Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
Re: Vajíčka30.8.2006 15:16:09
Zuzano - my máme al. na vajíčka, hrášek, soju, pšenici:o( a roztoče. A taky nám zjistili počínající astma. Byla jsem z toho dost špatná, ale co se dá dělat... Holt se musím naučit vařit bezlepkově, bezvaječně, bezsojově (bez chuti). No, nějakou chuť snad časem docílím:o))
|
Zuzana +4 | 23356 |
Vajíčka30.8.2006 14:56:31
Zdenčo,
já vím, že sis s tím bubububu dělala legraci :o) No a vajíčka, vzhledem k tomu, že Tobíno má (tedy měl) docela hnusnýho atopa, tak s jídlem jsme si dávali fakt dost bacha a do července byl na hodně tvrdé dietě. Pak jsme byli na kontrole na kožním a dr se divila, kde že toho atopa má .... Musím to zaťukat, je pravda, že už přes měsíc je úplně čistý a stravu už taky nehlídám, jí skoro všechno, jen ten lepek nám zůstal . No a taky všichni ostatní kluci jsou alergici, Kubík astmatik, tak jsme už i Tobíkovi dělali nějaké testy a ty vajíčka pozitivní nejsou i tak si na ně furt dávám bacha. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((30.8.2006 14:39:08
Zuzano - já to myslela z legrace. Ježíš, samozřejmě, že hlavně ať je Tobíno v pořádku, já bych taky nikam nejela... Petík taky sež... všechno na co přijde. Nejhorší je, když někde najde drobek. Je to takový můj malý vysavač:o))
Na ty vajíčka bacha - malý je měl taky "jen" v piškotu a teď nám na ně zjistili alergii:o(( |
Zuzana +4 | 23356 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((30.8.2006 14:24:35
Dropi,
díky. Já si tady fakt dneska připadám jak socka, která se nestará o dítě a krmí ho bůh ví čím. Je pravda, že Tobíno, co se týká jídla je víc než šikovný, takže nějaké kousky ve stravě už dávno neřešíme, klidně mu dám , syrovou mrkev do ruky a on si ji škrábe těmi svými zoubky sám - máme jich 8, špičáky jsou těsně před proříznutím a tlačí se mu stoličky..... Takže chroupá skoro všechno, ale vajíčko třeba ještě neměl, pokud nepočítám to které je součástí bezlepkových piškotů. Z mléčkých výrobků jí akorát zelenou aktivii, jiné joburty, pacholíky a podobné věci ne. Ale je pravda, že jí všechno ovoce v syrovém stavu, takže tady někde bude asi zakopaný pes, tedy ta salmonela. Holky, fakt mne to štve, já na tu Moravu ale musím..... Takže až bude malý v pohodě, tak tam určitě pojedem, tak budete třeba ochotné se sejít někde jinde, jen tak na chvíli na kafe a pokec. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((30.8.2006 14:23:33
Lazi - já věřím, že ty to zvládneš, protože jinak bubububububu:o))))
Ty dárečky - domluvily jsme se, že každá přinese jeden (cca do 150,-Kč) a pak uděláme tombolu nebo něco a oslavíme společně první narozeniny a každé mimi dostane jeden dáreček:o)) Teď mě napadá, že jsme ti to nedaly vědět včas:o(( |
Lazi + Vojta 9/05 + Ondra 1/09 | 26248 |
Re: Re: Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((30.8.2006 13:55:10
Jé, Zdeni, doufám, že to bubububu nebude na mě :-) Nám od včerejška mění okna a nechtějí nám říct, do kdy to bude trvat. Prý přijdou ještě zítra, ale snad to do odpoledne stihnou, protože jak přijde manža z práce, tak chcemem vyrazit. V pátek i sobotu ještě mají nějaké dodělávky, tak snad nás zastoupí můj brácha, aspoň si odpočine od rodičů :-)
Holky, co je to s těmi dárky? Chcete je dávat dětem navzájem? To mám dovést 9 dárečků (nebo kolik nás vlastně jede)? Nestíhám, je tu bordel jak v tanku a chlapi si místo práce raději dají cigaretku :-( |
Re: Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((30.8.2006 13:33:38
Tak Petr mi zrovna poslal SMS, že je na Moravce u přehrady:o)) Ráno si vyrazil na kole, ale neřekl mi kam jede... Akorát mi nechce prozradit jaké to tam je, pacholek jeden:o)) Tak teď jsme napnutá ještě víc.
Holky - doufám, že už žádný odpadlík nebude nebo bububububu |
Zazík | 42873 |
Re: Re: Re: Další odpadlíci :o((((30.8.2006 13:23:19
Teda holky, já se jdu pochlubit, jak jsem koupila krásný dárek na srazík a čtu o dalším odpadlíkovi. Zuzano, to je fakt škoda, hlavně, aby byl malý OK a byl to už jen opožděný poplach. S dr. je to fakt někdy hrůza.
Dando, s tím blikátkem to je také síla. Já teď na mobilu jedno právě postrádám, tak doufám, že jsem ho jen někde ztratila. Martinka mi tedy mobil krade, tak snad ho nesnědla. Budu muset hlídat plínky. |
droping | 27620 |
Re: Další odpadlíci :o((((30.8.2006 13:20:32
Je, Zuzi,
tohle chytit neni problem. Salmonella je na melounech, okurkach, proste na vsem moznym, stacilo jen blbe umejt treba mrkev. Ja ji mela taky a myslim, ze by byla velka nahoda, pokud byste meli negativni nalez bez leceni. Naopak tam dost casto byva jeden nalez negativni a dalsi pozitivni, nevim, jak se to hlida u deti, ale ja takhle mela i kampylaka a byla jsem s tim 4 mesice doma prave kvuli tomu, jednou +, podruhy minus a z hygieny me nechteli pustit zpatky do prace, pritom jsem to mela prechozeny a prislo se na to taky po 6 tydnech, pretrvavajici horecky, ne prujem, ale castejsi stolice, pak uz i s krvi, byla jsem pekne vyplasena. A taky jsem si rikala, ze nejsem prece zadny cune :-). Dando, teda dobra zkouska, jestli uz je David zralej na kousky v jidle :-)). To ja taky vzdycky trnu, hlavne davam desne bacha na takovy ty plastovy, jak na tom visej u obleceni cedulky, to se vzdycky ustrihne a druha pulka se ztrati a ja pak trnu, jestli to Ala nesnedl. |
xMirkax | 27576 |
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky30.8.2006 13:14:00
Ahojky, tak u nás konečně taky neprší, ale ráno to moc nadějně nevypadalo. Dokonce se snaží i sluníčko.
Kuba začal teď mít takové divné období, jen doufám, že ho to zase přejde. Kam se hnu, tak ho mám za zadkem a pořád se mi věší na nohy a chce chovat. Dokonce se začal mazlit (to mi samozřejmě nevadí), ale dřív to nedělal. Dřív, když si hrál, tak jsem mohla jít do jiné místnosti nebo na záchod a byl v pohodě. Nebo se sám sebral a šel si hrát do pokojíčku a já si ho chodila jen kontrolovat a vydržel tam třeba i půl hodiny. Taky je takový víc ukňouraný. Sice se nám tlačí zub, ale o prvních dvou jsme ani nevěděli, tak nevím jestli to můžu na to svádět. Teď už dvě hoďky spí a já mu zatím vařím svíčkovou. Posledně mu moc chutnala. Eji, Honzíkovi samozřejmě také přejeme vše nej nej k narozeninám. Dando, tak s tím blikátkem je to dobrý. Já bych spíš počítala, že se to někam zakutálelo, než že to zbaštil. Hlavně že je vše v pohodě. Nám se ztratil po návštěvě tří dětí celý Kubovo mobil na hraní a už 14 dní ho nemůžu najít. Kámošky si ho omylem domů nedonesly a já prohledala celý byt a nic. No a kuba ho zřejmě nesnědl :-)))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.