| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 21679  [Dalších 21539 >>]
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 12:45:18
Mě se Mařenka u kojení taky děsně cuká. Vždycky chvilku pije, pak se rukou odrazí a prudce se otočí za sebe. Nebo když jí to už málo teče, tak fakt silou stiskne ty dásničky k sobě. Taky jak už jsem psala se naučila odrážet nožičkama a pořád péruje. Ještě, že zatím nemá zuby, to by asi bylo po kojení :o))
Martina_K a Ondrášek 37865

Re: Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 12:22:39
Kaji, mně se akorát jednou v poslední době stalo, že Ondra spal déle, když jsme šli na návštěvu k dědečkovi manžela, má už 93 let a skoro nevidí, takže je tam hrozný nepořádek. Tak jsem se pustila do aspoň základního úklidu, a Ondrášek, zlatíčko, opravdu poctivě dvě hodiny spal. To bylo fakt výborné. Ale jinak si nepamatuju, kdy to bylo předtím. V kočárku už nespí vůbec, všude musí koukat, takže jezdíme skoro výhradně už jen na břiše :-)). Zajímavý je, že doma na břiše za chvíli skučí, ale venku se mu to líbí.
kaji75 33423

Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 12:04:09
Petro, jo mrkvička byla všude jen ne v pusince. díky za pochvalu, byla fakt kouzelná. docela jsem ráda, že jsme ji křtili až nyní v půl roce, v peřince by nebyla taková princezna.
Martino, mě právě Mel taky spinká přes den malinko a teď právě prospává svůj obídek, tak jsem měla naplánováno, že vyrazím po obědě ven MHD už mám vyčíhnutý nízkopodlažní vůz, kt stihnu po obídku, takže dnes smůla. spí už 2 hodiny.začínám být z toho nervozní, že není něco v pořádku.
Kdyby aspoň avízovala dopředu, "mami dneska se můžeš dát do větší práce a nepospíchej budu spát déle...." Tak bych potřebovala převlíct peřiny a uklidit poctivěji ožnici.
Martina_K a Ondrášek 37865

Re: Re: Re: re

30.8.2006 11:43:25
Zendýsko, my jsme na tom dost podobně. V noci třikrát vstáváme, otáčíme se ze zad na bříško a dokola, občas kousíček dopředu, ale plazení to není. A přes den spíme 2-3x po 20-30 minutách. Je legrace, že když náhodou spí dýl, taky se chodím koukat, jestli se něco nestalo :-).

S autosedačkou nechanou v autě se mi to moc nezdá, bydlíme na sídlišti a za rok, co auto máme ho dvakrát vykradli (a jednou dost nabourali, škrábanců, co od někoho máme, je nepočítaně). Tak se dost bojím. No, ale asi mě stejně nic jiného nezbude, až Ondru přesuneme do další autosedačky, ty jsou prý výrazně těžší, takže bych to s kočárem stejně neodtáhla.

Jitko, jestli máte bouličky na dásni, tak to jste asi na dobré cestě :-).
My pořád nic, ale spíš jsem ráda a doufám, že to ještě vydrží. Ondra si nějak zvyknul, když přes den pije, a něco ho zaujme, trhne hlavou i s bradavkou v puse. Většinou je to dobrý, ale občas to dost bolí. Bohužel ho zaujme skoro všechno, takže když už hlad není tak veliký, praktikuje to pořád. Stává se Vám to taky? Řešíte to nějak? Neumím si představit, že by to dělal se zubama.

Petra+Anička03/2006 44087

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 11:25:05
Kaji, Melanka je jako princeznička, krásné šatečky. Celkem mě pobavila fotka, jak papáte mrkvičku. Nechám se inspirovat, až začneme s příkrmy i my :).

Fotky dává do tabulky Dalida, tak jí je kdyžta pošli na mail.

Holky, děláte si nějaký zásoby příkrmů - zeleninky a ovoce - na zimu do mražáku a jak to zpracováváte?
kaji75 33423

Re: Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 11:15:02
Teď jsem mi poskočilo srdíčko, když jsem na ni koukala před 10min. měla vyplivlý cumlík, ale nasměřovaný k pusině, asi procitla a nějak se ji podařilo ten cumlík znovu vcucnout(rukama to nebylo je zabalená do deky), tak spinká už 1 hod. a dudá si dudlík.
kaji75 33423

Re: Re: Re: Re: re

30.8.2006 11:12:02
holky komuže se posílají fotečky do úžasné tabulky? nějak se neodvažuji tam vkládat fotky sama
Leňuli co Steli už je lépe?
kaji75 33423

Re: Re: Re: re

30.8.2006 11:00:47
Holky, zdravím po ránu!Já měla dneska úžasnou noc zase po delší době. okolo 4 ráno vypila mlíčko a vzbudila se až ve třičtvrtě na 8. to už se delší dobu nestalo a teď mi spinká na terase asi 50min. už se chodím dívat, jestli dýchá, dává si opět 1/2 hodinky, tak jsem mile překvapena. Taky jsem dala fotečku ze křtin do albíčka, ještě jsem se nenaučila je dávat sem.
Možná, že ji vyrašil ten druhý zoubek a nic ji netrápí, tak vyspává, nevím nenechá si do pusi kouknout.
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: re

30.8.2006 10:45:50
ahojky, tak dnešní noc po očkování byla OK. Žádná reakce nebyla, minule to bylo horší, tak uvidím co dneska. Jinak jsme vstávaly kolem 1 a pak až kolem 4, v 6:30 budíček. Většinou mě probudí tím, jak mi strká prsty do nosu, nebo do pusy. Včera večer jsem kaši nedávala a jak je vidět tak spí uplně stejně. Tak zatím na příkrmy kašlu, počkám ještě měsíc.

Janutsko, mě spí Maruška těch 20 min. pořád. Manža říká, že bych podle ní mohla vařit knedlíky. Když spí vyjímečně hodinu, tak to se na ní celá rodina chodí dívat jestli dejchá :o))

Zatím se otáčí jen ze zad na bříško, neleze jen se točí kolem dokola, což má i svoje výhody, pořád jí najdu tam, kam jí položím :o))

Jo a k tý autosedačce, brácha jí taky nechával v autě a když přišlo nařízení, že je povinná, tak mu jí za dva dny někdo ukrad. Všechno ostatní mu tam nechali, včetně docela drahýho rádia. Samozřejmě měl Maxi Cosi asi za 9 000,- tak byl pěkně naprdnutej. Tak nevím jestli je to rozumný :o))
Jitka & Ondrášek 47486

Re: re

30.8.2006 10:07:00
No holky, když vás tak čtu, zdá se mi, že už všichni zoubkujete, my pořád nic. Ale už se Ondráškovi udělaly na spodní dásni bouličky a v noci je dost neklidný. Tak nevím.
Z bříška na záda se ješte nekulíme, na zemi se točí do kolečka, posunuje se, ale plazením bych to nenazvala.
Z mluvení nám jde dledledledle - to když má hlad nebo je počůraný, nehcápu jak na tu slabiku přišel.
Tak my razíme k té naší Dr, snad nezmoknem.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 21679  [Dalších 21539 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.