Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jabo | 45869 |
Re: re29.8.2006 15:24:39
Musím se taky přidat ke katastrofální noci.Asi teda bylo něco ve vzduchu.
No když se ještě vrátím k těm příkrmům,včera jsem se ještě mrkla trochu do té knížky a psali samozřejmě nesolit,nechutit,nesladit,nekořenit,maximálně některé obilné kaše přisladit trochou Glukopuru. |
ÁJA*Erik06/03*Tobias03/06 | 7195 |
Re: Re: Re: Fusak29.8.2006 15:16:34
Ten fusak je od Red Castle. Jmenuje se TOPSIT+
|
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 | 34337 |
re29.8.2006 15:08:31
Baro, napis na diskuzi kojeni - Jirinka ti poradi odborne a jiste rychle.
Vildo, se zacatkem prikrmu budete mit pestrejsi predevsim obleceni. Taky uz nepremyslis jenom o tom, ktery pliny a kase je pro robatko nejlepsi, ale taky cim tu zatracenou mrkev vyprat. Tak me se zatim osvedcil pouze ruzovy vanish - a to musi byt primo na skvrne /pliny bych do nej mohla namacet/. A je to peknej sajrajt - vcera jsem tim natirala a mam popaleny prsty. Jinak - zlaty prsa. Kdyz nekam jdeme, tahnu jak soumar sunar, lahev s pitim a na sunar, sklenicku, lzicku, bryndak a plinu - a prsa taky doma nenechavam... |
Martina_K a Ondrášek | 37865 |
Re: Re: Fusak29.8.2006 15:01:12
Ájo, co je to za fusak? Taky hodně jezdím a neustále tahám autosedačku, tak by to mohlo být docela fajn.
Holky co jezdíte autem, jak to máte vyřešené s autosedačkou vs. kočárem? Zatím vždy dojedu až k autu s autosedačkou nasazenou místo korby na kočárek, ale nevím, jak budu dělat, když budu muset přejít na sporťák. Tam už autosedačku nedám. Parkujeme venku a ne zrovna úplně blízko :-(. |
Bára+3♀ | 43220 |
ahoj29.8.2006 14:45:28
Ahoj holky, tak jsem zase po delší době tady.
Ta štítná žláza se mi potvrdila, tak musím brát prášky. Dr mi dala 1 týden na přeučení na UM, tak uvidíme, jestli to zvládnu. Přivítám od vás jakoukoliv radu!!! |
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 | 34337 |
re29.8.2006 14:12:09
tak dneska jsem spachala brokolici a svete div se, agata to jedla.
|
ÁJA*Erik06/03*Tobias03/06 | 7195 |
Re: Fusak29.8.2006 13:31:46
Ja uvazuju o tomto fusaku:
Jen nevim, jestli vzit ten tenci, nebo ten tlustsi. Kdybych to tak videla na vlastni oci. Autosedacku z auta nekam prenasim dost casto. Pod barakem mame nastesti garaz, ale u nasich, na nakupech a ted kdyz budu jezdit pro Erika do skolky. Tohle se mi zda super. Nemusim ho oblikat, jen pres nej hodim treba deku a pak tenhle fusak, nasadim cepici a prebeh do tepla. Tam jde hned fusak dolu. Dost mi totiz vadi, ze vsechny fusaky jsou teply a zada se pak poti. Takze kdyz spi a ja s nim vjedu do tepla, tak fusak rozepnu a odkopim, ale pod zadama zustava. Tohle je fakt super. |
Petra+Anička03/2006 | 44087 |
Fusak29.8.2006 13:23:40
Sem tam se tu řeší fusaky. Až po zprávě od Leňuli jsem začala uvažovat, jak to vlastně budeme s fusakem dělat. Dřív mě ani nenapadlo, že je fajn mít fusak s otvory na pětibodový pás.
Já mám bohužel fusak s beránkem, bez těch otvorů a pokud začne Anička brzo sedět, tak se jí asi nebude ležení ve fusaku líbit. A sedět v něm jen tak, bez upnutí, bude asi taky problém. Lily, až budu mít nějaké info, tak dám vědět. Ale bude to asi nejdřív za tři týdny. |
Jimi | 36798 |
Re: Re: Re: Re: Re: re29.8.2006 12:55:16
Ahoj všem,
gratuluju malým lezcům :-) Já teda v pohybu vidím spíš plus, ale to je individuální, větší děti si můžou zavřít v pokoji, aby jim tam mrňata nemohly, nebo si dát hračky na stůl apod. Moc se mi líbilo, když jedna mamka popisovala, že si pořídila ohrádku, ve které si nakonec hrálo to starší dítě a mladší si v klidu lozilo po bytě a spokojenost byla na všech frontách :-) Co se týká spaní, tak to neřeším, nevím kolikrát v noci Martin pije, spí s náma a mně to tak absolutně vyhovuje, jsem vyspaná já i on a to je důležité. Všechny děti s náma takhle spaly a ani jedno nemělo potíže s přechodem do své postele, neznáme noční bdění apod. My dnes byli na třetí dávce očkování, v 5ti měsících má Martin 8,05 kg. Snaží se plazit, strká kolínka pod prdelku, ale neví co s tím, jak tady taky někdo psal :-) Točí se dokolečka, občas se někam odstrká, ale spíš pozadu než popředu :-) Krom skřeků a jekotu občas slabikuje, nejvíc když se vzteká, to říká vavavava a jejejeje. Doktorka říkala, že můžeme zkusit polední zeleninu, ale má smůlu, Martin přibírá a já jsem ráda za kojení - bez práce, hned, teplý, chutná mu :-) Takže si na příkrm ještě měsíc počká. Doufám, že jsou všichni zdraví, snad až začne škola (pro větší), školka (pro prostřední), tak budu mít víc času na čtení :-) Koukla jsem do alba, tabulka s fotkama je super, určitě taky nějaké dodám, jen co bude čas :-) A všem, co se chystají ještě na dovolenou přeju ať si to krááásně užijí :-) |
Kristina,Péťa 7/04,Kíťa 3/06 | 10288 |
Re: Re: Re: Re: re29.8.2006 12:31:49
Ahoj zdravíme po delší době,
dnes je kristince 5.měsíců, přesné míry dodáme až příští týden, neboť dr.má ještě dovču, to jdem taky na očkování. Naše Kití má buď růstový spurt nebo nevím, už skoro týden jí zase po hodině až dvou přes den a v noci se mi začala budit tak 2 krát,vím není to moc,ale ona spala už celou noc docela dlouho,budila se nad ránem kolem 5, kolikrát i po 6.Jenže ona se plazila už skoro 3 týdny,uplazila docela daleko,ale minulý týden v pondělí začala opravdově lézt,teď už leze rychle a doleze si z místnosti přes velkou chodbu do kuchyně,zkrátka kam chce,což nastává problém, protože začal brát Péťovi hračky,nejvíc se jí líbí auta a lego,tomu se to občas nelíbí,tak jsem neustále ve střehu a Péťa taky občas odhodí nějakou věc na zem a samozřejmě neví,že by si Kití mohla něco udělat,no je malej,vždyť mu bude teprve 26 měsíců.Ale na druhou stranu se mají rádi,je to divný,ale dávají si to najevo,už takhle malí a občas se spolu zabaví. K tomu všemu jí zároveň munulé pondělí vyrostly 2 zuby a teď už si kleká u hraní a sedá si sama a dokonce si začíná stoupat u nábytku,naprosto kopíruje vývoj Péťi,myslela jsem že to tak nebude a dokonce je ještě o týden až 14 dní rychlejší.Všechno jí zajímá a je děsně zvědavá. jenže jak se neustále pohybuje,tak má teď furt hlad,teď jíme po hodině a občas mám pocit,že jí to ještě nestačí,ještě by si dala,ona nesnáší,když jí mléko neteče proudem,to když už je hodně utahaná,tak jí musím kolikrátpoté co vypije obě prsa přehazovat od jednoho prsa k druhému,aby jí to teklo dle jejích přestav, taky se mi zdá,že zhubla, no vytáhla má 69 cm a dle naší digi váhy přestala přibírat,je to váha pro dospělé,ale zatím vždy vážila jako u dr, tak jsem zvědavá po neděli,občas mám pocit,že jí už musím dát zeleninu,právě v poledne a večer před spaním je kolikrát největší problém,to nají a za půl hodiny by si dala znovu a nechce spát,neboť usíná sama s palečkem.nevím. Zatím zkouším vydržet,snad se zvýší častým přikládáním laktace.Takže ten pohyb je i trochu negativní,ale jsem ráda,že je zdravá a dravá. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.