončila hospitalizací a kapačkama. Jak budeš na Moravě dej vědět a určitě něco spácháme.

holky já už vážně nevím co mám malému vařit. on toho má asi taky dost, protože ted nějak přestává jíst. babička mu dneska chtěla dát polívku s játrovýma knedlíčkama a ségra koblih. má smysl to komentovat?

co se týká alergo testů tak protože já i Vojta jsme alergici - astmatici jsme domluvení s alergoložkou , že roce uděláme nějaké testy, takže ted budu objednávat Vojtu na kontrolu, tak se domluvíme na podrobnostech.

tady je počasí jak u blbých chvíli svítí slunko najednou se zatáhne a prší, doma je zima jak v psinci, ale venku je fajn, tak jsem opravdu zvědavá jak bude na srazíku.a aby toh nebylo málo, tak manža mi dnes řekl, že na něj něco leze.

jinak mám veeeeelikou novinku: Matýsek se občas zapomene a pustí se a udělá krůček.

Katy nezlob se, ale větší pitomost jsem v životě neslyšela. Přeci nebudu malému bránit stavět se na nožky,když to sám chce. vše co dítě začne dělat přirozeně samo od sebe je v pořádku no a některé jsou rychlíci a jiné jsou učebnicové, ale bránit mu? ono se toho moc napíše, ale při výchově a ted píšu z vlastní zkušenosti musíš dát na svůj instinkt a podle toho se k dítěti chovat. Když se chce stavět tak ho nechej. nemusí dělat vše co se píše. my třeba nikdy neobjevili palec na noze ( a jak jsem se na to těšila )

[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 30184  [Dalších 30064 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.