| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 21679  [Dalších 21549 >>]
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

30.8.2006 16:08:10
dobra, nechame to na 13, misto upresnime podle toho, jestli jeste nekdo pujde, ju?
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: re

30.8.2006 15:30:56
Ditko, já bych to viděla až tak kolem 13 hod. Ještě pořád jsou prázdniny a musím Lindě udělat něco k obědu, navíc tu mám mamku a ona jede domů až po O.
Ale v nejhorším vás někde dojedem. docela se těším, už mi z toho tady začíná hrabat :o))
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

30.8.2006 15:26:11
tak my se vpodstate neotacime nikam, zuby nemame a rveme aaaaaa, pripadne eeeee. chjo, moje materska pycha trpiii :-).

hlasi se nekdo na srazik prazsky? marti a jano, co? jestli pujdem zendysko jen spolu, dala bych sraz na budej a dle pocasi se presunula bud na chodov, nebo ven. prijede pak jeste _Janutska. mam jen problem s casem, musim pockat, az mi prijde doporuceny dopis - je to asi spaci pytel pro agatu - a pani blbe napsala krestni jmeno, takze mi to na poste nedaji. mela by prijit kolem 11. takze pokud pujdem samy, nechala bych to na telefonu, pokud se nekdo prida, tak ja dorazim pozdeji
kaji75 33423

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 14:16:25
Tak to byl zase jednou rekord po dlouhé době, normálně nenaspí 2,5 hodiny za celý den a dneska si to dáchla jen dopo. Tak jsem zvědavá, jestli se ji bude chtít ještě odpo. spinkat. Ven nevyrazím, stejně je přehánkovitě a nebudu riskovat, že se mi v kočárku rozbrečí v dešti. Jináč obídek ji chutnal BIO kukuřice s mrkbí z DM. ale už taky přestávám řešit bio X nebio. Cukr X glupopur, když ji to chutná, když ne tak to prostě nejí a něco jíst musí, když už nechce mlíčko.
Lily+Eliska06,Adelka09 44853

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 13:52:36
Cami, mame to taky, Eliska pribira dost, ale pri jidle se vzteka a nekdy i u prsa breci, hlavne vecer.Nevim, cim to je?Mela jsem ted MS tak jestli to nebude pozmenenou chuti?TAky nevim,co s tim...

Jinak ta souseda z Bosny s tema parchantikama je ve 4.mesici.Chce pry jeste holcicku...Asi me z nich klepne, kazdy den ji slysim na ne zezdola hulakat..No,hlavne,abysme je nepotkaly cestou ven...Spolecnost mam rada,a le tohle mi narusuje muj i Eliscin klid a pohodu...
Misa a kluci 38935

Re: Re: Re: re

30.8.2006 13:46:30
Camedi, ja jsem presne tohle zazila s Honzikem, zacal se po par minutkach vztekat a uz nechtel. Bylo to v cervnu a casem jsem ho prestala nutit pit dal, pribiral a byl jinak spokojeny, takze jsem pochopila, ze mu to staci. U kojeni se pousti prsu dodnes, resim to tak, ze mu frknu do pusinky na chvilku dudlik a on pak zase pije. Ale tak pet minut, vic ne a z obou prsu.
Lily+Eliska06,Adelka09 44853

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 13:45:39
Eliska se pri kojeni taky takhle otaci...A odrazi se nozickama a pak se zase prikuli a prisaje..a znova...A celkem se pri tom vzteka..Nevim proc?Mozna ji to tece malo?Hlavne se vzteka u levyho prsa, u pravyho je nejak vic klidna:).Ted uz spi asi hodku...Kontroluju a dycha:).Dneska je tady tak hnusne, vaham,jestli se vubec mame vydat ven...
Vcera zrovna kdyz jsem chtela vyrazit z domova,do dveri vesla souseda (je z Bosny) zezdola a rikala,ze desne prsi.Mela s sebou dva parchantiky(omluvte ten vyraz,ale pochopite..)jednomu je 1 rok a jednomu 3.Pak prestalo prset a ona se pridala na prochazku s nama.Mladsi sedel na karce a vyklanel se k Elisce do kocarku,stahoval z ni deku, pichal do ni prstickem a pak ji zacal stipak kam az s ty karky dosahnul..Malem vypad..Kdyz ho souseda okrikla, zacal kvilet nepricetne.Ten starsi sel na to trochu mazaneji.Vzdycky pribeh a vsi silou kopnul do kolecek kocarku!Po pokarani odbehnul, zase se privalil,strcil hlavu do korbicky a vsi silou na spici elisku zarval...chudak,ta dostala sok,zvedla hlavicku,koukala co se deje...No, pak jeste pribeh a neco mel za zady v dlani.Nez jsem stavila domyslet,co to muze byt...mela jsem v obliceji, ve vlasech i Eliska v kocarku spoustu mokryho pisku...A jako zavrseni nekde sehnal proutek a svihal s nim me i kolemjdouci po nohach...Pak jsme dosly se sousedou domu, (huraaa) a ona mi navrhla, at na ni pokazdy,az pujdu na prochazku zazvonim,ze se rada pripoji...Tak premyslim, jak a kudy se proplizim, aby me nezahlidla ani z balkonu...ach jo...
miska79
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 13:39:57
Tak konecne mame zase doma internet, snad to vydrzi dele nez ten minuly (u toho se najednou ztratil sidnal a bylo po).
My stale jeste kojime, ale pije stale casteji, takze to speje k prikrmum. Ale kaka dost casto, tak se musim poradit s Dr. Je to dost vodove a tmavsi.
Delam manzovi knedlo vepro zelo, tak si vecer pochutna...
camedia 33643

Re: Re: re

30.8.2006 13:29:34
Ahojky holčiny. Nestíhám psát, ale snažím se číst. Chtěla bych také vložit prosbu o radu.Co mám dělat s tím lupičem, když mi nechce baštit?? Stále plně kojíme, ale se strašnými problémy. Stále se pouští, pořád ho zajímá něco okolo i když je relativně klid, kolikrát mi i děsně brečí a nechce pít. Dělá si tak intervaly mezi jídlem někdy i šest hodin. Odendám ho od "kozenky" , když brečí, položím ho a on se uklidní a hraje si...nevím, co s ním :o(( Nemáte některá radu ?? Nechci ještě zkoušet příkrmy, dokud kojím a malý tak krásně přibere ( kilo za měsíc ) , ale teď to bude asi mnohem méně :o((
PADME a AMÁLKA 31078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 13:21:52
Ahoj holčiny, tak také jsme začly se zeleninkou, už asi před týdnem a dneska malá snědla k obědu s chutí půl skleničky od HAMI, první lžička brokolice a fakt si pochutnávala a samozřejmě ještě mlíčko ode mě. Zkoušela jsem i tu mrkvičku a ta jí nejede, ale zkusíme znovu a když neuspějeme, holt jí nebudeme kupovat.
Vařit nic nebudu. Nemáme svojí zeleninku a švagrováse s tím piplala a malá jí to nejedla.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 21679  [Dalších 21549 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.