| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 30184  [Dalších 30094 >>]
Bettyna+P 09/05+M 09/09 23620

Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 19:13:02
Tak fajn, já myslím, že ten dárek využijou děti už teď, ale ne na ty účely, na který je určený :-).

Byly jsme s malou dnes v Opavě a koupila jsem něco kámošce - Radi, vezmu to s sebou a nechám Tě se pokochat :o)))), pak jsem jela do práce a musím říct, že Pavlínka to zvládla skvěle, ke kolegům a kolegyním se hezky měla, smála se na ně, nebyla umrčená, prostě skvělé odpoledne. No a nakonec jsem nakupovala v Tescu a mám zas něco málo pro malou k narozkám - kelímky a magnetky s krtečkem. A asi ještě koupím tu provlíkačku. Megabloks jí dáme až k vánocům, stejně tak další leporela. A odrážedlo sneseme z půdy u tchánů.

Zuzano, to je mi líto, že nepojedeš, taky jsem se chtěla s tak pro mě odvážnou mamčou seznámit:-), kámoška taky chtěla 4 kluky - tak už má první holku :o). S tou salmonelou je to teda pech, ale hlavně že aspoň nemá přiznaky, ležet s ním na infekčním by bylo horší.

Radi - já ty plavky asi beru, přece jen nezaberou zas tolik místa :-). A taky bereme rychlovarnou konvici (jestli nezapomenu), ať mám jak ohřívat vodu na Nutrilon.

Cestovní postýlku jsme zapomněli u tchánů, tak pro ni Kája včera ještě musel jet. No já jsem zvědavá, jak se vejdeme do auta.. Krosničku nemáme, bereme MT - dnes jsem ho hodně využila a bylo to fajn, i když na túru bych se s Kájou střídala.

Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 19:10:51
Ivano, tu domácí griotku jsem už přibalila. Jediné co mám zabalené jsou Martinčiny sklínky, kaše pro Dandu tedy pro Davídka, dáreček a tak griotka. Dobré ne.
Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 18:37:20
Bety, dorazil. Až uspím malou, tak ti napíšu... Dárek nevadí, však rostou rychle a někteří ještě rychleji :-)

Taky budu balit jako vždy chvíli před odjezdem...

IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Re:

30.8.2006 18:35:48
no Zdeni nevím co máš ráda ty, ale mě chutná ovocný čaj s griotkou.

holky venku je hnusně, kde jste všechny??????

nevíte náhodou co je s Pavlou? psala o těch výsledcích snad neskončili v té nemocnici.
IvanaJ 28823

Re: Re: Re: balení

30.8.2006 18:32:38
balení? co to je?

to budu dělat zítra 5. min před odjezdem. Matýskovy tepláčky a mikyny visí na šnůře, skleničky musím teprve koupit a vůůbec do ničeho se mi nechce. manža tady už přes hodku chrápe na sedačce no a malý si hraje, ted zrovná "běhá" za balonkem.
no a abychom krosnu užili, tak jsem v ní dnes vzala malýho k babi a naštěstí jsme stihli dojít domů, než začalo pršet.

Betty vůbec nevadí, vždyt ty naše prtata rostou před očima.

jo to jeho vyprávění mi bude taky chybět, jsem zvědavá jestli se tam za rok sejdeme a jestli jo tak v jakém počtu. bylo by to, ale fajn.
Bettyna+P 09/05+M 09/09 23620

Re: Re: balení

30.8.2006 18:23:51
Honzíkovi taky i my přejeme všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdravíčko a pohodu se skvělýma rodičema!:-)

Holky, nevadí, že ten dárek není pro ty naše děti už teď, ale až na pozdějc????

Radi - dorazil Ti můj mailík????

Balit se mi nechce vůbec, ještě musím udělat zeleninu a zavařovat, ale nejdřív okoupat, nakrmit a uložit malou.
Zazík 42873

Re: Re: balení

30.8.2006 18:22:52
Díky za radu, Radu. Zkusím to a když tak to na očka dostane až usne. Do zítřka musí být fit. Tu rýmu teda má možná také trochu od zubů. A nebo ode mne? Přeco to na sebe nebudu svádět.

Zdenčo, bojim bojim.
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zazíku

30.8.2006 18:21:37
O balení mi vůbec nemluvte. Petr si ráno vyjel na kole a ještě není zpátky. Zastřelit málo...
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zazíku

30.8.2006 18:20:37
Raďu - ještě jsem ji neobjednala, ale už je to docela akutní. To je právě to, co mi vadí i na té do 18kg. Taky to je spíš hraniční hodnota, ale malá bude už někdy kolem 15...
Raďulka 16249

Re: balení

30.8.2006 18:19:48
Ivčo, máš pravdu, Jarno bude chybět i mi, skvělý vypravěč :-)))

Zazi, obklad z čaje, třeba vyluhovaný čajový pytlík. Otázka je, jestli si to na těch očkách aspoň chvilku nechá...

Mě se taky nechce balit. Manžel jel ke tchánovcům pro cestovní postýlku a ještě budeme mít půjčenou od kamarádů krosničku. Tak jsem zvědavá, jestli ji vůbec použijeme :-(
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 30184  [Dalších 30094 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.