Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
Re: Re: Další odpadlíci :o((((30.8.2006 11:31:42
tak jen držíme palečky ať je Tobíno v pořádku a ať už máte klid.
Ale stejně je to blbý:o(( |
Re: Další odpadlíci :o((((30.8.2006 11:29:22
Zuzano - to je blbý................ chjo, já věděla, že mi tam nějaké jméno chybí. Já se tak těšila, že konečně poznám tu statečnou mamču se čtyřma klukama.... dr. je kr.
|
Zuzana +4 | 23356 |
Další odpadlíci :o((((30.8.2006 11:16:22
Ahoj holky,
tak hlásím, že my nepřijedem :o((( Jsem naštvaná a mrzí mne to. Včera jsem se dopolko vydala po nákupech, koupila dáreček, nějaké věci na cestu a když jsme dorazili domů, tak mi nejstarší syn vzkazoval, že volala naše doktorka, že se máme hned ozvat. Tak jsem tam volala a je to v prdeli (pardon) - Tobíno má pozitivní výtěr na salmonelu, takže nikam. Nejhorší je, že mu nic není. Marně uvažuju, kde k tomu mohl přijít......... Před měsícem , když jsme byli u kamarádky na návštěvě , tak tam začal horečkovat, měl 40 po odečtu a nešlo to dolů po poralenu ani Nurofenu, tak jsme tam byli u doktorky a ta mu našla angínu. Ten krček s bílými povlaky jsem viděla, tak nám nasadila ATB. No a Tobík ač je bral týden, tak měl pořád ty vysoké teploty. Nezvracel, neměl žádné dramatické průjmy, jen trochu řidší stolici, ale to i doktorka říkala, že to ta ATB mohou udělat. Když ale přetrvávaly ty šílené horečky, tak mu udělali všechny možná vyšetření a výtěry a nikde nic nebylo. Pravda, měl poměrně vysoké zánětlivé parametry - CRP 39 a sedimku za první hodinu 60 , při dalších kontrolních odběrech za týden, to ale bylo v pořádku. Od té doby byl v pohodě, takže jsme si dál užívali prázdnin a věčně někde trajdali. No a včera mi řekla, že když se dělaly ty výtěry, tak ten z rekta se někde "zatoulal " a našli ho teď a je to ta salmonela. Protože nevím jak dopadne ten kontrolní výtěr, který mu udělali včera, tak jsem Morávku zrušila. Třeba už to tam není, ale třeba taky ne a já nebudu riskovat, že se Tobíno bude pusinkovat s ostatníma malýma a pak to nedej bože někdo chytne..... |
Danda.O | 38282 |
Re: Re: Re: Re: ahojky30.8.2006 10:35:04
A přece ještě jedna věc:
V pondělí ke mě přišla sestra a donesla pizzu, tka jsme si sedly, jedly a kecaly. David si hrál a najednou koukám, on měl v ruce můj starý mobil, ani nevím, kde ho vzal. No a včera jsem si všimla, že na tom mobilu chybí takové to blikátko. Kdysi to bylo moderní, bylo nalepené vzadu a jeho rozměry jsou cca 2x0,5 cm. nejdříve jsem tomu nijak nevěnovala pozornost, ale pak jsme si uvědomila, že si Davča s tím mobilem hrál. Tak jsme znejistěla a uvažovala o pohotovosti. No nic mu nebylo, tak jsme si řekla, že dnes zavolám naši dr nebo k ní zajdu. No a ráno se Davča po... a hádejte co bylo v plíně. On to fakt snědl! Tak a teď má smůlu, už mu nic nějak extra nemačkám. Prostě když zvládl spořádat tento kousek plastu, tak nějakou mrkvičku zvládne taky. A co myslíte, mám jít k dr? Já myslím, že to je zbytečné, vylezlo to naprosto celé. No řeknu vám, nebylo mi příjemné zkoumat tuto věc v Davídkových hovínkách :-( |
Zazík | 42873 |
Vše nejlepší30.8.2006 10:35:03
Honzíku a Ejo, přejeme vám vše nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka a případně nějakého toho sourozence. Martinka posílá veeeeelkou pusinku.
|
Danda.O | 38282 |
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky30.8.2006 10:27:50
A ještě vám přidám pár fotek z dovolené
houpačka je báječná věc v zámeckem parku, tam bylo nádherně, určitě se do Lednice ještě vrátíme ve vodě je to super A už jdu fakt žehlit. Mě se tááák nechce. |
Re: Re: Re: ahojky30.8.2006 10:26:51
Eji - Honzíčkovi přejeme k prvním narozeninám všechno nej, hodně štěstíčka, moooc dárečků a šťastné rodiče.
|
Danda.O | 38282 |
Re: Re: Re: Re: ahojky30.8.2006 10:23:54
Taky přejeme Honzíkovi vše nej k narozeninám a posíláme óóóbrovskou pusu
|
Hanina + 3 (9/05+11/08+6/2010) | 18559 |
Re: Re: Re: ahojky30.8.2006 10:17:08
pardon, plazení vyžadovalo větší NÁMAHU, samozřejmě.
No a Honzíkovi od nás také přání všeho nejlepšího k narozeninám |
Hanina + 3 (9/05+11/08+6/2010) | 18559 |
Re: Re: ahojky30.8.2006 10:09:51
Ahojte, tak u nás tedy sluníčko nesvítí ani za nic. Cpu do sebe Nurofeny, abych byla schopná fungovat, ale stejně mu moc nestačím. Potím se jako blázen, i když tu nemáme nějaký přehnaný vedro a já nejsem nijak zvlášť nabalená. Asi holt se ze sebe snažím vyhnat ty piplíky :-)
Dando a Jany, Péťa se po 4 naučil u kamarádky na dovolené. Doma se pohybuje spíš na plovoucí podlaze, kde to klouže, takže plazení mu velice vyhovovalo. Najednou se ocitl na koberci a lině a šoupání vyžadovalo větší náladu. No a navíc se kolem něj pohybovala 8letá Andulka, která lezla kvůli němu po 4. Tak to tam několikrát zkusil, doma dopiloval a od té doby jen leze, plazení nepoužívá. No ale předtím už se asi 1,5 měsíce stavěl a chodil za ruce... Trošku jsme to obešli, ale teď zase spíš leze, než aby chtěl chodit. Jdu se natáhnout, prcek usnul, ta půl hoďky bude mít zase vyspáno, tak si aspoň na chvilku odpočinu... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.