| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 21679  [Dalších 21509 >>]
HanaV 36159

Re: Re: re

29.8.2006 18:13:41
Márinka má v 5ti měsících 7,70 kg a 67 cm. Takže si hezky naskočila zpět na 75tý percentil.
Jela jsem jí dneska pro kožíškové capáčky, co jsem měla objednané, a nechala jsem tam tisícovku :-(. Ale koupila jsem jí něco až na jaro a léto :o), na zimu už fakt ne.

Tak bych mohla do Betynky napsat, že Márinka vstávala první týden 2x, druhý týden 1x a od třetího týdne spí do rána.:-)))))))))))))).

Sezení, lezení, otáčení – nic z toho ještě neprovozuje.

Tak. Dopsala jsem poslední větu a Márinka se překulila z bříška na záda :o)))). Mrška. Teď se kulí jak divá. Ona holt pasení koníků nikdy ráda neměla.

Leňuli 33023

Re: re

29.8.2006 17:36:35
ahojky ,

tak už se druhý den trápím s virózou :-( . Minulý týden děti , o víkendu Kája aj á v pondělí lehla s horečkama .

Ditko ,
Hipp míchám normálně , naleju vodu a pak v ní rozmýchám odměrky. Oproti Nutrilonu není tak sladkej a má takouvou trouchu jinou konzistenci.
Kaši máme Hipp jablečno fenyklovou a na tu se Martin těší snad celý den :-)

Opatrujte se , ať vás nezlomí bacily :-)
Káča * Mája 28.3. 41618

29.8.2006 17:33:38
Mě je to jedno v kolik a kde, hlavně uvidíme podle počáska, zatím teda hnus jeden fialovej. Dneska mi stačila ta cesta k dr. a zpět, neskutečný, že je ještě srpen a taková slota :o((

Holky už jste preventivně snížily patro v postýlce ? Já se dost bojím, aby se mi najednou nechytla těch postranic a nesedla si. Asi by nepřelezla, ale člověk nikdy neví. Na druhou stranu neumím si představit, že se pro ní schejbám ještě níž. Už takhle je pěkně těžká a záda mě pekelně bolej. Asi bych měla začít posilovat :o))

Ty fotky mám zadat do albíčka a poslat meilem Dalidě ? nebo je stačí jen dát do alba a Dalidě písnout, že tam jsou ? :o))
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

29.8.2006 17:11:20
zatim je jisty jen ctvrtek, pocitam kolem jedne, ale to je jeste otevrene
Martina_K a Ondrášek 37865

29.8.2006 17:05:27
Ditko, díky. Právě jsem je dala do alba, ale ještě jí je přepošlu. Už jste se domlouvali na nějakém konkrétním termínu srazíku? Kdybych měla čas, taky bych se ráda stavila. Akorát musím ve čtvrtek vyzvednout auto, měli bychom jet v pátek na pár dní do Krkonoš, jenže jsem zjistila, že nám prošly emise, tak jsem tam včera byla, a auto neprošlo :-(((. Byla jsem dost v šoku, cpeme do různých prohlídek spoustu peněz (protože tomu ani jeden vůbec nerozumíme), tak doufám, že mi to do čtvrtka spraví, a pokud ne, nikam nepojedeme :-(((.
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

29.8.2006 16:51:13
Tak tuhle tabulku Marti dela Dalida a urco oznacene fotky posli.
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: re

29.8.2006 16:13:26
Tak jsme dneska byly na 3.hexa+ kontrola. Tak v 5 M má Maruška 70 cm, a 7 930 g. Za měsíc přibrala 810 g, tak dr. příkrm ještě zabrzdila. Aby nebyla jak Otesánek. No docela mi to krmení lžičkou bavilo.

Jinak mi taky kojíme co 2 hod. někdy i po 1,5 hod. pořád mám dilema, jestli radši nepřikrmovat, ale když už jsem za to kojení tak moc bojovala a tolik tomu věnovala, tak je mi líto se toho teď vzdát. Možná zkusím na noc tu kaši do lahve.

Objednala jsem si předplatný Betynky, páč k němu byl dárek - auto od Fisher Price. No samozřejmě už vyčerpaly zásoby, tak máme prd. Taky jsem se tam dočetla, že děti 1-3 M v noci vstávají 3-5x, 4-6 M vstává 2-4x a 6-12 M vstává 2-5x. Tak to si to asi půjdu hodit. Ale včera po Nutrouši vstávala v noci jen 2x potřetí to bylo už v 6 ráno, tak to už nepočítám.
Jo a syrový jablíčko se má podávat raději až kolem 8-9 M a když není BIO,, ale obyč, tak se má omýt v octové vodě a spolu se slupkou odkrojit i trochu dužniny
Cafima & Daniel (1.3.2006) 34639

Re: Re: Re: Fusak

29.8.2006 16:00:43
Já taky parkuju dost daleko od baráku a zatím to řeším tak, že autosedačku nachávám v kufru auta. A kyž jí musím vzít s sebou, tak si jí hodím přes rameno jako kabelku:)) Ale je to dost otravný, navíc bydlíme ve starým činžáku bez výtahu, takže jsem z toho docela ztrhaná. Stavíme domeček, tak doufám, že už se do konce roku nastěhujeme, jak slibuje manžel;)
BARČA + Pavlík 35052

Re: Tabulky s fotkama

29.8.2006 15:36:22
Báro pisla jsem Ti mail :-)
Martina_K a Ondrášek 37865

Tabulky s fotkama

29.8.2006 15:25:38
Holky, kdo dělá ty krásné tabulky s fotkama dětí? Opět Leňuli? Jsou úžasné, smekám! Mám poslat fotky Ondry k jednotlivým měsícům? Omlouvám se, určitě jste to řešily, ale bohužel nevím kdy :-(.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 21679  [Dalších 21509 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.