Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Raďulka | 16249 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení30.8.2006 21:58:24
Já se na ten bazén začla těšit, dokonce je osvětlený, plavky berem! Zdenčo a neonemocní z toho Petr? Aby byl na srazíku použitelný... Zazi, mě malá taky občas kousne, ale tak jemně, ona spíše zkouší moji reakci... S tím čajovým obkladem jsem si to myslela, přece jen jí to ještě nevysvětlíš logickými argumenty :-( My nebalíme, přemýšlíme nad těma barvama v novém bytě. Manžel donesl zase plno časopisů jako inspiraci (nic jsme tam nenašli...) a taky nějaké knihy o barvách v interiéru. Tak snad něco vybereme a bude to hezké, přemalovávat to nebudeme... |
Danda.O | 38282 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení30.8.2006 21:56:50
já tu Zazíku jsem, jen jsem doháněla resty a odpovídala na e-maily. Chlapi koukají na Marečku podejte mi pero a mají připomínky, že je ruší moje ťukání do klávesnice. Asi budeme muset PC přestěhovat jinam nebo koupit tichou klávesnici. nemáte někdo nějaké doporučení, my fakt máme takovou obyč a když píšu všemi 10, tak je to celkem rachot.
|
Zazík | 42873 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení30.8.2006 21:47:12
Tady nikdo není???
Asi se holky chystáte. |
Zazík | 42873 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení30.8.2006 21:41:23
Jo a ráno manža pracovat nejde, protože to přesunuli na jedenáct hodin a to je pozdě, tak to přehrál na kolegu. Tak a snad jsem to nezakřikla,že.
Jen mě mrzí, že ta neděle na toho kolegu také nejde přehrát. Bohužel už si bude válet šunky za hranicema na dovolené a pak se do firmy nevrátí. Prý ho nebaví pracovat. Je mu cca 28 let, tak už je asi přepracovaný. Na dovču lítá s kamarádama někam k moři na all inclusive, aby se mohli každý den "ožrat" do němoty. Protože je tam tvrdý alkohol v ceně. Asi fakt bezva dovča. |
Zazík | 42873 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení30.8.2006 21:34:07
Zdenčo, já už se také těším. Jen se trochu bojím, aby byla Martinka zítra použitelná. Snad se z toho všeho vyspí.
Teď jsem ji skoro nemohla ani nakojit. Začala mrška kousat. A jak jsem zapištěla asi třikrát au, tak z toho měla ohromnou legraci a pak na mě po očku koukala a sjížděla na kraj bradavky a pak skousla. A když jsem zařvala, tak se mohla uchechtat. Nevím co jí to popadlo, ale doufám, že ji to přejde. Nic jiného než MM nechce, tak nevím co by pila. Radu, tak čajík na oči jsem nezvládla, vadil jí i když usnula. Snad to bude zítra lepší. Dando, nic nevoz. Já se pořád těšila, jak je budu po Martince dojídat, ale když jsem je jedla místo ní, tak mě to přestalo bavit a nemůžu už vidět ani krabici. Tak jsem ráda, když to Davídkovi chutná a spapká to. Jinak už mám skoro vše zbaleno. Jako vždy toho mám nejvíc pro Marťulu, co kdyby náhodou, že. Takže už se jen jednou vyspíme a .... |
Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 | 28284 |
Pozdní gratulace30.8.2006 21:26:23
Přejeme Honzíkovi všechno nejlepší k prvním narozeninkám, ať dobře roste a je zdravý a ať ty škaredé alergie rychle zmizí.
Prosím prosím, jak jsi dělala tu svíčkovou? Můžu poprosit o recept? Nevím, která to tu o ní psala. Moc děkuji. Holky doufám, že pak všechny dárečky vyfotíte, ať ještě mám nějakou inspiraci na dárky pro prcka :-). |
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení30.8.2006 21:20:21
MiLi - neboj, po srazíku to tady zahltíme (doufám) samými zážitky:o)) A nebo - pojeď s náma... uvolnily se nějaké místa...
Pojď do té sedačky se mnou ať nejsem za krkavčí matku sama:o))) Jo, Petr se vrátil z toho kola promáčený a promrzlý (no totální šílenec, ale poznáte samy...). Tak jsem ho hnedka vyzpovídala jak to tam vypadá. tak říkal, že příroda nááááááádherná a okolí super. (přeložím - kopce jako kráva). Z penzionku je prý nádherný výhled na přehradu. Já už se tááááááááák těším.......... |
xMirkax | 27576 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení30.8.2006 21:09:04
Tak manža jel před 45 minutama ke tchánovi pro houby, prý na otočku, a ještě se nevrátil. Tak jsem zatím dodělala malýmu svíčkovou a už je i zavřená, umyla nádobí a dočetla si vás. jsem strašně výkoná. já vím, že sebechvála smrdí, ale když to nikdo jiný neudělá. :-))))
Koukala jsem, že řešíte autosedačky. my se pořád ještě nerozhodli, máme nějaké tipy. A manžel chce tu 9-36kg, já pořád váhám. A Kuba nám roste před očima a myslím, že za chvíli nám bude vajíčko malé, už teď je to tak akorát. Tady asi bude o víkendu pěkně mrtvo, když budete na srazíku |
Danda.O | 38282 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení30.8.2006 21:04:14
tak se mi podařilo uspat Davida, ale nějak se mi už nic jiného nechce. Balení taky zvládnu zítra pět minut před odjezdem. Hlavně, že mám vše vyžehleno, ani jsme to neschovávala, tak to zítra jen přeberu a naházím od tašky. Taky jsem dneska chtěla jít 3x ven, vždy jsme se zvládli jen oblíknout a začalo pršet. Tak jsme to Tesca vyhnala Martina. No on se nabídl sám, zlatíčko moje. Ještě štěstí, že ho mám.
Zdeni, Petík teda není takový cvalda jako Davča (ten měl v 11 měsících 10,5 kg) a přesto jsme Davidovi koupili autosedačku 9-18 kg. Zazíku, předem díky za kašičky. Co ti mám za ně dovést? |
Vláďa a spol. | 46490 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení30.8.2006 20:47:28
Ahojky,
vidím holky, že se připravujete na odjezd.:-)) Tak hlavně ať se vám to vydaří a i to počasí. Sice není nic moc, ale vy si zábavu určitě najdete.:-)) Třeba se přidám příští srazík....to už snad bude i manža doma.:-)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.