| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 21679  [Dalších 21479 >>]
Martina_K a Ondrášek 37865

Re: Re: *

29.8.2006 11:00:40
Maci, mě zase na rehabilitaci na něco zablokovanýho doporučovali suchý teplo. Já používám takový ten gelový polštářek, co se dá buď ohřát nebo ochladit, ale pytlík rýže nebo suchý kapesník, jak někdo dával miminkům na bříško by asi taky šel. Pak zabalit.
Martina_K a Ondrášek 37865

Re: re

29.8.2006 10:57:29
Ditko klid, každé dítě je jiné a to, že se ještě neotáčí vůbec nic neznamená, navíc Agáta nemá ještě šest měsíců, ne? Kamarádka má chlapečka, a ten se začal otáčet až těsně před desátým měsícem, prostě se mu nějak nechtělo, je to děsný pohodář a se vším spokojený.

Vildo, vy teda jedete! S tím autem je to smůla, u nás zase sotva uspím malýho, manžel smrkne, on sebou trhne, a je zase vzhůru :-((. Ach jo.

Janutsko, já myslím, že na Jané Slalom Pro můžeš mít jakýkoliv slunečník, nemusí to být značkový. Taky jsem se na ně dívala, ale pak jsem si říkala, že toto léto už ho potřebovat nebudu, tak jsem ho nakonec nekoupila. Navíc měli samý hnusný barvy. Teď mě napadá, že by možná šel používat i v zimě, kdyby sněžilo?
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

29.8.2006 10:47:02
chjo, ve mne chces vzbudit nejaky schizy, co? :-))). Agata se stale na brisko spis neotaci, nez otaci. prumerne tak jednou za 14 dni. Tak prosiiim, zabrzdete ty deti :-)))
Vilda + Nikolka 9.3 06 44189

re

29.8.2006 10:36:16
Ahoj babule, trošku flákám příspěvky do diskuze, ale na druhé straně jsem poctivý čtenář, takže jsem v obraze vo co go.
Tak něják mi připadá, že poslední týden se stalo hrozně moc věcí, Nikolce vylezly dva zuby, byla na posledním očkování / no ne posledním, víte jak to myslím /, před pár dny mě odcestovala asi 6 metrů z deky ke dveřím a včera začala lozit. Normálně se zvedla na kolínka, vzepřela se rukama a popolezla. Pak žuch na břicho a další pokus. Vydrželo jí to docela dlouho. Nenní na to něják brzo ?? Třeba sedět se jí vůbec nechce, ve sporťáku jo, ale jinak se klátí jak tele.
No a noci ?? Je to ta část dne kdy se spí ?? Jenom se ptám, protože si něják nemůžu vzpomenout :-(
Nikolka se poslední tři čtyři dny budí po hodině, takže paráda. Dneska to bylo trochu jinačí, prvně se vzbudila až po dlouhých 2,5 hodinách a tak to vypadalo, že další budíček bude zase tak, protože spala jak beruška, ale ve 4 ráno někomu na ulici spustil alarm v autě a v kuse řval hodinu a půl. No a malá samozřejmě taky, takže jsem byla fakt FAKT nas..naštvaná a až potkám toho kreténa / vím který auto to bylo / kopnu ho s chutí do holeně.
BARČA + Pavlík 35052

Re: Ahojky :-))

29.8.2006 10:26:09
Ten náš uličník se poslední dobou tak vzteká, že se bojím jak to bude až bude starší. Já jsem bohužel totiž trošku nervák. Vydržím dost ale vztekání když už to nejde ani po dobrým mi dělá problém :-(

re

29.8.2006 10:05:43
Zendys, s tou kasi je to fuk, ty co jsou do vody suseny mliko obsahuji, takze je jedno, jestli udelas do UM, nebo koupis tu do vody. Leda by jsi chtela odstrikavat jeste na kasi :-))). Ja mam to rozhodovani jednoduchy, ja odstrikala max 15 ml a to jeste natrikrat z obou prsu :-)
BARČA + Pavlík 35052

Ahojky :-))

29.8.2006 10:04:24
Holky jsem po dnešním ránu totálně vyčerpaná. Malej od 4 od rána tak zlobil, že jsem v 7 ráno už měla slzy na krajíčku, protože už jsem nevěděla co s ním s uličníkem. Normálně ráno kolem 4 se napapá a hned zase spinká tak do 7 ale dneska se tak vztekal a já myslela,že už se neudržím :-(
Tak jsem mu dala napapat dřív o hodku než jsem měla a v těch 7 naštěstí usnul. Já jsem ted ale přepadlá jako kdybych celou noc nespala :-(
Doufám, že už se to nebude nikdy opakovat.
Jitka & Ondrášek 47486

Re: *

29.8.2006 9:59:39
Maci, zkus si na ten krk koupit v lékárně TRAUMAPLANT, je to kostivalová mastička. (zkoušela jsem i DOLGIT a ten nepomohlJá jsem měla asi před 14 dny nejspíš z průvanu skříplý nerv za krkem, vůbec jsem nemohla hnout hlavou ani Ondráška zvedat z postýlky, i u Dr jsem byla - nic mi nedal, prý to přejde. Tu mast mi poradila maminky známá Dr + zábaly(vymáchat plenu v odražené vodě a po 1 hodině měnit, můžeš si na to dát i igelit, líp tp zabere). No a za dva dny jsem měla pokoj.

re

29.8.2006 9:57:12
tak jsou asi erupce - my taky nocni katastrofa. v pul jedny, treti, paty, pak do sesti nespala a v sedm budik. hruza. a to se uplne bojim napsat, ze mam jit dneska poprve, co mame mimino sama vecer na kafe. urcite to nevyjde - uz vidim, jak nejde uspat, nebo tak neco.

Lenuli, prosim, ty davas mleko od hipp, vid? michas to tak, jak je v navodu ? /dve tretiny vody rozmichat s mlikem a pak dolit/, nebo se to rozpusti normalne?

Ja tu svestku myslela normalne, jako svacu, ale ta stava je asi lepsi a navic hotova :-)
dadasa 32953

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

29.8.2006 9:36:34
Díky Májo, hned pro ni skáknu do lékárny. :-)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 21679  [Dalších 21479 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.