Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Vilda + Nikolka 9.3 06 | 44189 |
Re: re31.8.2006 9:10:14
...co je to ZA sporťáček / vypadávám :-)
|
Vilda + Nikolka 9.3 06 | 44189 |
re31.8.2006 9:09:35
Barči, co je to sporťáček co máš vyfocený v albíčku ? Je pěknej, my uvažujem hodit ze skály ten náš stokilovej polskej zázrak a pořídit sporťák. Nechce se mi ale za něj dávat tolik peněz jako třeba za Jane, Quinny, apod. :-(
Nebo holky některá co tady teď klábosíte, nepoznáte z obrázku značku ? |
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 | 34337 |
re31.8.2006 9:01:32
obe kousek a obe jedeme odtamtud. jasne beru si telefon a napisu
|
Martina_K a Ondrášek | 37865 |
Re: re31.8.2006 8:50:54
Tak jo, napiš, v kolik a kde přesně mám být. Proč si vlastně dáváte sraz na Budějovické? Vždyť tam ani jedna nebydlíte, ne?
|
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 | 34337 |
re31.8.2006 8:39:51
tak dle pocasi to vypada na chodov, coz?. Martino, NC chodov jeprimo na metru, my si te tam vyzvednem :-)
Zendys, myse srazime na budej? |
Martina_K a Ondrášek | 37865 |
Srazík30.8.2006 23:05:14
Ditko, Zendýsko, ohledně srazu zítra zatím nevím. Nějak jsem to dnes přepískla, chtěla jsem toho stihnout moc a hrozně mě bolí břicho, tak uvidím. Doufám, že to do zítřka zase povolí. V každém případě si opisuju telefony (doufám, že ten papírek nenechám doma :-) ), a ráno dám vědět. Budu počítat s tou jednou hodinou, asi bych přijela MHD, takže bychom si klidně mohly dát sraz přímo na Chodově, přijela bych céčkem. Akorát jsem tam v životě nebyla, tak bych uvítala, kdyby to bylo na metru, protože jinak nevím, kde bych Vás hledala :-(.
|
Daja** | 32718 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re30.8.2006 23:03:49
Lily, té sousedce z Bosny bych asi přímo řekla, že s ní na procházky chodit nechci, že malá potřebuje klid, jinak se jí těžko zbavíš. No, fakt ti ji nezávidím:-(
Jani, Madlenka je šikovná, že už tak leze... Umím si živě představit, jak ji pořád lovíš ze studené podlahy, to já Evičku taky stále častěji, i když zatím neleze. Dostane se totiž, kam chce, válením sudů. Ale vydrží i dost dlouho na jednom místě pást koníčky a poslouchat, jak jí třeba zpívám nebo pozorovat a poslouchat děcka. Ze zeleniny jí zatím dávám mrkev, brambor, petržel a dnes jsem dala i kousek pórku, kromě petržele vše z vlastní zahrádky (petržel se mi letos nepovedla). Od zítřka asi zkusím přidat už kousek masíčka. Jinak stále kojím a i ten "oběd" zapije nakonec mlíkem. |
Daja** | 32718 |
Naušničky30.8.2006 22:50:01
Dobrý večer, tak už taky konečně máme naušničky - hodila jsem i fotečku do alba, tak se můžete kouknout. Uff, byl to ale drasťák, byla se mnou i starší dcerka a trpěly jsme spolu s Evičkou, pořád musím na to myslet, jak jí tekly slzičky:-(( No, ale je teď z ní slečna a má už to za sebou, tak teď jen zbývá doufat, že jí ouška nebudou hnísat.
|
renca3 | 38927 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re30.8.2006 22:45:48
áááá já tušila, že musím být správce,ale nějak jsem nemohla najít to heslo. Díky díky díky
|
Leňuli | 33023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re30.8.2006 22:44:56
Reni ,
musíš se přihlásit jako správce . V Březňátkách -> deníky -> přístupový heslo . Odhlásíš se a znovu se přihlásíš správcovským jménem a heslem a pak si to opravíš v pohodě sama :-) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.