Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Mája, Martínek a Kubík | 22486 |
Re: Re: Re: Re: Re: re29.8.2006 9:32:32
Dadasko Hipp má přímo švestkovou šťávu, mám ji neustále doma , preventivně. Zabírá naprosto skvěle a to i na dospělé. Jen já ji nám ředím vodou, jinak bychom měli 100% průjem. Tak i tomu mimču to určitě nařeď, Martínkovi ( 3 roky ) dávám poměr 1/3 šťávy a 2/3 vody a je to akorát. Nám dospělým dávám poměr půl na půl.
|
dadasa | 32953 |
Re: Re: Re: Re: re29.8.2006 9:13:52
Ještě ke kašičkám. Máme od Hami Hajaja a od Hipp jablečno-vanilková a s ani jednou jsem neuspěla. Jedině po lžičkách, ale to je horor a sni tak 30.
Mrkev (ten hnus) ze skleničky mu jede. Asi zahájím čajíčkování, na vaší radu, protože má taky kakánky tuhý. Až možná zácpu. Ditko, jak jsi to myslela s tou švestkou? Vymačkat z ní šťávu? Asi jo, já jsem fakt natvrdlo. |
dadasa | 32953 |
Re: Re: Re: re29.8.2006 9:07:25
Janutsko na Jané Slalom ma slunečník, ale bohužel nevím, co je to za značku. Spíš je to zančka-neznačka. Je z místního "komunistického" obchůdku. Ale chceš-li zjistím. Ale na MMB prodávala paní taky spešl na to. Má ho Peťule.
Tak ještě že jsem to šampáňo včera nebouchla! Dnešní noc opět KATASTROFA!!!!! Včera to byl asi nějakej záchvěv. Já se snad nedočkám. Dnes jsem vstávala 6X! A to jsem ho 2X dostávala z polohy na příč zašpajclého v postýlce. Dnes jdu po 100 letech do kosmetiky, ve čtvrtek ke kadeřnici, potřebuji trochu vorazit. Zimní věci nakupuji jak zběsilá, myslím, že to 5tisíc nespraví.A to kupuji na MMB a v sekáčích. Včera jsem blbka koupila (nové) punčocháče dvoje a to vel. 74/80 a jsou samo obrovský. Já nevim, co jsem dělala. No snad se neztratí. |
Káča * Mája 28.3. | 41618 |
Re: Re: Re: re28.8.2006 23:32:56
Šmankote, kaši do MM ? Holky nedeptejte mě, tolik mlíčka co já musela odstříkat, když jsem bojovala za kojení a zvyšovala laktaci, si neumíte představit. Sem si přišla jak dojnice, doma se mi všichni smáli. Ta kaše co jsem koupila je do vody, tak to snad mlíko přidávat nemusím, ne ? Nebo jsou ty do mlíka lepší, zdravější ? Já už nechci odstříkávat, navíc poslední várku jsem si blbě utěsnila a všechno mlíko jsem musela vyhodit, páč bylo načuchlý tím mrazákem. Myslela jsem si, že budu mít infarkt.
No nic jdu chrupkat, bojim, bojim, že za chvíli bude budíček. Dneska nám je přesně 5 měsíců a ráno razím na prohlídku + Hexa, doufám, že bude bez reakce. tak dobrou :o)) |
Cafima & Daniel (1.3.2006) | 34639 |
Re: Re: re28.8.2006 23:13:29
Taky bych ráda dělala kaši do MM, ale bohužel plány zklamaly a mlíčka není dost:-(
|
HanaV | 36159 |
Re: re28.8.2006 22:48:49
To je legrace, jak se nám tu rozjíždí téma kašičky :o), holt šestý měsíc na krku...
Já mám zeleninu v mrazáku povařenou a nacpanou v pytlíkách nebo krabicích od mléka a taky z toho usekávám. Dělám to tak i s naší zeleninou, houbami atd. K tomu jídlu - no já taky od tří měsíců baštila slazený Sunar a polívky a vpůl roce omáčky a kravské mléko a pak jsem v roce měla 13 kg:-(. A nemocné ledviny od dětství a co když byly nemocné z té zátěže? Já se řídím svým zcela soukromým názorem, který rozhodně nikomu nechci vnucovat jako jediný správný :o), totiž: jídlo je lék a jídlo je jed. A věřím, že co dítě sní hlavně v prvním roce, kdy nejvíc v životě roste, ovlivní jeho zdraví na celý život. Taky možná někdy zbytečně přeháním. Už jsem třeba přemýšlela, že bych chvíli chovala kuřata, aby Marjánka měla zdravé maso a ne ten shit z velkochovu :o))). No snad nějaké biomaso seženu :o). Nebo třeba až začnu dělat kaše, když budu mít dost mléka, budu je dělat do MM a ne do UM. Moje rodina ze mě má srandu, ale co. |
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 | 34337 |
re28.8.2006 22:26:33
prima, zkusim hami a pak jdu do glukopuru. doufam, ze se to nase piskle umoudri. tak pro dnesek dobrou, za chvili mam telefon :-)
|
Cafima & Daniel (1.3.2006) | 34639 |
Re: Re: Re: re28.8.2006 22:23:15
Já mám rýžovou kaši od Hami a jsem přesvědčená, že tam cukr není. Alespoň tam píšou složení: Rýžová mouka (99,9 %), vitamín B1. Danymu to moooc chutná, vytáhne tu 100 ku co mu dávám během chviličky a pak se rozčílí, že už nic neteče:))Musím ho pak chcíli chovat, než mu dojde, že je vlastně najedenej:))
|
Jabo | 45869 |
Re: Re: Re: re28.8.2006 22:22:03
s tím kojením, kolem šestého měsíce bývá klasický růstový spurt, tak jestli to nebude on.
|
Jabo | 45869 |
Re: Re: re28.8.2006 22:20:02
tak určitě z cukru neumřou ,ale je to zbytečné,si myslím.Navíc pokud si zvyknou děti na sladkou chuť,často pak odmítají jinou.Ale určitě jsou děti, co baští zeleninu a všecko,i když se jim dává sladké. To si musí každý podle svého instinktu.
Jinak mám tu knížku výživa kojeců od Paulové a Gregora,ale příkrmy musím ještě nastudovat. Kojením sem se jí řídila a spokojenost, navíc je to psané přesně na naše podmínky,tak snad to využiju. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.