Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
renca3 | 38927 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re30.8.2006 22:36:57
Chtěla bych pro Dalidu pojmenovat fotky,aby mi je vyměnila.
|
Leňuli | 33023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re30.8.2006 22:34:25
Renčo ,
co potřebuješ opravit ? Zrovna jsem na deníku |
renca3 | 38927 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re30.8.2006 22:22:41
Holky jak opravím název fotky ve fotoalbu?Nějak na to nemůžu přijít.Dík
|
renca3 | 38927 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: re30.8.2006 22:13:40
Dalido a jak ty borůvky připravuješ? Já bych taky potřebovala něco na změkčení kakání-teda ne já,ale Martínek :)
|
dalida | 36376 |
Re: Re: Re: Re: Re: re30.8.2006 22:10:03
Fakt zítra nemohu, jsem mimo Prahu.
Užijte si to a dejte si dobrou kávičku. Doufám, že v září to bude s časem lepší a že uděláme velký sraz.( a pokud ne velký, tak nějaký mini, kdy se víc lidičky užijou) |
Káča * Mája 28.3. | 41618 |
Re: Re: Re: Re: re30.8.2006 21:27:56
Dalido, koukám, že už si mi opravila ty fotečky v albíčku, tak móóóc děkuju. Zítra asi nemůžeš, co ?
|
dalida | 36376 |
Re: Re: Re: re30.8.2006 21:22:58
Petro já už jsem vařila 2x cuketu pro malou, ale že by z ní byla nějak moc nadšená tak to není. Po uvaření je hrožně měkká, že s ní v pohodě uděláš kaši. Obsahuje moc vody, tak je to takové mdlé, proto si nedovedu představit jaké to bude, když to rozmrazíš. Být tebou zkusila bych kousek zamrazit a potom rozmrazit a zjistit, zdali to má cenu, aby jsi neměla plný mrazák.
Jinak Andrejka je potvora. Včera jsem jí chtěla udělat hostinu, že otevřu skleničku od Hame zelenina s masem od 4.měsíce a malá začala brečet a plivat okolo sebe. To se mi ještě nestalo, ale nevzdala jsem to a dnes uvařila bramboru a půlkou skleničky to rozmíchala. Spapala to s chutí, tak nevím, zdali jí nevadilo, že je to taková kaše, protože já minimálně mixuju na cimprcampr, spíš nechávám menší kousky. Jinak jsem jí zkusila dát na sváču hrušku s borůvkama a hned se Andrejce šlo lépe na záchod. |
Káča * Mája 28.3. | 41618 |
Re: Re: re30.8.2006 21:06:16
Ditko, nejlepší je fakt mazat, když pase. Nebo to řeším tak, že si někdo stoupne za Marušku a mluví na ní, ona tam pak čučí a krk má celej volnej :o))
|
Jana, | 32271 |
Re: Re: re30.8.2006 21:03:01
Srazik si zitra uzijte, ja mam obe holky nemocny, poctila me navstevou kamaradka s nemocnym ditkem - jak ohleduplne- takze my se doma lecime a bojujeme s lekama chjo a to v pondeli konecne zacina skolka ...
Madli uz se plazi zdatne po pokoji, zejmena se vyhyba dece, kterou mam pro ni na zemi a lozi po studenych dlazdicich, takze ja nedelam pomalu nic jineho nez ze ji nekde lovim ;-))) Dneska si nasla Michelle odhozeny obal od cokoladove tycinky a jak mlaskala olizujic cokoladu. Me malem natahlo, nastesti reakce zadna, tak toho snad moc nebylo a v podstate jsem ji to hned sebrala. Pro mejdanky a doopoledni dychanky jsem taky a muzou byt nekdy i u nas ;-)) |
VMartina | 32394 |
Re:30.8.2006 21:02:21
Tak myti pod krkem se Ondrovi libi, strasne se u toho rehta, az z toho vzdycky dostane skytavku a cim vic se rehta, tim vic tlaci hlavicku mezi ramena a ja se tam nemuzu dostat. Takze to take resim polohou na brisku.
S prebalovanim je to u nas dobry od ty doby, co si hraje s nozickama. To mu krasne utru zadecek, namazu ho, jen ho pak musim presvedcit, aby tu nozicku vyndal z pusinky a dal je zase dolu, abych mohla zapnout plenky - to byva nekdy problem :-) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.